![]() |
Aktif Konular Üye Listesi Takvim Arama |
| |
| Tayyareler | |
| |
|
| << Önceki Sayfa 4 Sonraki >> |
| Yazar | Mesaj |
|
hudaverdi
Üye
Kayıt Tarihi: 01/10/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 337 |
![]() Gönderim Zamanı: 08/01/2007 Saat 18:29 |
|
Orjinalini yazan: nazilli
He-111'iniz çok güzel gidiyor, Revel'in bu maketi eski Hasegawa kalyp olarak biliyordum ve oturmasy falan iyidir diye dü?ünüyordum, ama siz pek iyi ?eyler dememi?siniz, almayy dü?ünüyordum yinede tavsiye edermisiniz? ya itiraf etmek gerekirse benim yeteneksizli?im yüzünden i?ler yava? gidiyor.çok fazla oturma problemi yok.bomba kapa?y çevresi ve motor kanat birle?imi dy?ynda macun fazla istemiyo.72 ölçek için en iyi alternatif bu.birde piyasada italeri var ama hasegava dan daha kötü,dy?a detay falan filan. ama neticede heinkel 111 i?te.kanopinin yapysy,alt ve üst camlar biraz ayryntyly.sabyrla maskelemek gerekiyor.yani maketin kendisi kolay ama heinkel 111 in kendisi zor:)))) ama siluet olarak çok güzel ve me?hur bir uçak.yetenekli bir modelci çok güzel bir yapyt çykartyr ortaya. |
|
|
|
|
hudaverdi
Üye
![]() Gönderim Zamanı: 08/01/2007 Saat 23:50 |
|
az laf çok i?,az laf çok i?,çok az vaktim var,çok az vaktim var,çok az sabrym var,çok az sabrym var........
revel 9(antrasit)beyaz renk ile açylyp kullanyldy.revell 8(siyah)ile bi kaç çizik atyldy.belki daha sonra smoke filan da atabilirim. (maket yapmak insany dinlendirir,stres atar,kendisi ve dünyasy ile arasynyn daha iyi olmasyny sa?lar,etrafyna kar?y sevgi dolu olur,pembe bir hayat sürer vs vs...halt etmi? bunlary diyen,resmen sinir küpü oldum,maketçili?i byrakmak lazym.2-3 ayda bi anca afv yapan ben uçak yapmaya ba?layynca sinir oldum...:))
|
|
|
|
|
Ares
Admin Group
Kayıt Tarihi: 04/01/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 3654 |
![]() Gönderim Zamanı: 09/01/2007 Saat 00:17 |
|
Fotograftaki ysyk my garip yoksa alty siyah yerine acaip bi kahverengi mi bu ucagyn? nedir? ( hazyr sabyr nedeniyle gerilmi?ken iyice strese sokayym seni:) )
|
|
|
Ares
If you're in a fair fight, you didn't plan it properly... |
|
|
|
|
Burak
Üye
Kayıt Tarihi: 22/10/2005 Konum: Ankara Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1559 |
![]() Gönderim Zamanı: 09/01/2007 Saat 00:31 |
|
Orjinalini yazan: idris
Orjinalini yazan: Burak
ww2 alman uçaklarynyn dio ?eklinde yapylmalaryda oldukça güzel oluyor.siz dü?ünürmüsünüz?bence özellikle bu tayyareye çok yaky?yr. Bo? bo? yazmayalym diye söyledik o kadar. Bu konunun ba?ly?y nedir? bakyn idris bey,ben bo? konu?an bir insanym ayny zamanda ileri derecede gerizekalyyym.kabul ediyorum. böyle bir gerizekalyyla muhattab olarak seviyenizi dü?ürmeyin. ben bundan sonra sata?malarynyza kar?ylyk vermeyece?im benim size büyü?üm olarak saygym sonsuzdur. |
|
|
|
|
hudaverdi
Üye
![]() Gönderim Zamanı: 09/01/2007 Saat 00:53 |
|
Orjinalini yazan: Ares
Fotograftaki ysyk my garip yoksa alty siyah yerine acaip bi kahverengi mi bu ucagyn? nedir? ( hazyr sabyr nedeniyle gerilmi?ken iyice strese sokayym seni:) ) y?yk garip,y?yk.....alçak heinkel firmasy,alçak hasegava firmasy,alçak revell firmasy,alçak sony firmasy(foto?raf makinem),alçak edison(elektri?i bulan adam)tüm alçaklar bana kar?y bir komplo içinde. foto?raf makinamyn beyaz y?yk ayary yok,çaly?ty?ym mekan çyplak sary ampul le aydynlandy?y için fot?raflarda sürekli bir sary y?yk baskyn.sary y?y?yn etkisi ile böyle bir ilüzyon var sanyrym.... |
|
|
|
|
idris
Üye
Kayıt Tarihi: 17/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 3861 |
![]() Gönderim Zamanı: 09/01/2007 Saat 02:22 |
|
Oradaki kahverengi "gerçekte" siyahsa e?er ye?iller gerçekte ne oluyor peki :)?
Gecenin körüne nur saçan Edi babaya da sata?mayyn lütfen. |
|
|
|
|
hudaverdi
Üye
![]() Gönderim Zamanı: 09/01/2007 Saat 02:37 |
|
ne ye?ili?ben bu alette ye?il kullanmadym,uça?yn üstünde pembe kamuflaj var,monitörünün ayarlaryny düzeltiver.
|
|
|
|
|
Clumsy
Üye
Pervane Sever Kayıt Tarihi: 23/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1408 |
![]() Gönderim Zamanı: 09/01/2007 Saat 07:56 |
|
revel antrasit renginin içinde kahverengimsi bir ton vardyr ya rengi açynca belkim daha da ortaya çykmy?tyr.
saygylarymla, Düzenleyen copilot_clumsy - 09/01/2007 Saat 07:56 |
|
|
-Sorumluuu...
-Yok, yoook kesinlikle sorumlu de?il canym. Olsa olsa ancak sorunlu olur! -Peki o zaman. Sorunluuu... |
|
|
|
|
Viperman
Üye
Kayıt Tarihi: 25/05/2006 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 187 |
![]() Gönderim Zamanı: 09/01/2007 Saat 10:14 |
|
Orjinalini yazan: hudaverdi
...foto?raf makinamyn beyaz y?yk ayary yok... picasa 2 diye bir program var, ucretsiz dagytylyyor. hatyrladygym kadaryyla fotograflarynyzda referans bir beyaz renk olmasy halinde sonradan gerekli ayary yapabiliyorsunuz. |
|
|
|
|
KucukEniste
Üye
Kayıt Tarihi: 31/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2741 |
![]() Gönderim Zamanı: 09/01/2007 Saat 21:18 |
|
Orjinalini yazan: hudaverdi
y?yk garip,y?yk.....alçak heinkel firmasy,alçak hasegava firmasy,alçak revell firmasy,alçak sony firmasy(foto?raf makinem),alçak edison(elektri?i bulan adam)tüm alçaklar bana kar?y bir komplo içinde. foto?raf makinamyn beyaz y?yk ayary yok,çaly?ty?ym mekan çyplak sary ampul le aydynlandy?y için fot?raflarda sürekli bir sary y?yk baskyn.sary y?y?yn etkisi ile böyle bir ilüzyon var sanyrym.... 2 hafta maketsiz istirahat, bu ne karde?im bana dönmü?sün "küsüp oynamayan isyanlardaki maketçi" ?eklinde :) Olur o olur, biraz dinlen sonra bas sopayy kafasyna döve döve bitir onu. |
|
|
"Ye?il Vadi bizim."
"Hayyr bizim". "Öaaaaööa" "Tutmayyn küçük eni?teyi!" |
|
|
|
|
Burak Öztan
Üye
Kayıt Tarihi: 18/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 682 |
![]() Gönderim Zamanı: 09/01/2007 Saat 21:28 |
|
Sonra gazetelerin 3.sayfasyna "Cinnet Geçiren Modelci" gibi haberler okumayalym. :)
|
|
|
|
|
hudaverdi
Üye
![]() Gönderim Zamanı: 13/01/2007 Saat 16:15 |
|
üretime devam,ortamy so?utmayalym.rötü?lar,vernik,decal,vernik tamam.ufak tefek yncyk cyncyk da tamam.decal üstü verni?i dün gece attym.e?er yaryn iyice kurudu?una kanaat getirirsem ya?ly boya yaparym.yncyk cyncy?y yapy?tyryp mat verni?i atarym.pazartesi ak?amy da maskeleri söküp son görüntüleri yayynlarym.(bitecek in?aallah)
|
|
|
|
|
hudaverdi
Üye
![]() Gönderim Zamanı: 13/01/2007 Saat 16:18 |
|
|
|
|
|
hudaverdi
Üye
![]() Gönderim Zamanı: 13/01/2007 Saat 16:19 |
bunlar da yncyk cyncyklar.ya?ly boya nyn ardyndan japon yapy?tyrycy ile sa?a sola tutturulacaklar.umarym fire vermeyiz |
|
|
|
|
KucukEniste
Üye
Kayıt Tarihi: 31/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2741 |
![]() Gönderim Zamanı: 13/01/2007 Saat 18:24 |
|
Güzel görünüyor. Ancaaaaaaaak... Olmamy? :)
|
|
|
"Ye?il Vadi bizim."
"Hayyr bizim". "Öaaaaööa" "Tutmayyn küçük eni?teyi!" |
|
|
|
|
hudaverdi
Üye
![]() Gönderim Zamanı: 13/01/2007 Saat 18:48 |
|
olacak olacak(in?aallah)
senin tavsiyenle bu bitince kendime 2 gün maketsiz yatak istirahati verecem,ondan sonra afv için kollar syvanacak yine... |
|
|
|
|
hudaverdi
Üye
![]() Gönderim Zamanı: 15/01/2007 Saat 02:19 |
|
efendimmm,devam diyoruz.24 saatten az bir süre kaldy.pekii,biz n'aptyk?ya?ly boya ve toz pastelimizi yaptyk,yncyk cyncy?ymyzy sa?a sola tutturduk...
zaten koyu olan tonlar bir ton daha koyuldu,mat verni?i atynca bir ton açylmasy ve maskelerin sökülmesi kaldy.yaryn ak?am saatlerinde mat vernik atylacak,kurumasy için 2-3 saat süre tanynacak,kurumayacak olursa gözünün ya?yna bakylmayyp maskeler sökülecek,son fotolar alynacak. durum budur,arz ederim.
|
|
|
|
|
hudaverdi
Üye
![]() Gönderim Zamanı: 15/01/2007 Saat 02:32 |
aman ha,bu modeli yapmak isteyecek arkada?lar,ini? takymlaryny yuvalaryna oturturken biliçli olsunlar,önceden numara versinler,hangi numaranyn nereye gelece?ini bilsinler. malum,genelde pervaneli uçaklarda ini? takymlary dy?a do?ru açy yaparlar.he-111 de ise ini? takymlary içe do?ru açyly imi?.ben bilmedi?im için öyle yaptym olmady,böyle yaptym olmady,yahu sa?y sola,solu sa?a my yapy?tyryyoz nedir,halbuki hata olmayacak ?ekikde giri? noktalary verilmi?,niye uymuyo bunlar derken referans kitaplardan baktyk ki ini? takymlary dy?a de?il içe açyly.haa birde,tekerlek yuvasy kapaklaryny da önceden numaralandyryp ayarlayyn.nolcak i?te birbirinin ayny 4 tekerlek kapa?y,yerine koyunca cuk oturur diyodum,her bir parçanyn girece?i yer ayry ayry imi?.
bunlar tosuncuk bombalar,baraj my yykarlar,mahallemi yykarlar,yangyn my çykartyrlar,arkadan gelen bombacylara i?aret mi verirler bilmiyorum ama baya?y tosuncuk gözüküyolar.(filo,44 yazynda macaristanda konumlanmy? pathfinder and marker mission bilmemnesi diye geçiyo,izci-i?aretçi gibi bi anlamy var herhalde,bilgisi olan yorum yapsyn) / ![]() Düzenleyen hudaverdi - 15/01/2007 Saat 11:47 |
|
|
|
| << Önceki Sayfa 4 Sonraki >> |
|
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|