![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Tayyareler | |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Yazar | Mesaj |
oruç reis
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16/09/2006 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 934 |
![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 07/06/2010 Saat 18:37 |
Bolu-Angara'ly Modelci
|
|
![]() |
|
Baris Can
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21/12/2009 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 385 |
![]() ![]() ![]() |
?u an bende yapyyorum bu modelin 1:72 ölçeklisini ancak yakla?yk 20 gündür izin yapmadan çaly?ty?ymyz için masada boyanmy? vaziyette duruyor. Ylk defa farkly tonda gri ile boyama olayyna giri?mi?tim tabii do?al olarak böyle bir ?ey ortaya çykmady :-) Referans almak içinde artyk çok geç.. Çok güzel olmu?. Tebrik ederim.
Herkese iyi forumlar diliyorum. |
|
Dü?ünenin gücü, dü?leyebildi?i dü?üncelerin synyrlary kadardyr.
|
|
![]() |
|
oruç reis
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16/09/2006 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 934 |
![]() ![]() ![]() |
T?k ederim ilginize.
|
|
Bolu-Angara'ly Modelci
|
|
![]() |
|
tozbek
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23/08/2005 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1151 |
![]() ![]() ![]() |
F-86 bana F-5 gibi çok estetik bir uçak gelir. Buble kanopi, geriye açyly kanatlar... Ellerinize sa?lyk.
|
|
![]() |
|
oruç reis
![]() ![]() ![]() |
Eywallah abicim
|
|
Bolu-Angara'ly Modelci
|
|
![]() |
|
![]() ![]() |
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |