![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Tayyareler | |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Yazar | Mesaj |
Burak Özdil
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 719 |
![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 28/02/2007 Saat 12:21 |
Artyk 1/72 AFV yapyyorum (arada kaçamak yapmayaca?ym anlamyna gelmez :) )
http://miniafv.blogspot.com/ |
|
![]() |
|
FIREMAN
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14/12/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 307 |
![]() ![]() ![]() |
Ellerinize sa?lyk Burak Bey,bence ufacik bi sey var ki oda cam maskelenmesi biraz sorun cikarmis gibi..gerisi harika..
Maketi bende almayi dusunuyorum,tavsiye edermisiniz? |
|
The black sheep among all white ones..
|
|
![]() |
|
ice77
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16/07/2006 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 155 |
![]() ![]() ![]() |
burakcym harika bir i? çykarmy?syn ellerine kollaryna sa?lyk helikopterci karde?im benim :))
|
|
Acemi Modelci
1977-Manisa |
|
![]() |
|
Burak Özdil
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 719 |
![]() ![]() ![]() |
Merhaba,
Evet pencere kenarlarynda herzaman sorun ya?orum bunu bir türlü çözemedim. Modeli tavsiye ederim. herhangi bir oturma problemi ya?anmyyor, sadece detay seti ile desteklenmesi gerekti?ini dü?ünüyorum. Zira kabin olmasa bile kokpit'in gerçek Pave Low ile pek ilgisi yok. Hakancym yorumlaryn için te?ekkür ederim... |
|
|
![]() |
|
Viperman
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25/05/2006 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 187 |
![]() ![]() ![]() |
elinize sa?lyk.Ben de italeri uh-60 yapmy?tym.Bunu da almayy dü?ünüyordum. Birde hasegawada da vardy sanyrym. BYr de ona bakmak lazym.
Orjinalini yazan: Burak Özdil
... kokpit'in gerçek Pave Low ile pek ilgisi yok. italeri uh-60'dan direk alyntydyr sanyrym. Yeni nesil kokpitleri yapmasy nispeten daha kolay aslynda MFD dir CDU dur piskopat bir ana denk gelirse kasylabilir. Modele gelince, direk gözüme çarpan, yan tarafta sa?ly sollu yapy?tyrdy?ynyz (sol navigasyon y?y?ynyn yanynda ve yakyt ikmal çubu?unda) beyaz dekalin yeri yanly?. Onlary ini? takymynyn ustune silahcy penceresi hizasynda bir yerde olmasy gerekiyor. (Kendisi ini? takymynyn dikmesine ait bir seviye göstergesi) Referans 1-2 fotograf bulup bakarsanyz görebilirsiniz. Tekerlekte kalyp izi var sanyrym. Bir de dedi?iniz gibi camlar var:) Siz de isterseniz belki hafif eskitme iyi gidebilir, silahlara özellikle. Tekrar elinize sa?lyk Düzenleyen Viperman - 28/02/2007 Saat 20:32 |
|
![]() |
|
ejdersozen
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16/10/2005 Konum: Muğla Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 258 |
![]() ![]() ![]() |
Model sanyrym 1/72. Arkada?lar görülebilen eksikleri belirtmi?ler. Onlaryn dy?ynda güzel temiz bir çaly?ma olmu?.
Eline sa?lyk. |
|
Aaa bunun pervaneleri dönüyo mu!!!
|
|
![]() |
|
realpainter
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19/08/2005 Konum: Kirklareli Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 148 |
![]() ![]() ![]() |
Araçla ilgili teknik bir detay.
Kedi ta?yma kapasitesi 1 . Ayryca tam yüklü - kedi -menzili de 1 mt civarynda. Benim kedi test ederken alynmy? de?erlerdir. |
|
![]() |
|
Burak Özdil
![]() ![]() ![]() |
Merhabalar,
Bunu hep yapyyorum kusurabakmatyn, ölçek 1/48. Decal konusunda hatam olabilir kontrol edece?im, tekerlekteki kalyp izini nasyl kaçyrdym anlamadym :) Yorumlar için çok te?ekkür... |
|
|
![]() |
|
nazilli
Üye ![]() Kayıt Tarihi: 28/08/2005 Konum: Bursa Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 210 |
![]() ![]() ![]() |
Ellerinize sa?lyk, güzel çaly?ma, kabin içerisinde ya?ly boya eskitme veya benzeri yapabilirsen çekicili?i artacaktyr, kolay gelsin
|
|
It is clear to take off!
|
|
![]() |
|
Burak Özdil
![]() ![]() ![]() |
Te?ekkürler,
Eskitme konusunda zayyfym. Eskitme yapty?ymy dü?ündü?üm modeller bile gycyr gycyr görünüyor :) |
|
|
![]() |
|
jet x
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02/10/2006 Konum: Turkey Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 131 |
![]() ![]() ![]() |
Burak Bey, çok güzel görünüyor tebrikler. Ufak tefek hatalar olmasa kendimizi nasyl geli?tirebiliriz ki;-) Ellerinize sa?lyk , çaly?malarynyzda kolaylyklar ve ba?arylar dilerim
|
|
![]() |
|
![]() ![]() |
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |