![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Tayyareler | |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Yazar | Mesaj |
Rahmi K.
Admin Group ![]() ![]() + + + Kayıt Tarihi: 21/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1212 |
![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 25/11/2005 Saat 01:23 |
Yak, yuk, 72 ölçek falan derken fenalık bastı, açtım en terapi kitimi, kaldığım yerden devam ediyorum.
![]() Yaptığım yapacağım en what-if olacak bu uçak ![]() |
|
![]() |
|
KaanX
Admin Group ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17/08/2005 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 883 |
![]() ![]() ![]() |
Gene mi?
![]() Türk yıldızları mı olacak yoksa bu sefer ![]() |
|
Yeminli modelci
|
|
![]() |
|
Rahmi K.
Admin Group ![]() ![]() + + + Kayıt Tarihi: 21/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1212 |
![]() ![]() ![]() |
Aslında fikir almak istediğim konular var
![]() C ve B silah setinden çok afilli görünecek bir silah yüklemesi yapmak istiyorum, itinayla tavsiye alınır. Bir de bir şeylere atıfta bulunarak, dikeye şöyle şekilli bir kırmızı atıp, Turkuaz dekalin hilal ve yıldızını koymak istiyorum. Lakin vurgulayacak havacılık olayını halen arıyorum. Bu konu için de tavsiye alınır ![]() |
|
![]() |
|
oy61
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1471 |
![]() ![]() ![]() |
6 tane GBU-12 taşıyan versiyon olabilir. Fotosunu bulamadım. Bulursam basarım.
|
|
![]() |
|
![]() ![]() |
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |