![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Tayyareler | |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Yazar | Mesaj |
Dr.BARKIN
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14/08/2007 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 264 |
![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 02/08/2008 Saat 00:59 |
Merhaba arkada?lar...
ayny anda 10 model yapmaya debelendi?im için bayadyr tam anlamyyla üretimim olamady. Ancak izne ayrylmamy? olmamyn verdi?i gaz ile çaly?malary hyzlandyrdym. Bakynyz son çaly?mamyn decal öncesi hali... haftasonu için safranbolu ya gidiyorum. Dönü?te bu model ya bitecek ya bitecek! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Düzenleyen Dr.BARKIN - 05/08/2008 Saat 22:44 |
|
mediiiiiic!
|
|
![]() |
|
Dr.BARKIN
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14/08/2007 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 264 |
![]() ![]() ![]() |
Weathering olayynda da yeniyim...zaten daha 4. modelim
acyyyn bana :D önce modelin altyny çok az gri eklenmi? beyaz ile boyadyktan sonra tamiya bant ile fyrfyrly bir maskeleme yaptym. Tüm uçak açyk ye?ile boyandy. Açyk ye?il kalacak yerler maskelendi. Koyu ye?il atyldy. Koyu ye?il kalacak yerler de maskelendikten sonra kahverengi atyldy. Tüm maskeler söküldü. 1500 zympara ile tüm model zymparalandy. Boyalar inceltildi ve kat farklary kayboldu. Maket dy?a detay oldu?u için detaylardaki boyalar da zymparalanmy? oldu. Yapay y?yk görünümü verdi biraz (ya da ben kendimi kandyryyorum). Ynce zympara i?i bitince boya dökülmesini simüle etmek için 500 zympara ile özellikle buruna ve kanat önlerine küçük dokunu?lar yaptym. Sonrasynda tekrar 1500 ile incelttim. Yer yer zymparalarken alttaki renklerin çykmasyna izin verdim. Sonra da panel çizgilerinin üzerinden tamiya weathering master B nin siyahy ile geçerek gölgeleme yaptym. En son olarak da x22 ile cila. Ufak detaylar da boyanacak tabi...motor, namlular, anten vs... Düzenleyen Dr.BARKIN - 03/08/2008 Saat 23:16 |
|
mediiiiiic!
|
|
![]() |
|
Burak
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22/10/2005 Konum: Ankara Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1559 |
![]() ![]() ![]() |
Barkyn kamuflajy çok be?endim sanyrym onlary da bantla yaptyn.Zor bir kamuflaj fakat sen güzel halletmi?sin.
Eskitme konusunda sen ben gibi yeni yetmelerin yapty?y genel hata fazla abartmaktyr bir hevesle ama senin i? güzel görünüyor.Gerçekte bu uçakta nasyl bilmiyorum tabi. Me?i?n ganzy boyamadan evvel bistürinin ucuyla delmeyi ihmal etme uçlaryny. Safranbolu'da Çevrikköprü'de kuyukebaby,Kilcio?lu pide'de pastyrmaly pide yemeden,Ba?lar gazoz içmeden gelmi?sen bu modelden hayyr gelmez onu da ekleyim. |
|
![]() |
|
tozbek
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23/08/2005 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1151 |
![]() ![]() ![]() |
Konu "Skyraider" olunca ayry bir güzel oluyor :)
Ellerinize sa?lyk. Mat verniklenmi? ve dekallenmi? halini merakla bekliyoruz... Kolay gelsin, Tolga |
|
![]() |
|
Dr.BARKIN
![]() ![]() ![]() |
Modelin decalleri ve ufak detaylary da bitti sonunda. Yni? takymlaryna biraz eskitme yapmam gerekti?ini fark ettim fotolara bakynca... onu da halledicem hemen.
Mat vernik olarak Ponart Mat Vernik Sprey kullandym. Airbrush ile u?ra?maktan çok daha pratik bi yöntem. Tavsiye ederim. Yorumlarynyz ve fikirlerinizi hevesle bekliyorum... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
mediiiiiic!
|
|
![]() |
|
Dr.BARKIN
![]() ![]() ![]() |
Orjinalini yazan: Burak
Safranbolu'da Çevrikköprü'de kuyukebaby,Kilcio?lu pide'de pastyrmaly pide yemeden,Ba?lar gazoz içmeden gelmi?sen bu modelden hayyr gelmez onu da ekleyim. Hepsini yedik-içtik valla afiyetle. Ama pideyi pastyrmaly yemedik, 35 derece sycakta insanlary yanymyzdan kaçyrmamak adyna :D |
|
mediiiiiic!
|
|
![]() |
|
skyintheman
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11/05/2008 Konum: Turkey Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 5 |
![]() ![]() ![]() |
Olcak olcak devam:)
|
|
maninthesky
|
|
![]() |
|
Burak
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22/10/2005 Konum: Ankara Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1559 |
![]() ![]() ![]() |
Orjinalini yazan: Dr.BARKIN
Orjinalini yazan: Burak
Safranbolu'da Çevrikköprü'de kuyukebaby,Kilcio?lu pide'de pastyrmaly pide yemeden,Ba?lar gazoz içmeden gelmi?sen bu modelden hayyr gelmez onu da ekleyim. Hepsini yedik-içtik valla afiyetle. Ama pideyi pastyrmaly yemedik, 35 derece sycakta insanlary yanymyzdan kaçyrmamak adyna :D Eh finishten belli zaten ellerine sa?lyk,en az yukardakiler kadar leziz bir model olmu?. |
|
![]() |
|
Dr.BARKIN
![]() ![]() ![]() |
Te?ekkürler
|
|
mediiiiiic!
|
|
![]() |
|
quadriga
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18/10/2006 Konum: İzmir Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 123 |
![]() ![]() ![]() |
güzel bir çaly?ma olmu?.elinize sa?lyk.
|
|
FORTUNA FAVET FORTİBUS....
|
|
![]() |
|
![]() ![]() |
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |