![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Sivil Araçlar | |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Sayfa 2 Sonraki >> |
Yazar | Mesaj |
Tamer Özkan
Yeni Üye ![]() ![]() Sivil Araç / Gemi Grup Sorumlusu Kayıt Tarihi: 18/08/2005 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 432 |
![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 03/01/2006 Saat 20:49 |
İyi Seneler,
1/24 Resin kit, İnci/Arctic Mavi met.,folyo. ![]() ![]() Düzenleyen Tamer Özkan |
|
![]() |
|
Tamer Özkan
Yeni Üye ![]() ![]() Sivil Araç / Gemi Grup Sorumlusu Kayıt Tarihi: 18/08/2005 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 432 |
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
crow
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18/08/2005 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 583 |
![]() ![]() ![]() |
renk çok yakışmış ellerine sağlık
![]() ![]() ![]() |
|
www.crowmodelcars.com
|
|
![]() |
|
Korkut
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18/08/2005 Konum: Ankara Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1409 |
![]() ![]() ![]() |
Süper duruyor.. Ellerine sağlık!
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Toughbeard
Moderator Group ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18/08/2005 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 405 |
![]() ![]() ![]() |
klasiklere dönmüşsün tamerim :)
|
|
![]() |
|
Ares
Admin Group ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04/01/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 3654 |
![]() ![]() ![]() |
Pek leziz
![]() |
|
Ares
If you're in a fair fight, you didn't plan it properly... |
|
![]() |
|
saral100
Üye ![]() Kayıt Tarihi: 16/11/2005 Konum: Izmir Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1029 |
![]() ![]() ![]() |
HARİKA olmuş HARİKA
![]() ![]() ![]() ![]() Ellerinize sağlık Selamlar |
|
![]() |
|
Rahmi K.
Admin Group ![]() ![]() + + + Kayıt Tarihi: 21/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1212 |
![]() ![]() ![]() |
otolardan pek anlamam ama çok güzel görünüyor
![]() ![]() |
|
![]() |
|
USS Enterprise
Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 17/08/2005 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 730 |
![]() ![]() ![]() |
cok acaip
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
HAKAN
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19/08/2005 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 876 |
![]() ![]() ![]() |
Tebrikler üstad.Harika olmuş.Plakası nerede ?
![]() |
|
![]() |
|
tansel yılmaz
Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 24/08/2005 Konum: Sakarya Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 56 |
![]() ![]() ![]() |
üstad bu ne güzel iştir ve ne güzelrenktir böle.merak ettiğim bu rengi karışımmı yaptın yoksa doğuştanmı böyle?ayrıca lastik yanaklarl kendindenmi beyazdı yoksa bukadar düzgün nası boyadın?
|
|
![]() |
|
tozbek
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23/08/2005 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1151 |
![]() ![]() ![]() |
Cillop vallaha... Tamer abi senin hiç kirlenmiş modelini göremeyecek miyiz :)
Selamlar, iyi modeller Tolga |
|
![]() |
|
F-4E
Üye ![]() Kayıt Tarihi: 11/11/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1158 |
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() Tolga da doğru sölüyo hani...arada bi kumsalda yürüt şunları valla....ellerine sağlık....saygı ile eğiliyoruz önünde....arka sıralar duyulmadı...bir daha lütfen ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
roadrunner
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21/08/2005 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 505 |
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() |
|
Long Live Rock & Roll
|
|
![]() |
|
benbeni
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18/08/2005 Konum: Trabzon Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 554 |
![]() ![]() ![]() |
Abi çok güzel ya.Şu soğuk kış günlerinde kumsala indirdin bizi bu modelle.
![]() ![]() ![]() |
|
Herkes kendi Tanrısına, diğerlerinin dualarını susturması için yalvarıyordu
|
|
![]() |
|
Tamer Özkan
![]() ![]() ![]() |
Yorumlara çok teşekkür ederim...
Soruları yanıtlayım, Hakan: Arka ve Ön taponlarda ,PLaka yerlerinde 1959 kabartması vardı o nedenle plaka yapmadım.Bir sonrakine seni kırmam 34-HE-959 yaparım ![]() Tansel: Renkler orjinal formülden .Daha önce bahsettim 1920 den günümüze tüm amerikanların renk kodları elimde mevcut. LAstik yanakları kauçuk.Lastiğin içinde yuvaya giriyor.Bazı revell-monogram ,amt kitlerde çıkar.Ayrıca aksesuar olarak satılır. Tolga ve İzzet Ağabey: Eskitme de denedim.Temiz bitirmekten daha kolay olduğunu düşünüyorum .En tazesi 2005 yarışmamızdan 1/16 ve daha büyük ölçekliler birincisi; http://www.modelsitesi.com/galeri/aktivite/msc2005/galeri/im ages/0072.jpg Düzenleyen Tamer Özkan |
|
![]() |
|
Moses
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17/11/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 372 |
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gerci sirada epey bir bekleyeni var ama arac musait olunca bir ara bana da veriver gidip miami bayside'ta bir tur atip fiyakami yapayim ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Tamer Özkan
![]() ![]() ![]() |
Ben de okula bu tip araçlar ile giderdim (ışık lisesi)
![]() Tur için lafı olmaz sıra sizin.Ben de Collins Avenue'da limonata ya binerim ![]() Düzenleyen Tamer Özkan |
|
![]() |
|
Sayfa 2 Sonraki >> |
![]() ![]() |
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |