![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Tayyareler | |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Yazar | Mesaj |
Clumsy
Üye ![]() ![]() Pervane Sever Kayıt Tarihi: 23/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1408 |
![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 01/08/2009 Saat 19:55 |
Geçen senelerde ba?lady?ym bu maketi yava? yava? yapyyorum ve can sykyntysynda boya atmak için kullanyyorum. Daha bu ak?am ancak sol kanadyny boyamayy bitirebildim. Sanyrym bir kaç ay içinde bütün boyamasyny bitiririm; nasyl olsa acelesi yok :)
Kit kalite olarak çok güzel dersem yanly? dememi? olurum sanyrym. Sadece kokpitinde kemer seti kullandym o kadar. ![]() ![]() ![]() ?u ana kadar tanytma i?aretlerinde maske kullandym. Ana boyasyny Alclad ile boyayyp bazy panelleri ise Gunze' nin "Super Metallic" serisi ile boyadym. Bu seri boyalar Alclad gibi, ülkemizde bulunan Mr. Metallic ile kary?tyrylmasyn lütfen. Düzenleyen copilot_clumsy - 01/08/2009 Saat 20:02 |
|
-Sorumluuu...
-Yok, yoook kesinlikle sorumlu de?il canym. Olsa olsa ancak sorunlu olur! -Peki o zaman. Sorunluuu... |
|
![]() |
|
Clumsy
Üye ![]() ![]() Pervane Sever Kayıt Tarihi: 23/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1408 |
![]() ![]() ![]() |
Yakyn çekimdeki hâli bu, umuyorum ayny sonucu uça?yn di?er taraflarynda da elde edebilirim.
![]() |
|
-Sorumluuu...
-Yok, yoook kesinlikle sorumlu de?il canym. Olsa olsa ancak sorunlu olur! -Peki o zaman. Sorunluuu... |
|
![]() |
|
gokce
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23/02/2006 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 383 |
![]() ![]() ![]() |
Ayny sonucu elde edebilmen için canynyn sykylmasy yeterli yazdyklaryna göre dü?ünürsek janymmmm....
|
|
Rivet Making Academy
|
|
![]() |
|
onurku
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23/10/2005 Konum: Turkey Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 440 |
![]() ![]() ![]() |
Bu sabah yakyndan baktym allah allah ne zaman ve nasyl boyady acaba diye dü?ündüm, demek yeni boyamy?. Nasyl bir can sykyntysyysa? Canyn sykylynca bize gel de üç be? boyanacak malzeme var. :)
|
|
![]() |
|
ardeth
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1368 |
![]() ![]() ![]() |
Can sykyntysyna bak :) yalnyz metalik yüzeye freehand kamuflaj da ayry bir olay olsa gerek....
|
|
Bu dünya fanidir sakyn aldanma, ma?rur olup tac-ü tahta dayanma, yedi iklim benim deyu güvenme...
|
|
![]() |
|
omer erkmen
Üye ![]() Kayıt Tarihi: 15/05/2008 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 128 |
![]() ![]() ![]() |
Arkut, cok tebrik ederim, bu kanat uzerindeki yesil kamuflaj son derece basarili olmus,ozellikle kanat uclarindan govdeye dogru yaklastikca beneklerdeki seyrelme cok profesyonel, japon ucakarina cok buyuk zaafim vardir, kesinlikle son derece ozgun bir tarzlari var, sanirim bu da cok guzel bir ornek olacak.
Bende ayni kitin Hasegawa si var, ancak ben pek basarili bulmamistim kiti, sanirim FINE MOLDS daha guzel bir kit yapmis, uzerindeki detaylardanda belli oluyor.Ilerlemeleri bizimle paylasirsan cok seviniriz Iyi calismalar Omer ERKMEN Düzenleyen omer erkmen - 02/08/2009 Saat 02:29 |
|
![]() |
|
Clumsy
![]() ![]() ![]() |
Ömer a?abey;
Kanat üzerindeki kamuflajy aslynda dekallere bakarak yapmaya çabalyyorum. Her ne kadar ?ekilleri uygun olmasa da yerleri ve boyutlary konusundaki uyuma dikkat etmeye çaly?yyorum. Dolayysyyla kanatköküne denk gelen kamufle boyasyny kopya çektim diyebilirim. Gerçi eskime maskatly dü?ündü?ümüzde üzerine ayak basylan her yer de boya zarar görecektir. Bu markanyn maketini ytavsiye edebilirim, fyrsatynyz olursa kaçyrmayyn. Geçen sen bitirmi? oldu?um Zero da ayny firmanyn. Bu arada, can sykyntysy derken sanyrym istenmeyen pozisyona girmi? oldum :) Yyi maketler! |
|
-Sorumluuu...
|
![]() |
|
KucukEniste
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2741 |
![]() ![]() ![]() |
Ya sabyr! Ba?ka da bir ?ey demiyorum. Böyle kamuflajly 1/72 tank falan yapmaya kalkarsan bozu?uruz ama :)
|
|
"Ye?il Vadi bizim."
"Hayyr bizim". "Öaaaaööa" "Tutmayyn küçük eni?teyi!" |
|
![]() |
|
Jolly Roger
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2436 |
![]() ![]() ![]() |
Hehehe boya kalyn gelmi? biraz. "yakyn çekim"de pürüzler var sanki. Oh be kyskançly?ymy attym biraz. Dur daha bulurum ben göze batan bir?eyler, yeni gözlük aldym eheheh....Aaaa forslar da dekalmi?...cyk cyk cyk!!!! De?il miymi?? Ben hala D-9'u bekliyorum. Bakalym oyna da sykylyp detay seti alacak my Arkut bey karde?im....
|
|
Consume Ergo Sum
|
|
![]() |
|
ardeth
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1368 |
![]() ![]() ![]() |
Orjinalini yazan: Emroglan
Ya sabyr! Ba?ka da bir ?ey demiyorum. Böyle kamuflajly 1/72 tank falan yapmaya kalkarsan bozu?uruz ama :) Sana ne oluyor??? ben bozu?urum asyl :D |
|
Bu dünya fanidir sakyn aldanma, ma?rur olup tac-ü tahta dayanma, yedi iklim benim deyu güvenme...
|
|
![]() |
|
Jolly Roger
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2436 |
![]() ![]() ![]() |
HAYIR KARA MURAT BENYM!!!!! Ne? Figür yaparsa sen a?la asyl Aygün. Ne yapsa bana koymuyor, bak ben rahatym:}
|
|
Consume Ergo Sum
|
|
![]() |
|
ardeth
![]() ![]() ![]() |
Ke?ke yapsa... ne güzel... zaten az sayyda figürcü var. :)
|
|
|
|
![]() |
|
![]() ![]() |
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |