![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Tayyareler | |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
<< Önceki Sayfa 23 Sonraki >> |
Yazar | Mesaj |
Clumsy
Üye ![]() ![]() Pervane Sever Kayıt Tarihi: 23/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1408 |
![]() ![]() ![]() |
Havaaliıklarının içi metalik renk de boyanamaz mıydı acep??!!
Saygılarımla, |
|
-Sorumluuu...
-Yok, yoook kesinlikle sorumlu de?il canym. Olsa olsa ancak sorunlu olur! -Peki o zaman. Sorunluuu... |
|
![]() |
|
KaanX
Admin Group ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17/08/2005 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 883 |
![]() ![]() ![]() |
Öyle mi ki?
|
|
Yeminli modelci
|
|
![]() |
|
Clumsy
Üye ![]() ![]() Pervane Sever Kayıt Tarihi: 23/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1408 |
![]() ![]() ![]() |
Belçikalılar gövde alt rengine boyamışlar, Hollandalılar da öyle...
Dolayısıyla gövde altı rengi genelde metalik olan Alman ve İtalyan kamuflelerde de metalik boyasak olmaz mı? Yapım planında da sankim öyle bahsediyordu. Saygılarımla, |
|
-Sorumluuu...
-Yok, yoook kesinlikle sorumlu de?il canym. Olsa olsa ancak sorunlu olur! -Peki o zaman. Sorunluuu... |
|
![]() |
|
KaanX
Admin Group ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17/08/2005 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 883 |
![]() ![]() ![]() |
Doğru olabilir, ben direk Verliden kitabındaki renge boyadım. Gerçi o da tam böyle cart beyaz değil, bahsettiğin gibi gövde altı rengi.
Aslında benim yapmayı planladığım versiyonda hava girişinin ağzı siyah ve siyah bayağı bir içeriye doğru gidiyor. Dolayısıyla hava girişinin içindeki rengi görmek imkansız gibi. Ben gene de metalik boyayayım, seni mi kıracağım Clumsy'ciğim... |
|
Yeminli modelci
|
|
![]() |
|
Clumsy
![]() ![]() ![]() |
Yok yok, demek istediği o ki seçenekler de mevcut yani, hi hi.
Saygılarımla, :) |
|
-Sorumluuu...
|
![]() |
|
KaanX
![]() ![]() ![]() |
Evet, alığın ağzı ile beraber içini komple siyaha boyamak (boşluk etkisi :) ta ayrı bir seçenek.
|
|
Yeminli modelci
|
|
![]() |
|
pilotcuk
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27/10/2005 Konum: Eskisehir Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1228 |
![]() ![]() ![]() |
ve benden son durum.model adam gibi boyanıp geldi allaha şükür detaylarım fazla kapanmadı.gövde üstü detayları hafiften incelmiş.Şimdi yapılacak çok iş var.Modelin beyaz kısmını volkan abi(volchanick) attı.şimdi Nasa nın mavisini bulmaya geldi sıra.benden son durum budur abilerim.
![]() |
|
I feel the need The Need for Speed...
|
|
![]() |
|
HYAMAN
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20/08/2005 Konum: Turkey Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 470 |
![]() ![]() ![]() |
Hocam nisan geldi.Proje ne durumda?Ben dün itibariyle yeniden işbaşı yaptım.Biraz ilerleyeyim,foto ile belgelendirme yaparım.Bir yoklama yapın derim ben.:)
|
|
There is a very fine line between "hobby" and "mental illness."
|
|
![]() |
|
KaanX
![]() ![]() ![]() |
Ben bu aralar maket yapamıyorum pek. :( Diğerleri ne yapıyor projeye pek katılım olmadığı için bilemiyorum.
|
|
Yeminli modelci
|
|
![]() |
|
KucukEniste
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2741 |
![]() ![]() ![]() |
Hala mesai ve jeep yapıyorum. Adamları kesip biçip hazırlayabilirsem 2 haftasonu içerisinde F-104e yetişirim. Öğretmen ortada olmayınca dalgaya vurduk kendimizi :D
|
|
"Ye?il Vadi bizim."
"Hayyr bizim". "Öaaaaööa" "Tutmayyn küçük eni?teyi!" |
|
![]() |
|
oy61
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1471 |
![]() ![]() ![]() |
Orjinalini yazan: KaanX
Yakıt tanklarındaki yuvarlak parçaları (kapak galiba) hiç yapıştırıcı sürmeden yerine ittirerek oturttum. Yapıştırıcı sürerseniz taşma yapabilir. Bir de ilk seferinde düzgün şekilde yerleştirmek şart, bir kere girince bir daha tanka zarar vermeden çıkaramıyorsunuz. Yakıt depolarındaki depo kapakçıklarının takılması için bir önerim olacaktı. Kaan bey depoyu birleştirdikten sonra bunları yerine yerleştirmiş. Bu durumda dediği gibi tam olarak düzgün yerine oturması biraz zor oluyor. Ben depo ana parçalarını birleştirmeden bu parçaları yerlerine yerleştirtim. Böylece daha kolay düzeltilebiliyorlar. Bu durumda yanlız depo ana parçalarının biraz hızlı birleştirilmesi gerekiyor çünkü kapaklar kuruyunca birleştirmeye engel olabilir. Düzenleyen oy61 |
|
Hayat bos!!!
Öyleyse epoxi ile dolduralim |
|
![]() |
|
pilotcuk
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27/10/2005 Konum: Eskisehir Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1228 |
![]() ![]() ![]() |
Sınavlarım bitmesi itibariyle bu akşam gövde boyamasına tam olarak başlıyorum.Gövde üzerindeki mavi şeritin tam ne renk olacağını kestiremedim.Tam olarak nedir ne değildir bilmiyorum ama Revell 52 no lu parlak mavi boya var onu uygun buldum ancak sizlerin de görüşlerini almak isterim.Uçağın kuyruk nosu da 826 veya 812 nolu uçaklar olucak.Önerilerinizi bekliyorum.
|
|
|
|
![]() |
|
pascalpati
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30/09/2005 Konum: Yurtdışı Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 242 |
![]() ![]() ![]() |
ben de öğretmenin yaptığı kadar yaptım, arada başka maketler yapıyorum şimdi...
|
|
Ulas Demirdag
|
|
![]() |
|
HYAMAN
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20/08/2005 Konum: Turkey Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 470 |
![]() ![]() ![]() |
Pilotçuk şu resimler işine yarar sanırım:
![]() ![]() |
|
There is a very fine line between "hobby" and "mental illness."
|
|
![]() |
|
pilotcuk
![]() ![]() ![]() |
teşekkürler.Dün gece itibariyle uçağın maskeleri çektim ve mavi boya ile gövde ortasındaki şeritleri çektim.Güzel oldu.Fakat bazı taşan yerler var oraları toparlayayım fotoğrafını basacağım.Bir de 812 no lu uçağın görmemiştim tek kişilik olduğunu.İlginç.yinede teşekkürler..
|
|
|
|
![]() |
|
pilotcuk
![]() ![]() ![]() |
Bugün modeli bu hala getirdim.Modelin dış boyaması bitti sayılır yani sadece hava frenleri kaldı.çok bir işi kalmadı sayılır.Dekalleri tamamen çizip bu hafta içinde bastıracağım
![]() Düzenleyen pilotcuk |
|
|
|
![]() |
|
pilotcuk
![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
|
|
![]() |
|
CErginbas
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18/08/2005 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1160 |
![]() ![]() ![]() |
Pilotçuk, bundan sonra senin takma adın, çalışkan pilotçuk olsun bence. Hepimiz ayakta uyuyoruz sen maketi bitidin nerdeyse. Şu çizgilerde pek hoş gözüküyor, elien sağlık.
|
|
Üretime evet, polemiğe hayır!!!
|
|
![]() |
|
<< Önceki Sayfa 23 Sonraki >> |
![]() ![]() |
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |