![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Tayyareler | |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Yazar | Mesaj |
phantom80
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17/03/2006 Konum: Bitlis Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 503 |
![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 02/12/2006 Saat 04:05 |
arkadaşlar merhaba..hem acemi oluşum hemde ekonomik olmaları nedeni ile 72 ölçekte model yapmak istiyorum..ama bir türlü nasib olmadı başlamak..birinci sınıf öğretmenliği insna başka bir şey yapmaya fırsat bırakmıyor.ancak yarıyıl tatilinde bir şeyler yapmanın vakti geldi diye düşünüyorum.bunun için sizlerden bu konuda yardım isteyeceğim.72 ölçekte spitfire mk5 bf 109 f-4 u1 corsair(özellikle bu tayyare)p 51,fw190,f-6 hellcatt tipleri ile ilgili çalışmak istiyorum.tavsiye edeceğiniz marka var mı..heller ve hasegavanın kitleri nasıldır..özellikle içe detay olması.benim için önemli...teşekkürler..selamlar..saygılar.
|
|
![]() |
|
Atilla Güç
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30/09/2006 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 193 |
![]() ![]() ![]() |
Revell'in 1/72 Hurricane Mk.IIC kitini tavsiye ederim. Benim ilk yaptığım model o idi, toplamada hiç sorun yaşamadım. Detayları harika idi. Tamamen içe detaylı. Fırça ile boyamıştım.
![]() Sonradan fazla eskittim, çirkin ördek yavrusu oldu ama ilk gözağrım olarak çok kıymetli benim için. Sonra kitten bir tane daha aldım ve onu da toplayacağım ama bu sefer tabanca ile boyayacağım. Fırça eskitmelerde çok kötü etkiler bırakıyor. Toz pastelde izler, silinmeler oluyor. En güzeli imkanlar dahilinde bir tabanca edinmek. O zaman duramazsınız maket yapmadan :) Ne olursa olsun vazgeçmeden devam edin. İlki kötü bile olsa pek çok şeyi tecrübe etmiş olursunuz. Revell 1/72 ler hem güzeldir hem de hesaplı. Macun çalışmaları yapmak isterseniz de tavsiyem benim ikinci kitim 1/72 Spitfire Mk.Vb kitidir. ![]() Ondan başlamanızı tavsiye etmem. Şevkinizi kırabilir. Ama mutlaka yapın bir süre sonra. Kolay gelsin, iyi modeller |
|
![]() |
|
Kesifci
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07/12/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 591 |
![]() ![]() ![]() |
Hurricane Mk.IIC fırça için çok güzel olmuş bence.Eskitmesi abartılı görünmüyor,bu resimden!
|
|
-Ispanaktan agaç olur mu?
-Olmaz mi? |
|
![]() |
|
Atilla Güç
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30/09/2006 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 193 |
![]() ![]() ![]() |
Orjinalini yazan: Keşifçi
Hurricane Mk.IIC fırça için çok güzel olmuş bence.Eskitmesi abartılı görünmüyor,bu resimden! Haklısınız henüz o fotoğrafta pek kötü durmuyor ama son hali bu şekilde; ![]() |
|
![]() |
|
lterlemez
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09/09/2005 Konum: Eskisehir Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 303 |
![]() ![]() ![]() |
Eline sağlık güzel olmuş.
|
|
Adriano Guisebbe Lentini
|
|
![]() |
|
ejdersozen
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16/10/2005 Konum: Muğla Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 258 |
![]() ![]() ![]() |
Şu an bende İtaleri'nin Bf-109'uyla uğraşıyorum. Eskitme işlerine el atayım dedim artık. Kit gayet güzel. Tavsiye ederim.
|
|
Aaa bunun pervaneleri dönüyo mu!!!
|
|
![]() |
|
alobar
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10/11/2005 Konum: Antalya Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 43 |
![]() ![]() ![]() |
Academy nin 1/72 kitleri de iyidir. Heller'in iyi bir kitine rastlamadım henüz ama belli olmaz. Modeline bakmak lazım.
|
|
![]() |
|
volkan
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24/10/2005 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 442 |
![]() ![]() ![]() |
Academy ve Revell'in 72 kitleri genel olarak iyidir. Italerinin de öyle. Ancak herkesin hemfikir olacağı gibi kitten kite değişir kalite. Örneğin Revell'in son aylarda çıkan kitleri Rus model firmalarına ait özellikle de Zvezda (Mig-3, La-5). Yeni başlayan biriyseniz bu maketlerden uzak durun derim.
İyi modeller... |
|
Sevgi ve Saygylarymla,
volkan. |
|
![]() |
|
idris
Üye ![]() Kayıt Tarihi: 17/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 3861 |
![]() ![]() ![]() |
Orjinalini yazan: volkan
Academy ve Revell'in 72 kitleri genel olarak iyidir. Aman diim.Sakın genelleme yapmayın.Hele Revell konusunda hiç yapmayın. |
|
![]() |
|
![]() ![]() |
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |