![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Tayyareler | |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Yazar | Mesaj |
Atilla Güç
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30/09/2006 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 193 |
![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 25/03/2007 Saat 00:40 |
Bu maket ilk 1/48 uça?ym, 2 tane 1/72 likten sonra.
Eksi?i, gedi?i boldur. Kanat üstünde heriki, kanat altynda sa?daki armayy maskeleme ile yaptym. Yyi modeller. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Düzenleyen Atilla Güç - 26/03/2007 Saat 23:44 |
|
![]() |
|
Atilla Güç
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30/09/2006 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 193 |
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
FIREMAN
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14/12/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 307 |
![]() ![]() ![]() |
Uçak i?ine yeni girmi? biri için süper..Uçak fazla parlak olmakla beraber tekerler Ucaktan daha temiz :)
|
|
The black sheep among all white ones..
|
|
![]() |
|
idris
Üye ![]() Kayıt Tarihi: 17/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 3861 |
![]() ![]() ![]() |
Kanat altyndaki haçlaryn yeride do?ru olsaydy çok daha iyi olacakty.
Anteni de eksik ama yapylmasy sorun de?il. Elinize sa?lyk. |
|
![]() |
|
Clio172
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 511 |
![]() ![]() ![]() |
Elinize sa?lyk, bitim de foto?raflama da harika, tekerlek konusuna katylyyorum...
|
|
Hakan Yalcinkaya
M-41 "Bulldog", M-36 "Jackson" R.I.P. (2002-2011) |
|
![]() |
|
Atilla Güç
![]() ![]() ![]() |
"Klavuzu Revell olanyn, maketi yanly?tan çykmazmy?..."
![]() |
|
![]() |
|
Burak
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22/10/2005 Konum: Ankara Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1559 |
![]() ![]() ![]() |
çok güzel detaylandyrylmy? ve eskitilmi? bir messerschmitt olmu? ellerinize sa?lyk.
|
|
![]() |
|
idris
Üye ![]() Kayıt Tarihi: 17/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 3861 |
![]() ![]() ![]() |
Haçlaryn yeri için galeriye bi baktym.
Ruhunu Willy e adayan modelcilerimizin de haçlary benzer yerde kullandy?yny gördüm. Sanyrym onlardan bi yorum gelir bu konuda. |
|
![]() |
|
Clumsy
Üye ![]() ![]() Pervane Sever Kayıt Tarihi: 23/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1408 |
![]() ![]() ![]() |
- Pito tüpü
- Kanataltyndaki anten - Gövdeüstü anteni bunlar eksik gözüken parçalar. Bunlar dy?ynda: - Bu kadar eskime olmu? bir uçakta pervaneler de biraz eskimi? olsa fena olmazdy - Gövdedeki tanytma bandyny ye?ilin tonu açyk olabilirdi - Gövde kamuflesindeki koyu ye?ilin tonunda kahverengi belli olmuyor ancak yanly? hatyrlamyyorsam RLM 81 olmasy gerekir. - Eksoz dumanynyn siyahyny birazda sonlardaki eksozlaryn (hatta ilki hariç geride kalanlaryn hepsinin) üzerine sürmek fena olmaz. - Bakym kapaklarynyn oralarda da ufak tefek metal eskimesi fena olmazdy. - Lastiklerin yere de?en kysymlaryny biraz düzlemek iyi olurdu. Bu kadar ?ey yazylmy? olmasy yanyltmasyn, güzel bir çaly?ma olmu?. Ellere sa?lyk. Willy' nin ruhunu Allah' a emanet ettik, adamlar hatyr hutur boyama yapmaktan neyi nereye ve nasyl koyacaklaryny bilememi?ler kimi zaman. Saygylarymla, Düzenleyen copilot_clumsy - 25/03/2007 Saat 08:01 |
|
-Sorumluuu...
-Yok, yoook kesinlikle sorumlu de?il canym. Olsa olsa ancak sorunlu olur! -Peki o zaman. Sorunluuu... |
|
![]() |
|
nazilli
Üye ![]() Kayıt Tarihi: 28/08/2005 Konum: Bursa Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 210 |
![]() ![]() ![]() |
Elinize sa?lyk güzel olmu?, abilerime ek olarak sadece gövde alty panel çizgilerinin birle?me yerleri birbirlerine paralel olmasy gereklili?i dy?ynda bir ?ey yok.
|
|
It is clear to take off!
|
|
![]() |
|
altay ugurlu
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21/02/2006 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 185 |
![]() ![]() ![]() |
güzel bir çaly?ma-abiler daha iyi bilir ama burundaki sary bant ilk egsosun orda bir yerde bitiyor galiba, yanly?sa lütfen düzeltin, elinize sa?lyk.
|
|
![]() |
|
Atilla Güç
![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
![]() |
|
altay ugurlu
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21/02/2006 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 185 |
![]() ![]() ![]() |
ym
|
|
![]() |
|
altay ugurlu
![]() ![]() ![]() |
![]() bazy kaynaklarda sary kysym kysa göründü?ü için ben kendi modelimde(daha bitiremedim) kysa yaptym, yapym klavuzunda nasyl göründü?ünü biliyorum,emin olamadym sadece. ![]() buda yapymy büyük bir ihtimal hiç bitmiycek zavally uça?ym ![]() dedi?im gibi abiler daha iyi bilir, maafetti?im Türk hava kuvvetleri f-86 projemden sonra model maafetmeye devam ediyorum, sizleri hayranlyk ve saygy ile izliyorum. |
|
![]() |
|
Clumsy
Üye ![]() ![]() Pervane Sever Kayıt Tarihi: 23/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1408 |
![]() ![]() ![]() |
?imdilik yapym planyna sadyk kalmak en mantyklysy kanymca.
Di?er uçaklar farkly filolara ait. Sava?yn ilk dönemlerinde motor kaputunun tümü sary boyalyymy? mesela... |
|
-Sorumluuu...
-Yok, yoook kesinlikle sorumlu de?il canym. Olsa olsa ancak sorunlu olur! -Peki o zaman. Sorunluuu... |
|
![]() |
|
SolidSnake
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13/09/2005 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 53 |
![]() ![]() ![]() |
Tebrik ederim Atilla eline sa?lyk.
Bende birgün AFV'den II. Dünya Sava?y pyrpyrlaryna geçebilirsem benzer maketler yapabilmeyi çok istiyorum. AFV ve dioramadan hyzymy alyp, pistoleyi hakkyny vererek kullanmayy ö?rendi?imde tabiki :D Özetle çok güzel olmu?. Clumsy'nin dediklerine de katylyyorum, yapym planyna sa?dyk kalmak en iyisi. Sonuçta maketi yaparken elinde sadece o oluyor :) |
|
Silencer Whisper The Gun Shot
|
|
![]() |
|
Atilla Güç
![]() ![]() ![]() |
Te?ekkür ederim. Benim ilk pistolle boyady?ym uçak maketim bu. Yyi çaly?malar.
|
|
![]() |
|
![]() ![]() |
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |