![]() |
Aktif Konular Üye Listesi Takvim Arama |
| |
| Tayyareler | |
| |
|
| Yazar | Mesaj |
|
quadriga
Üye
Kayıt Tarihi: 18/10/2006 Konum: İzmir Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 123 |
![]() Konu: yardym ça?rysy !!!Gönderim Zamanı: 10/12/2006 Saat 22:06 |
|
ben izmirde tarih bölümüm ö?rencisiyim uzun zaman sonra tekrar plastik model yapmaya ba?ladym ama revell kitleri çok rahat bulurken hasegawa tamiya academy gibi kitleri bir türlü bulamyyorum
izmirde tamiya marka yapy?tyrycy maskeleme bandy cila sprey boya gibi ihtiyaçlary da netten sipari? vererek temin ettim izmirde bu tip markalryn kitleri ve malzemelerini bulabilce?im bir ma?aza ya da bir internet adresi biliyor musunuz bu naçar kulun sualine bir el cevap lütfen saygy de?er ustalar |
|
|
FORTUNA FAVET FORTİBUS....
|
|
|
|
|
ice77
Üye
Kayıt Tarihi: 16/07/2006 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 155 |
![]() Gönderim Zamanı: 10/12/2006 Saat 22:50 |
|
www.vivamodelhobby.com
kordonda bir hobby dükkany istedi?iniz tüm kitler mevcuttur in?allah yardymy dokunur..kolay gelsin |
|
|
|
|
desert-rat
Üye
Kayıt Tarihi: 16/06/2006 Konum: İzmir Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 297 |
![]() Gönderim Zamanı: 11/12/2006 Saat 00:44 |
|
Kybrys ?ehitleri' nde ki Egemodel , Balçova Agora Aly?veri?merkezindeki Toyzshop ve Çi?li kipadaki MAxitoys ma?zalarynda de?i?ik ürünler bulmanyz mümkün...
iyi modeller.... |
|
|
4 EVR COOL
|
|
|
|
|
quadriga
Üye
Kayıt Tarihi: 18/10/2006 Konum: İzmir Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 123 |
![]() Gönderim Zamanı: 15/12/2006 Saat 21:47 |
|
çok tew?ekkür ederim sa?olun var olun okuldan fyrsat bulup ba?ka yerler arayamyyordum yeni adresleri ö?renmi? oldum... =)
|
|
|
|
|
|
|
|
ejdersozen
Üye
Kayıt Tarihi: 16/10/2005 Konum: Muğla Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 258 |
![]() Gönderim Zamanı: 17/12/2006 Saat 11:08 |
|
Bornova Forum'da daha dün bazy Hasegawa'lary gördüm. Toyzshop.
|
|
|
Aaa bunun pervaneleri dönüyo mu!!!
|
|
|
|
|
quadriga
Üye
![]() Gönderim Zamanı: 17/12/2006 Saat 12:53 |
|
çok te?ekkür ederim abi saol
|
|
|
|
|
|
|
|
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|