![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Figür | |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Yazar | Mesaj |
zwan
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 204 |
![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 11/05/2010 Saat 14:07 |
Pegaso firmasynyn 1/10 ölçekli resin figürüdür. Figürün orjinali zenci ve byyyksyzdyr.Biraz de?i?iklik yaparak daha açyk tenli boyadym ve daha sonra byyyk ilave ettim.Yine akrilik ve ya?lyboya ile boyanmy? ve tonlandyrylmy?tyr. Figürün di?er foto?raflaryny www. modelistan.com sitesinden görebilirsiniz.
Selamlar ![]() |
|
![]() |
|
F-4E
Üye ![]() Kayıt Tarihi: 11/11/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1158 |
![]() ![]() ![]() |
sevgili Ragyp Cumartesi toplantysynda yakyndan görmü? biri olarak(korsanda dahil) son derece nefis bir model,ayryca modelin orijinalinden(zenci olarak) daha güzel bir model ortaya çykarmy?yn,ben bunu daha çok tuttum...ne demeli,ellerine sa?lyk....selam ve sevgilerimle..
|
|
![]() |
|
Snake Eye
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27/08/2005 Konum: Greece Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 608 |
![]() ![]() ![]() |
Hakikaten çok ho? olmu?. Eline sa?lyk Ragyp abi. Sanyrsam ka?lara da bir müdahale var. Byyyk ve ka?lar tamamyyla de?i?ik bir hava vermi?.
|
|
SI VIS PACEM PARA BELLUM
|
|
![]() |
|
zwan
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 204 |
![]() ![]() ![]() |
Orjinalini yazan: F-4E
sevgili Ragyp Cumartesi toplantysynda yakyndan görmü? biri olarak(korsanda dahil) son derece nefis bir model,ayryca modelin orijinalinden(zenci olarak) daha güzel bir model ortaya çykarmy?yn,ben bunu daha çok tuttum...ne demeli,ellerine sa?lyk....selam ve sevgilerimle.. Te?ekkür ederim Yzzet abi. |
|
![]() |
|
zwan
![]() ![]() ![]() |
Orjinalini yazan: Snake Eye
Hakikaten çok ho? olmu?. Eline sa?lyk Ragyp abi. Sanyrsam ka?lara da bir müdahale var. Byyyk ve ka?lar tamamyyla de?i?ik bir hava vermi?. Te?ekkür ederim sevgili Feridun. Ka?lary da boya ile kalynla?tyrdym. Bu ba?ybozuk figürün, bizlere daha çok benzemesi için biraz de?i?iklik yaptym. |
|
![]() |
|
tozbek
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23/08/2005 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1151 |
![]() ![]() ![]() |
Saryk ve yüz ifadesi ayry bir güzel. Ragyp abi ellerinize sa?lyk.
|
|
![]() |
|
zwan
![]() ![]() ![]() |
Orjinalini yazan: tozbek
Saryk ve yüz ifadesi ayry bir güzel. Ragyp abi ellerinize sa?lyk. Te?ekkür ederim Tolga. 16 Mayys Y.T.Ü 'nde yapylacak olan yary?mada ben de sergi amaçly orada olaca?ym. Figür boyama konusunda elimden gelen yardymy yaparym. Selamlar |
|
![]() |
|
Metin TÜRKO?LU
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23/04/2007 Konum: Turkey Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 435 |
![]() ![]() ![]() |
Eline sa?lyk Ragyp abi. Geçen yyl ki sergide yapym a?amasynda olan büstünü, bu yyl, tamamlanmy? olarak görmek çok ho? oldu benim açymdan.
Kesinlikle alynyp koleksiyona katylmasy gereken bir büst, oldu?unu dü?ünüyorum. SAYGILAR |
|
Küçük ?eylere fazla önem verenler ellerinden büyük ?eyler gelmeyenlerdir. EFLATUN
|
|
![]() |
|
Erdinç
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20/04/2006 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 103 |
![]() ![]() ![]() |
Sanyrym orijinali zenci bu modelin. Yapymcy neden öyle uygun görmü?se artyk. Ama bu gerçekten çok güzel olmu?.
|
|
erdinç
|
|
![]() |
|
zwan
![]() ![]() ![]() |
Orjinalini yazan: Erdinç
Sanyrym orijinali zenci bu modelin. Yapymcy neden öyle uygun görmü?se artyk. Ama bu gerçekten çok güzel olmu?. Te?ekkür ederim. |
|
![]() |
|
![]() ![]() |
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |