![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Tayyareler | |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Yazar | Mesaj |
Serdar ARBA?
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18/12/2006 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 26 |
![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 04/02/2007 Saat 15:31 |
Kaideyi yaparken eski bir promosyon saatten yararlandym, malzeme i?lemesi çok güç oldu?u için canymy sykty, iki byçak ucu kyrdym, aceleyle toparlayyp biraz zymparaladym ve oldu?u gibi byraktym.
Y?te Yüzba?y James Jabara'nyn Kore Sava?y'da Mig-15'leri harcamy? F-86A Sabre'y: ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Serdar ARBA?
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18/12/2006 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 26 |
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
HYAMAN
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20/08/2005 Konum: Turkey Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 470 |
![]() ![]() ![]() |
Eski dost Matchbox:)Güzel duruyor,elinize sa?lyk.
|
|
![]() |
|
Burak
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22/10/2005 Konum: Ankara Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1559 |
![]() ![]() ![]() |
matchbox lar revell le birle?ikti ben en son hatyrlady?ymda.monogram gibi bi?eydi.pek çok matchbox maket gördüm ama artyk yoklar tabi hiçbiyerde.
maket yylan:) |
|
![]() |
|
Serdar ARBA?
![]() ![]() ![]() |
Evet, kitin yapym kylavuzunu kontrol ettim de, Revell geçiyor :)
Bu kit, bir arkada?yn sto?undan nerdeyse hediye niyetine geçti elime ve 1976 kalyp olmasyna ra?men oldukça detayly ve temizdi. |
|
![]() |
|
Burak
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22/10/2005 Konum: Ankara Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1559 |
![]() ![]() ![]() |
matchbox lar en iyi maketlerdi bi ara benim hatyrlady?ym yani tam emin de?ilimde maket dendimi matchbox tek geçilirdi.
temiz ve güzel,o kendine has kutulary,kutularyn o kutusu,plasti?in kalitesi hala hatyrymda.. |
|
![]() |
|
![]() ![]() |
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |