![]()  | 
     Aktif Konular   Üye Listesi   Takvim   Arama   | 

|    | 

| Sivil Araçlar | |
|   | 
       | 

| Yazar | Mesaj | 
| 

modifiyemre
    Yeni Üye  
   Kayıt Tarihi: 25/04/2006 Konum: Aydın Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 39  | 
  ![]()   Konu: YARDIM LÜTFEN "GİTT İÇİN"Gönderim Zamanı: 10/08/2006 Saat 19:51  | 

| 

arkadaşlar, ustalarım, dün saat 11.30 dan 01:00 a kadar uğraştım. sadece bir jant değiştirmek için. her parçasını söktüm GİTT'in. ama tekerleklerini akslarından sökemedim. küçüken oynadığım plastik pazar arabaları gibi aksları var. yani düz metal bir çıtanın 2 tarafına şıkıştırılan tekerlekler. sadece biri daha az sıkışmış oluyor ve  ini çıkardıktan sonra diğeri çıkımıyor :( :( :( ben nasıl 2 tekeri de çıkartacağım? birde çıkartsam bile gitt in teker le alt plastik arası çok küçük. orayı neyle kesip büyülte bilirim. sert plastiği ne keser? 2 problemime de çözüm arıyorum. yardım ederseniz çok mutlu olurum. saygılar sevgiler.. :) 

Düzenleyen modifiyemre  | 
			|
      |  
 |
     | 
 ||

Forum Atla  | 
   Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma  | 
 |