![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Diorama | |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Yazar | Mesaj |
Artt
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23/10/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 633 |
![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 11/10/2006 Saat 11:57 |
Tüfek icad olundu mertlik bozuldu...
http://medievaldio72.blogspot.com/ |
|
![]() |
|
Artt
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23/10/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 633 |
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Artt
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Artt
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Artt
![]() ![]() ![]() |
![]() Düzenleyen Artt - 11/05/2014 Saat 23:11 |
|
|
![]() |
|
Artt
![]() ![]() ![]() |
Ölçek 1/72. Yorumlara açigim...
|
|
![]() |
|
shaw
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21/03/2006 Konum: Izmir Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 513 |
![]() ![]() ![]() |
Benim çok hoşuma gitti çok hoş olmuş gerçekten.Kullandığınız figürlerin üreticisi kimdir ? iraz daha detay verebilir misiniz.
|
|
////////////// CRIME SCENE DO NOT CROSS //////////////
|
|
![]() |
|
desert-rat
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16/06/2006 Konum: Izmir Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 297 |
![]() ![]() ![]() |
Üstat ellere kollara saglik eseriniz harika olmus seyretmeye doyamadim.Söylenecek birsey yok hele birde 1/72 olunca. bende 1/72 model yaparim ve butür dio.larin ne denli mesakkatli oldugunu iyi bilirim sizi baya ugrastirmisa benziyor.Ancak sonuç mükemmel olmus. Buarada sormak istegim birsey var; su efektini nasil yaptiniz? Hazir olan karisimlarlami, yoksa baska bir alternatifmi uyguladiniz. MSN veya diger iletisim yollarindan anlatirsaniz çok memnun olurum.Saygilar...
|
|
4 EVR COOL
|
|
![]() |
|
pilotcuk
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27/10/2005 Konum: Eskisehir Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1228 |
![]() ![]() ![]() |
vasssssssssssssssss.süper olmus gerçekten.TEk söyleyecegm yanlis anlamayin ben olsam figürleri biraz da gölgelendirirdim.süper gerçekten.Ogün abinin sorusuna bende katiliyorum.Su eketini nasil yaptiniz.çok üzel olmus gerçekten...
|
|
I feel the need The Need for Speed...
|
|
![]() |
|
Burak
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22/10/2005 Konum: Ankara Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1559 |
![]() ![]() ![]() |
eheheh çok güzel
|
|
![]() |
|
Panzerace
Üye ![]() Kayıt Tarihi: 18/08/2005 Konum: Ankara Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 198 |
![]() ![]() ![]() |
-
Düzenleyen Panzerace - 01/05/2008 Saat 21:30 |
|
![]() |
|
Artt
![]() ![]() ![]() |
-figürler zvezda french knights ve livonian nights
-eskitme ve gölgelendirme nasil yapilir bilmiyorum, anlatir misiniz biraz? -su efekti seffaf silikon. ucuz(3-4ytl), kullanmasi kolay ve zevkli. uzun bir arastirmadan sonra silikonda karar kildim.ilk uygulamam ve sonucu gördünüz.kisaca anlatayim. 1-zemini istediginiz renge boyadiktan sonra silikonu spatulayla suyun akis yönünde yayin. 2-firça,kürdan vs ile dalga sekillerini verin. birakin kurusun.(bir iki saatte kurur) 3-dalga tepelerine ve suyun temas ettigi yüzeylere mavi beyaz boyayla kuru firça yapin 4-durgun su için bir kasigin tersini kullanarak dalga yapabilirsiniz. 5-itiraf: fotografta gerçeginden daha güzel görünüyor :) 6- takilirsaniz haber verin -bu benim üçüncü dioramam, ikincinin resimlerini yakinda yollarim, siki durun 50 kadar figürlü bir savas diosu geliyor....! |
|
![]() |
|
Viperman
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25/05/2006 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 187 |
![]() ![]() ![]() |
Orjinalini yazan: Artt
siki durun 50 kadar figürlü bir savas diosu geliyor....! cok guzeeeeeel... |
|
![]() |
|
SweetChild
Üye ![]() Kayıt Tarihi: 16/04/2006 Konum: Denizli Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 372 |
![]() ![]() ![]() |
son yaptiimdan sonra sirada 2 tane dio daha var,
çok ism var çoooook....=D |
|
SweetChild
|
|
![]() |
|
Burak
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22/10/2005 Konum: Ankara Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1559 |
![]() ![]() ![]() |
çimi nasil yaptiniz acaba anlatabilirmisiniz topragi çimi?
bende bir çalisma yapicam buna benzer bir zemin gerek.1:72 ölçekli uçaklar ve araçlar kullanilcak. tesekkürler |
|
![]() |
|
Panzerace
Üye ![]() Kayıt Tarihi: 18/08/2005 Konum: Ankara Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 198 |
![]() ![]() ![]() |
-
Düzenleyen Panzerace - 01/05/2008 Saat 21:31 |
|
![]() |
|
Artt
![]() ![]() ![]() |
memnuniyetle anlatirim,
nalburdan aldigim birkaç renk toz boya var elimde. önce zemini kahverengi boyadim.üzerini sulandirilmis tutkalla kaplayip boyayi ince bir elekle eleyerek üzerine serptim. talas benzeri yesil çim malzemesi vardi elimde, ayni sekilde onu da boyanin üzerine eleyip serptim, iyice birbirlerine karistilar.kuruduktan sonra sulandirilmis tutkali bir spreyle (ben eski günesyagi kutusu kullandim) üzerine siktim böylece birbirlerine ve zemine iyice yapistilar.tamami kuruduktan sonra rütus isteyen yerlere bölgesel olarak bu teknigi yeniden uyguladim. çok kolay zaten deneyince göreceksiniz, takilirsaniz tekrar yardimci olurum. |
|
![]() |
|
Artt
![]() ![]() ![]() |
Resimler için:
Köprü diosu |
|
|
![]() |
|
![]() ![]() |
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |