![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Tayyareler | |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Yazar | Mesaj |
Burak Özdil
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 719 |
![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 21/02/2007 Saat 12:19 |
Merhabalar,
Sonunda bütün cehaletimi ve tembelli?imi üzerimden atarak ?u resim ekleme i?ini ö?rendim. (sanyrym :) ) Modeli yakla?yk 1 ay önce bitirdim. Yapymy oldukça keyif veriyor, detay seti olarak Eduard'yn tüm detaylary içeren "Big Ed" setini kullandym. PE olarak iç, dy?, kokpit, kabin detaylary çykyyor. Modelde ince detay eksiklikleri var bir gaz ile bitirecem in?allah. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Olmu? mu? Düzenleyen Burak Özdil - 21/02/2007 Saat 12:30 |
|
Artyk 1/72 AFV yapyyorum (arada kaçamak yapmayaca?ym anlamyna gelmez :) )
http://miniafv.blogspot.com/ |
|
![]() |
|
FIREMAN
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14/12/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 307 |
![]() ![]() ![]() |
olmu?! :)
ama maket hakkynda biraz bili isterük! ölçek-marka? |
|
The black sheep among all white ones..
|
|
![]() |
|
baris
Üye ![]() Kayıt Tarihi: 10/08/2006 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 211 |
![]() ![]() ![]() |
Elinize sa?lyk çok temiz ve güzel olmu?. Yzlemesi çok zevkli.
|
|
![]() |
|
rapcity
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25/12/2006 Konum: Turkey Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 73 |
![]() ![]() ![]() |
süper iç detaylary iyi bir ?ekilde çekip gönderirseniz bakmak isterim ellerine sa?lyk
|
|
ben kite kit demem kit benim olmayynca
|
|
![]() |
|
Burak Özdil
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 719 |
![]() ![]() ![]() |
Merhaba,
Evet aceleden model hakkynda bilgi vermeyi unutmu?um. Model Academy'nin 1/48 ölcekli CH-46 Sea Knight modeli, detay seti olarak sadece Eduard'yn PE setlerinden faydalandym. Özellikle kokpit dendinden renklendirilmi? PE seti ile çok güzel görünüyordu ancak yapym a?amasynda foto?raf çekemedim ne yazykki. Bu arada foto?raflar da yerin darly?y ve fon kartonunun küçüklü?ü nedeniyle çok yakyndan çekildi. |
|
|
![]() |
|
KFKF
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26/08/2006 Konum: Turkey Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 378 |
![]() ![]() ![]() |
Yyiki tembellk yapmamy?synyz. Çok ho? bir model ve güzel yapmy?synyz. Benim iki sorum var.
1)_ Air brush ile mi boyadynyz? 2)_ Arka pervanin altynda gövde yanynda duran siyah parçanyn ne oldu?unu bilen var my? (Egsozun üstünde) |
|
Koray Fenman
|
|
![]() |
|
Burak Özdil
![]() ![]() ![]() |
Merhaba Koray bey,
Te?ekkür ederim. Evet modeli air brush ile boyadym, Humbrol 127 açyk ve 128 koyu gri. Arka pervane arkasynda duran siyah kutu helikopterin kyzylötesi kary?tyrycylary (füze savunma amaçly), aletin ady da yanly? hatyrlamyyorsam ALQ-157 olmasy lazym. |
|
|
![]() |
|
ice77
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16/07/2006 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 155 |
![]() ![]() ![]() |
ellerine sa?lyk üstadym çok süper olmu? burakcym ah nerede 1/18 UH-1 :)) olsada yapsak dev gibi bir?ey saygylar burakcym..
|
|
Acemi Modelci
1977-Manisa |
|
![]() |
|
jet x
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02/10/2006 Konum: Turkey Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 131 |
![]() ![]() ![]() |
Temiz i? ,tebrikler!
|
|
![]() |
|
![]() ![]() |
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |