![]()  | 
     Aktif Konular   Üye Listesi   Takvim   Arama   | 

|    | 

| Sivil Araçlar | |
|   | 
       | 

| Yazar | Mesaj | 
| 

sunaytuna
    Yeni Üye  
   Kayıt Tarihi: 19/08/2007 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 35  | 
  ![]()   Konu: Tamiya 1/20 Ferrari 310BGönderim Zamanı: 18/08/2009 Saat 20:46  | 

| 

Merhaba saygyde?er modelciler.. uzun zamandyr üzerinde zaman ayyramady?ym ve hala byr kaç eksi?i olan Ferrari 310 b modelyny syze sunuyorum.. amortysor ve arka kanatta calysma devam edyyor symdylyk sadece goruntu olarak resymlery koyuyorum... 

resimler:  

tamamy bitti?inde di?er resimleri de ekleyece?im. ?u anda masamda 2 adet ferrari var.. diorama çaly?masy dü?ünüyorum.. tavsiyelerinizi bekliyorum.. saygylarymla  | 
			|
      |  
 |
| 

sunaytuna
    Yeni Üye  
   Kayıt Tarihi: 19/08/2007 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 35  | 
  ![]()   Gönderim Zamanı: 01/09/2009 Saat 22:52 | 

|  
 |
| 

Enewwss
    Üye  
   Kayıt Tarihi: 13/09/2007 Konum: Turkey Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 187  | 
  ![]()   Gönderim Zamanı: 06/11/2009 Saat 12:55 | 

| 

Bu forumun sivil kysmy ölmü? neredeyse taa kaç aydyr mesaj bile atan yok. millet bakyp bakyp geçiyor demekki...

Ellerine sa?lyk karde?im çok güzel bir çaly?ma. Eme?ine sa?lyk... Düzenleyen Enewwss - 06/11/2009 Saat 12:55  | 
 |
      |  
 |
     | 
 ||

Forum Atla  | 
   Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma  | 
 |