![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Sivil Araçlar | |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Yazar | Mesaj |
Korkut
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18/08/2005 Konum: Ankara Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1409 |
![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 13/12/2005 Saat 09:03 |
Benim ilk kasaplık denemelerim (1994 yılı).
Hasegawa'nın Lancia Delta Integrale kitinden 2 adet alıp birini limuzin yapmıştım. Uzatma için kesilen tavandan arta kalan bölümden de bir kamyonet kebi çıktı ![]() Anadol'u hor görmek açısından değil ama, Lancia'nın karizması Anadol'a benzemekle epey çizilmiş oldu! ![]() Kebin arka paneli ve kasa plastik levhalardan; şasi uzatma ve kasa önündeki boru destekleri pirinç çubuktan; çamurluklar ve stop lamba muhafazaları pirinç levhadan yapıldı. Ön koltuk için teneke bükülüp üstü oto döşeme kılıfından kesilen parça kumaş ile kaplandı. ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Korkut
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18/08/2005 Konum: Ankara Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1409 |
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
benbeni
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18/08/2005 Konum: Trabzon Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 554 |
![]() ![]() ![]() |
Abi emeğine saygılar.Fikir de çok orijinal
![]() Alıştık bu aracın ralli parkurlarında tozu dumana katmasından. O şimdi asker yazısıda Ozan'ı hatırlattı bana. ![]() |
|
Herkes kendi Tanrısına, diğerlerinin dualarını susturması için yalvarıyordu
|
|
![]() |
|
Rahmi K.
Admin Group ![]() ![]() + + + Kayıt Tarihi: 21/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1212 |
![]() ![]() ![]() |
Kar yağınca Ayrancı'ya iyi odun kömür taşır bu
![]() Süper olmuş, elinize sağlık ![]() İlk pozu bir sokak fotosuna yerleştirip, Lancia'ya göndersek, maili ilk açan eleman kaç metre zıplar koltuktan ? ![]() Düzenleyen akhilleus |
|
![]() |
|
judas
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 772 |
![]() ![]() ![]() |
Abi alakasız olacakta görünce bi ss alayım dedim. Loginleri ciftlemişsin...
![]() ![]() |
|
feed the troll
|
|
![]() |
|
crow
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18/08/2005 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 583 |
![]() ![]() ![]() |
Korkut abi senden korkulur abi süper olmuş
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Düzenleyen crow |
|
www.crowmodelcars.com
|
|
![]() |
|
idris
Üye ![]() Kayıt Tarihi: 17/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 3861 |
![]() ![]() ![]() |
Koltuklar sadece karizmayı çizmemiş ,darma dağın etmiş.
|
|
![]() |
|
Korkut
![]() ![]() ![]() |
Orjinalini yazan: judas
Abi alakasız olacakta görünce bi ss alayım dedim. Loginleri ciftlemişsin... ![]() Bu "sss" olmuş. Süper screen shot! Varol nickli arkadaşımızla bazan yanyana geliyoruz, bakınca ilk tepkim "niye adım ve soyadım ayrı ayrı görünüyor" oluyor! ![]() Ama iki tane Korkut nasıl oldu onu anlamadım! Hizmet sağlayıcı bana zam yaptı herhalde! |
|
![]() |
|
Korkut
![]() ![]() ![]() |
Orjinalini yazan: crow
Korkut abi senden korkulur Valla Yavuz bu photoshopla senden de korkulur! Hem modelci hem basın-yayıncı adam! ![]() Senin Peugeot sport truck'ı görünce aklıma geldi basmak, gerçi sport'la alakası kalmadı garibimin ama... ![]() |
|
![]() |
|
Tamer Özkan
Yeni Üye ![]() ![]() Sivil Araç / Gemi Grup Sorumlusu Kayıt Tarihi: 18/08/2005 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 432 |
![]() ![]() ![]() |
Korkut ağabey,
Lancia nın şu andaki piyasa değerini göz önüne alırsak ancak bu proje kurtarır ![]() |
|
![]() |
|
Typhoon
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17/08/2005 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 374 |
![]() ![]() ![]() |
Ben bu modeli yıllar öncesinden biliyorum ama bu vesileyle bir kez daha ellerine sağlık Korkut abi.
Orjinalini yazan: Tamer Özkan
Korkut ağabey, Lancia nın şu andaki piyasa değerini göz önüne alırsak ancak bu proje kurtarır ![]() Tamer bey, ucuza HF Integrale buldunuz da haber mi etmediniz? Ölüsü bile gönlümüzde şahtır. ![]() |
|
![]() |
|
Tamer Özkan
Yeni Üye ![]() ![]() Sivil Araç / Gemi Grup Sorumlusu Kayıt Tarihi: 18/08/2005 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 432 |
![]() ![]() ![]() |
Geçen ölüsü sürünüyordu,dur fiyatını bulayım da bas burayı
![]() |
|
![]() |
|
Clio172
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 511 |
![]() ![]() ![]() |
Korkut Bey gerçekten orijinal olmuş, tebrikler
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Saygılar. |
|
Hakan Yalcinkaya
M-41 "Bulldog", M-36 "Jackson" R.I.P. (2002-2011) |
|
![]() |
|
Korkut
![]() ![]() ![]() |
Orjinalini yazan: Clio172
İç mekanda sinyal koluna bir tespih, dikiz aynasına (mevcut ise) CD, ve direksiyona çevirme kolu yakışırdı hani Onları Şahin Taksi ve Impala Dolmuş kaptı buna kalmadı! ![]() |
|
![]() |
|
Unimog
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 70 |
![]() ![]() ![]() |
Sabahtan beri durup durup inceliyorum. Çok güzel olmuş.... Elinize sağlık Korkut Bey...
![]() ![]() |
|
Warhammer nedir ? Yenir mi içilir mi ? Buyrun; http://www.unimogtr.com/
|
|
![]() |
|
BUROCK
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19/08/2005 Konum: Bursa Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 929 |
![]() ![]() ![]() |
Fikir olarak cok iyi ama Lancia'yi bu sekilde gormek benimde icimi sizlatti
![]() Elinize saglik ![]() ![]() |
|
Burak BALKIR
..To Become Old and Wise You Must First Be Young and Stupid !! |
|
![]() |
|
![]() ![]() |
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |