![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Tayyareler | |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Yazar | Mesaj |
Burak Özdil
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 719 |
![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 23/08/2007 Saat 21:45 |
Bugün nette dola?yrken bu foto?raflary gördüm. Helikopter "agressor" filosuna ait bir Huey. Çok matrak olmu? heralde bu aletle uçan pilotlar çok e?leniyordur :)
Ölmeden önce yapmak istedi?im modeller arasyna girdi. "Çakma Mi-24" :D:D:D ![]() ![]() |
|
Artyk 1/72 AFV yapyyorum (arada kaçamak yapmayaca?ym anlamyna gelmez :) )
http://miniafv.blogspot.com/ |
|
![]() |
|
dimitri
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27/05/2007 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 78 |
![]() ![]() ![]() |
yaa bu kadar olur.acydym adamlara
|
|
![]() |
|
Jolly Roger
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2436 |
![]() ![]() ![]() |
Aman ya-rabbim!!!! Gerçekten çakma olmu?. Cougar'dan Mi-24 daha inandyrycy duruyordu.
|
|
Consume Ergo Sum
|
|
![]() |
|
cemdogut
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11/12/2006 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 402 |
![]() ![]() ![]() |
Merhaba,
Bir de çinlilere b.k atarlar, çakmanyn allahyny amerikalylar yapyyormu? me?erse. yandan yemi? T-72 ![]() Shilka ![]() BMP ![]() |
|
do?ru yabancy model olaca?yna, yanly? Türk modeli olsun...
|
|
![]() |
|
KucukEniste
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2741 |
![]() ![]() ![]() |
Amerikalylaryn fazla Sheridan'y varmy? galiba :)
|
|
"Ye?il Vadi bizim."
"Hayyr bizim". "Öaaaaööa" "Tutmayyn küçük eni?teyi!" |
|
![]() |
|
Jolly Roger
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2436 |
![]() ![]() ![]() |
Servisten çykty ya. Gani gani var. BMP olmu? yalnyz eheehehe.
|
|
Consume Ergo Sum
|
|
![]() |
|
uccpss
Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 27/04/2008 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 5 |
![]() ![]() ![]() |
Adamlar ü?enmemi? pencereleri bile benzetmeye çaly?my?!
|
|
![]() |
|
Dr.BARKIN
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14/08/2007 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 264 |
![]() ![]() ![]() |
süper!
|
|
mediiiiiic!
|
|
![]() |
|
Burak Özdil
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 719 |
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
orko_8
Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 23/11/2005 Konum: Turkey Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 56 |
![]() ![]() ![]() |
Red Scorpion'daki Mi-24ümsü de hiç fena de?ildir:
![]() |
|
![]() |
|
Jolly Roger
![]() ![]() ![]() |
Puma Ylk Kan 2'nin sonunda da vardy, ki ben yyllardyr bo? vakit bulup yapmayy dü?ünüyorum:}
Red Scorpion'daki de sanyyorum Seaking. Aslynda Seaking'in tek motorlu versiyonu, helikopterleri çok iyi tanymady?ym için ismini bilemedimi kusura bakmayyn. |
|
Consume Ergo Sum
|
|
![]() |
|
Burak Özdil
![]() ![]() ![]() |
Sikorsky S-62A. Kendisi SH-3 Seaking'in dedesi olur. Ama eklentileri oldukça ilginç :))
|
|
|
![]() |
|
orko_8
Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 23/11/2005 Konum: Turkey Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 56 |
![]() ![]() ![]() |
Orjinalini yazan: Jolly Roger
Puma Ylk Kan 2'nin sonunda da vardy, ki ben yyllardyr bo? vakit bulup yapmayy dü?ünüyorum:} Red Scorpion'daki de sanyyorum Seaking. Aslynda Seaking'in tek motorlu versiyonu, helikopterleri çok iyi tanymady?ym için ismini bilemedimi kusura bakmayyn. Aslynda Rambo III'ün final sahnesindeki tankla helikopterin kafa kafaya girmesinden çok güzel bir diaroma çykabilir? :) |
|
![]() |
|
Jolly Roger
![]() ![]() ![]() |
Orjinalini yazan: orko_8
Orjinalini yazan: Jolly Roger
Puma Ylk Kan 2'nin sonunda da vardy, ki ben yyllardyr bo? vakit bulup yapmayy dü?ünüyorum:} Red Scorpion'daki de sanyyorum Seaking. Aslynda Seaking'in tek motorlu versiyonu, helikopterleri çok iyi tanymady?ym için ismini bilemedimi kusura bakmayyn. Aslynda Rambo III'ün final sahnesindeki tankla helikopterin kafa kafaya girmesinden çok güzel bir diaroma çykabilir? :) Yyllardyr aklymda. "En yakyn T-72'ye ba? vurunuz" |
|
Consume Ergo Sum
|
|
![]() |
|
Lt von Witzland
Üye ![]() Kayıt Tarihi: 21/11/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 159 |
![]() ![]() ![]() |
"Am I 24 Hind?" sorunun cevaby için ba? vuracak de?il mi? Ne de olsa bir ki?ilik sorunu ya?yyor çocukca?yz.
|
|
![]() |
|
![]() ![]() |
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |