![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Tayyareler | |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Yazar | Mesaj |
muakkurt
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15/09/2007 Konum: Turkey Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 19 |
![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 21/09/2007 Saat 15:04 |
Sevgili arkadaslar,
Cok ozur dileyerek konuyu buraya aciyorum. "Sikca Sorulan Sorular" bolumune bu mesaji acmak istedim ama kayitli kullanici olmadigima dair bir uyari cikti ve acamadim. Daha once www.hobbytime.com.tr sitesinden alisveris edeniniz varmi aranizda? Nasil bir sitedir, guvenilirmi vs bilgilendirirseniz sevinirim. Onereceginiz baska siteler varsada duymak isterim. Simdiden tesekkurler ve tekrar ozur diliyorum bu mesaji buraya acmak durumunda kaldigim icin. |
|
![]() |
|
TÜRKKAN
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03/08/2007 Konum: Turkey Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 11 |
![]() ![]() ![]() |
www.modelizmo.com birkaç model aldym bu siteden memnunun tavsiye ederim
|
|
TÜRKKAN
|
|
![]() |
|
cemdogut
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11/12/2006 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 402 |
![]() ![]() ![]() |
Merhaba,
iki kez hobbytime dan aly?veri? yaptym bir gün içinde elime ula?ty. |
|
do?ru yabancy model olaca?yna, yanly? Türk modeli olsun...
|
|
![]() |
|
onurku
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23/10/2005 Konum: Turkey Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 440 |
![]() ![]() ![]() |
Bende Hobbtime'dan aly?veri? yaptym. Ö?leden önce sipari? verirseniz ertesi gün elinizde olur. En azyndan bende hep öyle oldu.
|
|
![]() |
|
Spidey
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01/08/2006 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 13 |
![]() ![]() ![]() |
hobbytime dan defalarca aly?veri? yaptym. hiç bir problem ya?amadym. bilgilerinize...
|
|
![]() |
|
Dragut
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03/01/2006 Konum: Eskisehir Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 66 |
![]() ![]() ![]() |
Hobbytime dan ne zaman aly?veri? yaptyysam ertesi gün elime ula?ty garanti bir site...
|
|
![]() |
|
phantom80
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17/03/2006 Konum: Bitlis Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 503 |
![]() ![]() ![]() |
Bitlis'te ikamet ediyorum.YKi gün içinde sipari?im elimde oluyor.tavsiye ederim..
|
|
![]() |
|
Artt
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23/10/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 634 |
![]() ![]() ![]() |
ben de kullandym hiç problem ya?amadym
|
|
![]() |
|
jet x
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02/10/2006 Konum: Turkey Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 131 |
![]() ![]() ![]() |
Hiç bir problem ya?amazsynyz, sipari?iniz en kysa zaman içerisinde elinizde olur.
|
|
![]() |
|
muakkurt
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15/09/2007 Konum: Turkey Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 19 |
![]() ![]() ![]() |
Cok tesekkur ederim arkadaslar. Aranizda acemi bir asker olarak tecrubeleriniz benim icin onemli. Saglicakla kalin..
|
|
![]() |
|
![]() ![]() |
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |