![]()  | 
     Aktif Konular   Üye Listesi   Takvim   Arama   | 

|    | 

| Boyalar | |
|   | 
       | 

| Yazar | Mesaj | 
| 

ogunkunt
    Üye  
   Kayıt Tarihi: 18/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 131  | 
  ![]()   Konu: Acil Boya yardımı...Gönderim Zamanı: 28/04/2006 Saat 02:50  | 

| 

Selam arkadaşlar,

Alüminyum Metalik ; Gümüş Metalik ; Bu iki boyanın Tamiya daki karşılıkları nedir bilen var mı.Boya eşleştirme cetvelinden baktım bulamadım.Kullanacağı yer ise Ferrari Enzonun motor bölümünde.Sağolsun Revell in tamiya kodları yazması gibi bir özelliği yok. Saygılar Ogün  | 
			|
      |  
 |
| 

seth
    Üye  

Kayıt Tarihi: 31/01/2006 Konum: Izmir Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 608  | 
  ![]()   Gönderim Zamanı: 28/04/2006 Saat 02:58 | 

| 

Ogün Abi illaki Tamiya olmasın dersen o aracın motor bloğu rengi Testors Alüminyum Metalizer le tam uyuşuyor.

| 
 |
| 

Private Glider Pilot

www.izmirmaket.com  | 
 |
      |  
 |
| 

ogunkunt
    Üye  
  ![]()   Gönderim Zamanı: 28/04/2006 Saat 03:03 | 

| 

Nesimi,

Şu an bende sadece Tamiya boya var.birde bu bahsettiğin testors hangisiyle tam uyuşuyor.Alüminyum ilemi yoksa Gümüş olanla mı ?  | 
 |
      |  
 |
| 

seth
    Üye  

Kayıt Tarihi: 31/01/2006 Konum: Izmir Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 608  | 
  ![]()   Gönderim Zamanı: 28/04/2006 Saat 03:07 | 

| 

Alüminyum ile.Tamiya karşılığı olduğunu sanmıyorum.Daha doğrusu Tamiya da bu tür boyalar olduğunu hatırlamıyorum.

| 
 |
| 

Private Glider Pilot

www.izmirmaket.com  | 
 |
      |  
 |
| 

ogunkunt
    Üye  
  ![]()   Gönderim Zamanı: 28/04/2006 Saat 03:21 | 

| 

Nesimi,

Şimdi boyaların hepsini inceledim.Bende Tamiya XF16,X11,X32 var.Bunun dışında Humbrol 66 yada 99,Humbrol 191 var.Bunların hangisiyle motoru boyayacağıma karar vereceğim.cumarteside konuşuruz zaten.  | 
 |
      |  
 |
| 

seth
    Üye  

![]()   Gönderim Zamanı: 28/04/2006 Saat 03:26 | 

| 

Abi bence hiç acele etme.Cumartesi Alüminyum Metalizer al onunla boya.Diğer boyalara hiç bakma.Nacizane tavsiyem.Boyayı görünce sende bana hak vereceksin.

| 
 |
| 

Private Glider Pilot

www.izmirmaket.com  | 
 |
      |  
 |
| 

idris
    Üye  
   Kayıt Tarihi: 17/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 3861  | 
  ![]()   Gönderim Zamanı: 28/04/2006 Saat 10:06 | 

| 

Humbrolde 66 olive drab,99 sarıdır.191 ise chrome silver olup epey parlaktır.

Yok eğer boyanız Revellse 99 Aluminyumdur. Revellde 1XX ile başlayan boya yok sanırım.  | 
 |
      |  
 |
     | 
 ||

Forum Atla  | 
   Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma  | 
 |