![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Tayyareler | |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
<< Önceki Sayfa 23 Sonraki >> |
Yazar | Mesaj |
oy61
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1471 |
![]() ![]() ![]() |
Orjinalini yazan: oy61
Yakıt depolarındaki depo kapakçıklarının takılması için bir önerim olacaktı. Kaan bey depoyu birleştirdikten sonra bunları yerine yerleştirmiş. Bu durumda dediği gibi tam olarak düzgün yerine oturması biraz zor oluyor. Ben depo ana parçalarını birleştirmeden bu parçaları yerlerine yerleştirtim. Böylece daha kolay düzeltilebiliyorlar. Bu durumda yanlız depo ana parçalarının biraz hızlı birleştirilmesi gerekiyor çünkü kapaklar kuruyunca birleştirmeye engel olabilir. Arkadaşlar bu oy61 rumuzlu adam böyle bir şey söylemiş. Sakın olaki yapmayın. Ben yaptım sonuç olarak tesfiye esnasında bu yakıt kapaklarının detayları yok oldu :( Bir türlü detayda açamadım. Şöyle birşey oldu. ![]() Düzenleyen oy61 |
|
Hayat bos!!!
Öyleyse epoxi ile dolduralim |
|
![]() |
|
HYAMAN
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20/08/2005 Konum: Turkey Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 470 |
![]() ![]() ![]() |
Alman mı olsun,Türk mü olsun derken eldeki boya mevcutları ile yeniden Hollanda'ya döndüm ve D-8331'de karar kıldım.Hava alıkları,iniş takımları ufak ufak yerlerini buldu.Çalışmalar sürüyor...
![]() ![]() |
|
There is a very fine line between "hobby" and "mental illness."
|
|
![]() |
|
oy61
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1471 |
![]() ![]() ![]() |
Bende kokpit bitti ve gövde birleştirildi. Son durum şöyle:
![]() ![]() Ön tekerlek yuvasının etrafında detay fazla bu nedenle çok dikkatli yapıştırmak gerekiyordu. Ama genede küçük boşluklar kaldı bunların macunlanıp doldurulması gerekiyor. Yakıt tanklarında yaşadığım sorunu yaşamamak için burada epey dikkat edeceğim. ![]() |
|
Hayat bos!!!
|
![]() |
|
oy61
![]() ![]() ![]() |
Bu arada arkadaşlar proje bitiş tarihi 1 Mayıs. Yani az kaldı genel durum nedir?
Düzenleyen oy61 |
|
Hayat bos!!!
|
![]() |
|
KaanX
Admin Group ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17/08/2005 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 883 |
![]() ![]() ![]() |
1 Eylül daha gerçekçi olacak :)
|
|
Yeminli modelci
|
|
![]() |
|
oy61
![]() ![]() ![]() |
Açıkcası şimdiye kadar yaptığım montajı en sorunsuz kit(daha önce hiç hasegawa yapmamıştım) ve çok kısa sürede boyaya hazır hale geliyor. Bence biraz motivasyonla 1 mayısa yetişir :)
|
|
Hayat bos!!!
|
![]() |
|
tozbek
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23/08/2005 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1151 |
![]() ![]() ![]() |
Durum raporu:
Gövde birleşti, uçak boyaya hazır hale getirildi. Ne yazık ki aradan 3 ay geçti :) Uçağın üzerindeki toz kütlesi 3,5 parmağa ulaşmıştı. Geçen pazar günü boyaya girişildi. Bu arada kanat ucu drop tankların unutulduğu görüldü. Birleştirme sırasında kallavi bir küfür sallandı :) Siyah alınarak paneller boyandı. Ardından gazı kaçmdan uçak Türk ve de vietnam kamufulaja sahip olacağı için altı beyaz boyandı. Bu sefer zaman problemi ortaya çıktı... Umarım önümüzdeki günlerde çalışmalara devam edebilirim. Yoksa bir üç ay daha giderse vay halimize... Hepinize iyi modeller... Tolga (En kısa zamanda fotoğraf eklenecektir) |
|
![]() |
|
pilotcuk
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27/10/2005 Konum: Eskisehir Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1228 |
![]() ![]() ![]() |
benden son durum epeyi bitti model bu akşam fotoğraf koysam mı ki diyorum.Ama abiler kızmayın sakın bana.Sizlerden çok aşırı önden gitmişim:D
Boya bitti, üzerine detayları belli etmesi amaçlı yağlı boya eskitme yapıldı.Hava freni kapakları boyandı, iniş takımları boyandı ve eskitildi, camlar boyandı.Fakat bir sorum olacak.bu ortadaki iniş takımının içindeki detaylar.Yani kablo detayları vs. ne renge boyanacak? herkese kolay gelsin... |
|
I feel the need The Need for Speed...
|
|
![]() |
|
idris
Üye ![]() Kayıt Tarihi: 17/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 3861 |
![]() ![]() ![]() |
Orjinalini yazan: tozbek
Ardından gazı kaçmdan uçak Türk ve de vietnam kamufulaja sahip olacağı için altı beyaz boyandı. Alt tarafı beyaz değil açık gri. FS 36622 Humbrol 28 Gunze 311 Testors 1733 |
|
![]() |
|
tozbek
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23/08/2005 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1151 |
![]() ![]() ![]() |
Doğrudur... Gunze 311 :)
Selamlar Tolga |
|
![]() |
|
harslan
Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 23/08/2005 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 32 |
![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
harslan
Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 23/08/2005 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 32 |
![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
harslan
![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
harslan
![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
tozbek
![]() ![]() ![]() |
Hakan'a altın madalya :)
Ellerine sağlık. Bence gayet güzel duruyor... Darısı yarım 104'lere... İyi modeller... Tolga |
|
![]() |
|
KaanX
Admin Group ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17/08/2005 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 883 |
![]() ![]() ![]() |
Hakan Bey, tebrikler :) Valla kendimden utandım sizin makedi görünce...
Dekaller Turkuaz mıdır? Düzenleyen KaanX |
|
Yeminli modelci
|
|
![]() |
|
harslan
![]() ![]() ![]() |
Merhabalar,
Dekaller Turkuaz + kit dekalleri. Boyalar Tamiya. Eskitme de kömür kalemi su karışımına bulanıp daha sonra da cif ile temizleme. Hakan |
|
![]() |
|
Mueve
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28/09/2005 Konum: Muğla Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 581 |
![]() ![]() ![]() |
Rapordur;
"Ejector pin mark" ları doldurup zımparasını yaptım. Depoları yapıştırdım. Birçok parçayı boya ve montaja hazır hale getirdim. Neden devamını getirmediğime gelince; airbrush ım geleli uzun zaman oldu fakat kompresörümü hala bekliyorum. Gelir gelmez boya işlemlerine başlayacağım. |
|
![]() |
|
<< Önceki Sayfa 23 Sonraki >> |
![]() ![]() |
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |