![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Tayyareler | |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Yazar | Mesaj |
enfexion
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26/03/2008 Konum: Turkey Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 309 |
![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 24/05/2008 Saat 15:45 |
merhabalar.
dün almy? oldu?um revell 48 lik f-15 ve adac hekikopter hakkynda bir kaç ?ey sorucaktym. bu adac helikopterinden dioroma yapmayy dü?ünüyorum. bunun için buna uygun kurtarma ekibi ve ekipmany varmydyr? içinden sedye felan çykyyor. güzel bir ekipmanla ho? bir dioroma yapylabilir. kolay gelsin... |
|
![]() |
|
aykutbilir
Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 12/02/2008 Konum: Turkey Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 26 |
![]() ![]() ![]() |
32 lik figürlere bakmak lazym bunun için özel bir set var my diye yabancy sitelerden.
|
|
![]() |
|
enfexion
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26/03/2008 Konum: Turkey Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 309 |
![]() ![]() ![]() |
ya az biraz ara?tyrdym.ama elle tutulur bi sonuç bulamadym :(
|
|
![]() |
|
aykutbilir
Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 12/02/2008 Konum: Turkey Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 26 |
![]() ![]() ![]() |
muhtemelen verlinden productions da vardyr ama.. ama.. ama.. pahaly olabilir azycyk :)
|
|
![]() |
|
enfexion
![]() ![]() ![]() |
kitten pahaly olur heralde :D
|
|
![]() |
|
Enewwss
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13/09/2007 Konum: Turkey Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 187 |
![]() ![]() ![]() |
benim tavsiyeme almy?tyn kiti nasyl ?imdi içini gördün ayryntyly incelemi?sindir. ilk izlenimlerin nelerdir?
|
|
![]() |
|
enfexion
![]() ![]() ![]() |
gerçekten enes süper bir kit çykty.2 çe?it decal var sivil de yapylabiliyormu?.çok detayly adamlar kokpite bile 2 farkly biçimde olcak ?ekilde ayry ayry parça vermi?ler.
|
|
![]() |
|
Enewwss
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13/09/2007 Konum: Turkey Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 187 |
![]() ![]() ![]() |
ee melihcim ozaman adam gibi bir?ey bekliyorum :D ama kurtarma dioramasy çok güzel olur diye dü?ünüyorum hala... tabii ekip bulabilirsen. yinede iyi bir i? çykaryrsyn diye bekliyorum :D
|
|
![]() |
|
enfexion
![]() ![]() ![]() |
ya gerçekten iyi bir ekipman denk getirilebilirse çok güzel bir dioroma yapylabilir. ama ölçek 1/32 olunca i? zorla?yyor tabi :D
bu arada rcpano daki f-4 ünü gördüm umarym satylyr :D |
|
![]() |
|
enfexion
![]() ![]() ![]() |
enes bu arada challenger in eksiklerini giderdiysen resimleri güncelle de görelim ?u canavary
Düzenleyen enfexion - 28/05/2008 Saat 15:58 |
|
![]() |
|
Enewwss
![]() ![]() ![]() |
in?allah... cin olmadan adam çarpyyoruz :D
|
|
![]() |
|
![]() ![]() |
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |