![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Sivil Araçlar | |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Yazar | Mesaj |
Batur
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10/09/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 759 |
![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 14/01/2006 Saat 05:10 |
bu kitten elinde olan varsa,genel olarak kalitesini ve içinden hardtop çıkıp çıkmadığını öğrenmek istiyorum...
|
|
![]() |
|
Tamer Özkan
Yeni Üye ![]() ![]() Sivil Araç / Gemi Grup Sorumlusu Kayıt Tarihi: 18/08/2005 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 432 |
![]() ![]() ![]() |
Kitten gövde çıkmadıysa Revelle bildirmen yeterli olur.Belli bir sürede yollarlar.
Tamiya 24238 Ferrari 360 daha iyidir. |
|
![]() |
|
Batur
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10/09/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 759 |
![]() ![]() ![]() |
tamer sen yanlış anladın galiba
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
benbeni
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18/08/2005 Konum: Trabzon Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 554 |
![]() ![]() ![]() |
Vakti zamanında yapmıştım.Öyle ahım şahım bir kit değil.Hardtop'da gelmiyor kitle beraber.Parça uyum ve montajında sorun yok ama ben biraz daha verip kesinlikle Tamiya derim.
|
|
Herkes kendi Tanrısına, diğerlerinin dualarını susturması için yalvarıyordu
|
|
![]() |
|
Tamer Özkan
Yeni Üye ![]() ![]() Sivil Araç / Gemi Grup Sorumlusu Kayıt Tarihi: 18/08/2005 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 432 |
![]() ![]() ![]() |
Orjinalini yazan: Batur
tamer sen yanlış anladın galiba ![]() ![]() ![]() Benim aldığım revell gemi kitinde bir ağaç komple yoktu.Alman sitesine yazdım yollarız dediler 1 sene oldu |
|
![]() |
|
Batur
![]() ![]() ![]() |
doğrudur,benim 97 corvette'inde decalleri çıkmamıştı...seninki kadar feci bir durum değil tabi
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() |
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |