![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Tayyareler | |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Yazar | Mesaj |
Jolly Roger
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2436 |
![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 04/04/2008 Saat 16:40 |
Academy 1/72 kiti. Buna da oldukça uzun bir süre önce ba?lamy?tym. Haddim olmayarak Erich Hartmann'yn uçaklaryndan birini yapmaya çaly?tym. ?imdilik feci halde, siz siz olun modeli alyrsanyz kutudan çykan dekalleri kullanmayy pek dü?ünmeyin:} Devamy gelirse, ki yarym modellerim konusunda ün salmaya ba?ladym, bitmi? halini de basarym:}
![]() ![]() ![]() |
|
Consume Ergo Sum
|
|
![]() |
|
heydrich
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18/08/2005 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 408 |
![]() ![]() ![]() |
Tekerlekler yok:)
|
|
vileda'dan isin kilici olurmu
|
|
![]() |
|
Jolly Roger
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2436 |
![]() ![]() ![]() |
Aaa evet yahu, ben de bunda bir eksik var diyorum....ba?ka eksi?i var my? Ben bitti zannediyordum.....grrrrrr...
|
|
Consume Ergo Sum
|
|
![]() |
|
heydrich
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18/08/2005 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 408 |
![]() ![]() ![]() |
Pervane:)
|
|
vileda'dan isin kilici olurmu
|
|
![]() |
|
sharkcem
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30/09/2007 Konum: Turkey Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 130 |
![]() ![]() ![]() |
konopiyide yerle?tirdi?inizde her ?ey tamam olacak gibi:))
Academy decali konusundaki tavsiyenize katylmamak elde de?il, adamlar galiba decalleri plastikten yapyyorlar sanki. Academy decallerin hakkyndan Microsol decal solisyonlary bile gelemiyor. Elinize sa?lyk güzel bir kit olmu?. Düzenleyen sharkcem - 08/04/2008 Saat 20:27 |
|
![]() |
|
Jolly Roger
![]() ![]() ![]() |
Oh be sonunda bitti...gibi. Hala var bir iki ufak detay. Herzamanki gibi 1. seferde olmasy gerekti?i gibi olan ?eyleri bir?ekil kyryp ikincisinde rezil ettim. Neyse. Bu da böyle...
![]() ![]() ![]() Hadi hayyrlysy... |
|
Consume Ergo Sum
|
|
![]() |
|
cnrabt
Üye ![]() Kayıt Tarihi: 07/03/2006 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 107 |
![]() ![]() ![]() |
kanopinin ön camynyn kenarynda boya gövdeye do?ru ta?my? gibi duruyor.
|
|
![]() |
|
sharkcem
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30/09/2007 Konum: Turkey Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 130 |
![]() ![]() ![]() |
Güzel bir eskitme finishi olmu?... Elinize sa?lyk...
|
|
![]() |
|
![]() ![]() |
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |