![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Tayyareler | |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Yazar | Mesaj |
Jolly Roger
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2436 |
![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 13/08/2007 Saat 10:35 |
Arii'nin detaylary orta derece, dekalleri yalan ama türünün tek örne?i oldu?u için afiyetle yapylan 1/144 F-105'i. 1/144'dü bile korkutucu boyda, yanyna F-104 kolyorsunuz yavrusu gibi duruyor, F-4 ise kyz karde?i. Yakla?yk 1/72 Bf109 boyunda.
Dekallerin neredeyse tamamy yanly? ve de eksik oldu?y için sadece kuyruk numarasy ve burundaki Hava Kuvvetleri yazysyny kullandym. Tamamen hayali bir uçak olarak bitti zira uygun dekalleri bulmak bu ölçekte zor. Geri kalan fors ve yazylar ile bir kysym i?aret yine Arii'nin F-102'sinden(kendisini Türk olarak bitirmeyi dü?ünüyorum), "Rescue"lar Revell TF-104'den modifiye, kuyruk ?eritleri Italeri Griffon'dan, Shark Mouth Academy F-4E'den, Y?aret çizgileri boya. ![]() ![]() ![]() |
|
Consume Ergo Sum
|
|
![]() |
|
Burak
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22/10/2005 Konum: Ankara Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1559 |
![]() ![]() ![]() |
para photoshopla büyütülmü? çok bariz :p
ellerinize sa?lyk gerçekten inanylmaz bu kadar minik modeli bu hale getirmek. |
|
![]() |
|
heydrich
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18/08/2005 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 408 |
![]() ![]() ![]() |
Ne gerek var , neee?Tamam eline sa?lykta ,niye?
|
|
vileda'dan isin kilici olurmu
|
|
![]() |
|
Lonewolf
Admin Group ![]() ![]() Tekniker Kayıt Tarihi: 18/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 437 |
![]() ![]() ![]() |
Aslynda Yalym'yn standartlaryna göre oldukça büyük bu maket..
Olmamy? Yalym, kibrit kutusuna sy?maz bu, sen bunun 1/350'si falan varsa onu yap.. |
|
Kaank
|
|
![]() |
|
wehrwulf
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20/08/2005 Konum: Turkey Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 214 |
![]() ![]() ![]() |
Yalym Warhammer çaly?malaryny özledim ben:)
|
|
Varly?y bir?ey kazandyrmayanyn,yoklu?u hiç bir ?ey kaybettirmez aga
|
|
![]() |
|
nezih
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02/09/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1077 |
![]() ![]() ![]() |
pilot ister o ucak hatira fotosu cektiren :)
|
|
Sweat saves blood!
|
|
![]() |
|
Jolly Roger
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2436 |
![]() ![]() ![]() |
Arkada?lar ka?ynmayyn yaparym görürsünüz, ya da göremezsiniz, bilemeyecem o kadaryny. Presier çykartsa da ?u 1/72 yer mürettebaty setlerinden ben de gözlerinizi bozsam Nezih beyci?im.
Warhammer yaparym bir ara yine. Orduyu bir toparlayyp sahaya çykacak hale getirmem lazym zaten. Düzenleyen Jolly Roger - 16/08/2007 Saat 12:53 |
|
Consume Ergo Sum
|
|
![]() |
|
europho.to
Üye ![]() Kayıt Tarihi: 15/09/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 156 |
![]() ![]() ![]() |
1/144 murettebat isteruk!
|
|
![]() |
|
Jolly Roger
![]() ![]() ![]() |
Onu diyorum ben de. 72'de çykarttyklaryny 144'de de çykartsalar ne mutlu olcem. ?imdilik 1/150'lerle idare etmeye çaly?yyorum ama onlar da sivil. Yer araçlary da buldum da biraz pahaly...
|
|
Consume Ergo Sum
|
|
![]() |
|
europho.to
Üye ![]() Kayıt Tarihi: 15/09/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 156 |
![]() ![]() ![]() |
1/150 lik adam accurate olmaz 1/144 model yaninda.. :P
|
|
![]() |
|
Jolly Roger
![]() ![]() ![]() |
Bence de:P
|
|
Consume Ergo Sum
|
|
![]() |
|
![]() ![]() |
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |