![]() |
Aktif Konular Üye Listesi Takvim Arama |
| |
| Tayyareler | |
| |
|
| << Önceki Sayfa 4 Sonraki >> |
| Yazar | Mesaj |
|
Jolly Roger
Üye
Kayıt Tarihi: 18/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2436 |
![]() Gönderim Zamanı: 09/11/2006 Saat 10:20 |
|
Ehem karşılaştırma abi, sonuç üzücü çıkabilir. Durduk yere İdolümüzün ilahisini bastırıyor çıkabilirim. Evet horluyorum ve gurur duyuyorum:} Ama sen PHANTOMLAR'I KURUTTUN PİYASADAN ABİ AMA OLUR MU YAAA????:}
|
|
|
Consume Ergo Sum
|
|
|
|
|
Clumsy
Üye
Pervane Sever Kayıt Tarihi: 23/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1408 |
![]() Gönderim Zamanı: 19/11/2006 Saat 08:16 |
|
Yavaştan devam edeyim derkene alet yakında ellerimde eriyip gidecek galiba.
Efen' im, kokpitteki kafalığı A-4 modeli yapayım derkene zati boyanmış olan parça üzerinde modifiye yapmak nasıl bir akıl işidir bilmiyorum; buyrunuz:
İkinci fotoğrafta antenin geçeceği açıklık gözüküyor; zati parçayı boyamışım ne diye one da el atmaya çalışıyorum ki? Tastamam olmasa da birşeye benzedi sayılır. (bir de parçaların yapışkanı hâlâ kurumamıştıki badi badi titrek parmaklarımın arasında Allah' ın mucizesi gerçekleşip sakatlamadan parçayı bıraktım) Fotoğrafı yok ama koltuk kemerlerini dekal uygulaması ile yaptım, direk kutudan çıktığı gibin yani. Devam... Düzenleyen copilot_clumsy |
|
|
-Sorumluuu...
-Yok, yoook kesinlikle sorumlu de?il canym. Olsa olsa ancak sorunlu olur! -Peki o zaman. Sorunluuu... |
|
|
|
|
Clumsy
Üye
Pervane Sever Kayıt Tarihi: 23/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1408 |
![]() Gönderim Zamanı: 19/11/2006 Saat 08:18 |
|
Üstten, alttan genel görünüm şudur:
Genel olarak kirimsi yağımsı eskime tadında birşeyler yapmaya çalıştım, metal dökülmeleri acıcıkta olsa var. Eksoz henüz daha sırada. Devam... |
|
|
-Sorumluuu...
-Yok, yoook kesinlikle sorumlu de?il canym. Olsa olsa ancak sorunlu olur! -Peki o zaman. Sorunluuu... |
|
|
|
|
Clumsy
Üye
![]() Gönderim Zamanı: 19/11/2006 Saat 08:22 |
|
Sağdan soldan da genel görünüm bunlar:
Önceki foto.larla karşılaştırıldığında "4" numerolarının önündeki kamuflede düzeltme yaptım, böylesi daha çok hoşuma gitti. Maketi yakından görmüş olan arkadaşlar kamuflenin abukluğu konusunda kulağımı sıkı sıkıya çekmiş olsalarda uçağın asıl fotoğraflarına ulaşma konusunda kabiliyetsizlik yaşadığım için keyfimi dinlemeye devam ettim. Devam... Düzenleyen copilot_clumsy |
|
|
-Sorumluuu...
|
|
|
|
Clumsy
Üye
![]() Gönderim Zamanı: 19/11/2006 Saat 08:23 |
|
Sağdan soldan detay çekimleri:
Küçük ölçek olması nedeniyle aslında hatayı dosdoğru göze vuran bir çalışma ama karınca kararınca işe devam... |
|
|
-Sorumluuu...
|
|
|
|
Clumsy
Üye
![]() Gönderim Zamanı: 19/11/2006 Saat 08:26 |
|
Şincilik son küçük detay alttan:
Kanataltındaki haçlara bir de siyah çizgiler ekleyeceğim de üşengeçliğim tutarsa yüzsüzlükde had safhaya ulaşmaktan korkuyorum. Malûm, "adamlar savaş zamanı boyadan tasarruf etmişler canım" deyip abukluğun tavanına vurabilirim. Saygılarımla, Düzenleyen copilot_clumsy |
|
|
-Sorumluuu...
|
|
|
|
CErginbas
Üye
Kayıt Tarihi: 18/08/2005 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1160 |
![]() Gönderim Zamanı: 19/11/2006 Saat 12:41 |
|
Arkut Ağabey, uçağın altındaki akıntılar çok güzel gözüküyor. Toz pastel mi?
|
|
|
Üretime evet, polemiğe hayır!!!
|
|
|
|
|
Clumsy
Üye
![]() Gönderim Zamanı: 19/11/2006 Saat 17:06 |
|
Doğrudur, akıntılar toz pastelle yapıldı. Bilahare üzerilerine parlak vernik atıldı, sonrasında bir de "smoke gray" ile oraya buraya dokunuldu.
Aslında pırprılarda 72 ölçek ile uğraşmak pek elime uygun değil ya "olacek okkader" deyip bitirmeyi dört gözle bekliyorum aleti. Saygılarımla, Düzenleyen copilot_clumsy |
|
|
-Sorumluuu...
|
|
|
|
Clumsy
Üye
![]() Gönderim Zamanı: 29/11/2006 Saat 09:21 |
|
Alet bitti ama eksik yönleri var ,pek tabii çöpe gidecek halde değil bu haliyle ya bir gün gelir tamamlarım onları da:
devam... |
|
|
-Sorumluuu...
|
|
|
|
Clumsy
Üye
![]() Gönderim Zamanı: 29/11/2006 Saat 09:26 |
Eveeet, dediğim gibin eksik meksik bitti yine bir bitmeyen senfoni; Allah' tan 48lik değildi yoksa en az 6 ay daha sürerdi. Umarım hoşunuza gitmiştir. Saygılarımla, |
|
|
-Sorumluuu...
|
|
|
|
Rahmi K.
Admin Group
+ + + Kayıt Tarihi: 21/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1212 |
![]() Gönderim Zamanı: 29/11/2006 Saat 09:59 |
|
Adam daha eksik diyor yahu :) Eline sağlık, çok güzel oldu.
|
|
|
|
|
Jolly Roger
Üye
Kayıt Tarihi: 18/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2436 |
![]() Gönderim Zamanı: 29/11/2006 Saat 11:03 |
|
Ayıp beeee.....
|
|
|
Consume Ergo Sum
|
|
|
|
|
Burak
Üye
Kayıt Tarihi: 22/10/2005 Konum: Ankara Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1559 |
![]() Gönderim Zamanı: 29/11/2006 Saat 13:28 |
|
çok iyi be
|
|
|
|
|
saral100
Üye
Kayıt Tarihi: 16/11/2005 Konum: Izmir Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1029 |
![]() Gönderim Zamanı: 29/11/2006 Saat 18:04 |
|
Orjinalini yazan: Jolly Roger
Ayıp beeee..... ..bencede ayıp..nesi eksik yav....?????? muhteşem bir çalışma oldu , ellerinize sağlık. Düzenleyen saral100 |
|
|
|
|
Clumsy
Üye
![]() Gönderim Zamanı: 29/11/2006 Saat 18:35 |
|
Belki duruş olarak eksik olmayabilir ancak mesela eksozlarını yapıp, fren kablolarını ekleyebilirdim ama elim gitmedi onları da yapmaya.
Saygılarımla, not: yapan bilince eksik eksik olarak batıyor göze :) |
|
|
-Sorumluuu...
|
|
|
|
panzerjager
Üye
Kayıt Tarihi: 21/09/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 651 |
![]() Gönderim Zamanı: 29/11/2006 Saat 20:05 |
|
Orjinalini yazan: Emroglan
Bu arada zeytin işi yalan olabilir, bugün Bursa'da zeytinciler sokaklara dökülmüş, orada da huzur kalmadı... Alacağın olsun Arkut :) yok abi yok bu böyle olmayacak. iş çığrından çıkmaya başladı. bi zevkimiz vardı ağız tadıyla yaptığımız onun da ..... gidişat 1/144 ölçekte motordaki silindir valf detayına doğru kayıyor. abi zeytin işini boşver. başka bi iş düşün abi. küçükbaş işine mi girsek. alırız 10 koyun gezeriz çayır çimen. Enazından moralimiz bozulmaz. aaaaa bu ağaca detay eklenmemiş, bak bu ot topraktan çıktığı gibi(TÇG)deriz geçeriz abi. |
|
|
|
|
ejdersozen
Üye
Kayıt Tarihi: 16/10/2005 Konum: Muğla Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 258 |
![]() Gönderim Zamanı: 29/11/2006 Saat 23:18 |
|
İlk günden beri takip ediyorum da. Bence kurcalama artık muhteşem oldu. Ellerine sağlık.
|
|
|
Aaa bunun pervaneleri dönüyo mu!!!
|
|
|
|
|
KucukEniste
Üye
Kayıt Tarihi: 31/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2741 |
![]() Gönderim Zamanı: 30/11/2006 Saat 05:03 |
|
Orjinalini yazan: panzerjager
Orjinalini yazan: Emroglan
Bu arada zeytin işi yalan olabilir, bugün Bursa'da zeytinciler sokaklara dökülmüş, orada da huzur kalmadı... Alacağın olsun Arkut :) yok abi yok bu böyle olmayacak. iş çığrından çıkmaya başladı. bi zevkimiz vardı ağız tadıyla yaptığımız onun da ..... gidişat 1/144 ölçekte motordaki silindir valf detayına doğru kayıyor. abi zeytin işini boşver. başka bi iş düşün abi. küçükbaş işine mi girsek. alırız 10 koyun gezeriz çayır çimen. Enazından moralimiz bozulmaz. aaaaa bu ağaca detay eklenmemiş, bak bu ot topraktan çıktığı gibi(TÇG)deriz geçeriz abi. Veteriner olduğun nasıl da belli :) Silah kaçıralım, Arkut'a da ceza olsun diye kaçakçılık yapacağımız döküntü uçakları kullandıralım. Hem eskitme meskitme olay mahallinde inceler sonra maketini yapar. |
|
|
"Ye?il Vadi bizim."
"Hayyr bizim". "Öaaaaööa" "Tutmayyn küçük eni?teyi!" |
|
|
|
| << Önceki Sayfa 4 Sonraki >> |
|
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|