![]()  | 
     Aktif Konular   Üye Listesi   Takvim   Arama   | 

|    | 

| Sivil Araçlar | |
|   | 
       | 

| << Önceki Sayfa 6 Sonraki >> | 
| Yazar | Mesaj | 
| 

oy61
    Üye  

Kayıt Tarihi: 19/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1471  | 
  ![]()   Gönderim Zamanı: 04/07/2006 Saat 21:24 | 

| 

Haftasonu kazanılan zafer kadar güzel olmuş. Ellerinize sağlık.

| 
 |
| 

Hayat bos!!!

Öyleyse epoxi ile dolduralim  | 
 |
      |  
 |
| 

saral100
    Üye  
   Kayıt Tarihi: 16/11/2005 Konum: Izmir Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1029  | 
  ![]()   Gönderim Zamanı: 05/07/2006 Saat 01:32 | 

| 

Bir vakte kalmaz biter demiştim,ellerine sağlık

| 
 |
      |  
 |
| 

shaw
    Üye  
   Kayıt Tarihi: 21/03/2006 Konum: İzmir Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 513  | 
  ![]()   Gönderim Zamanı: 05/07/2006 Saat 07:41 | 

| 

Söylenecek çok bir şey yok her şey ortada :D ellerine sağlık Nesimi abi.

Ben bir tane daha "Gümüş Ok" yapmanı istiyorum :D Ferrari çok oldu ama :)))  | 
 |
| 

////////////// CRIME SCENE DO NOT CROSS //////////////

| 
 |
      |  
 |
| 

Clio172
    Üye  

Kayıt Tarihi: 21/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 511  | 
  ![]()   Gönderim Zamanı: 05/07/2006 Saat 09:48 | 

| 

Elinize sağlık, harika olmuş. Yurtdışında da revell F1 modellerinde farklı birşey yok.

| 
 |
| 

Hakan Yalcinkaya

M-41 "Bulldog", M-36 "Jackson" R.I.P. (2002-2011)  | 
 |
      |  
 |
| 

seth
    Üye  

Kayıt Tarihi: 31/01/2006 Konum: Izmir Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 608  | 
  ![]()   Gönderim Zamanı: 05/07/2006 Saat 18:29 | 

| 

Orjinalini yazan: shaw  
Söylenecek çok bir şey yok her şey ortada :D ellerine sağlık Nesimi abi. Ben bir tane daha "Gümüş Ok" yapmanı istiyorum :D Ferrari çok oldu ama :))) Sağol Üstüncan.Gümüş Ok'un yeni versiyonu piyasaya çıksın o zaman görebilirsin.Ama o zamana kadar eski versiyonlarının kitlerini bulabilirsem mutlaka yapacağım.Ama bir süre maket alımına ara verdim.Sonbahara artık...... Bu arada sen neden yapmıyorsun.Tavsiye ederim.Çok hoşuna gidecek....Mesela Mercedes MP4-20 veya bu Ferrari.... Düzenleyen seth  | 
 |
| 

Private Glider Pilot

www.izmirmaket.com  | 
 |
      |  
 |
| 

Moses
    Üye  
   Kayıt Tarihi: 17/11/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 372  | 
  ![]()   Gönderim Zamanı: 05/07/2006 Saat 22:43 | 

| 

Merhaba,

Ellerinize saglik. Muhtesem bir bitiris olmus :)) Boyasi ciril ciril duruyor :) hehe Bende de bir BMW F1 Williams var. Kit o kadar güzel ki kutusunu acip bakmaya bile kiyamiyorum. Simdi bu da moda olurmus :) Herkes aldigi kiti sadece 1 kez acip saklar ve yapmazmis :) Senede bir ceyiz gibi kutu acilip koklanir ve yeniden kapatilir :)) hehe Bu yüzden her güzel kitten en az 2 tane almakta fayda var :))) olaya bakarmisiniz??? Bu gidisle her modelci yakinda kendi dükkanini acar :))  | 
 |
      |  
 |
| 

seth
    Üye  

Kayıt Tarihi: 31/01/2006 Konum: Izmir Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 608  | 
  ![]()   Gönderim Zamanı: 05/07/2006 Saat 22:59 | 

| 

Valla Aslan Bey o kitin şimdi elimde olmasını çok isterim doğrusu.Hiç acımam bir haftada yaparım.

| 
 |
| 

Private Glider Pilot

www.izmirmaket.com  | 
 |
      |  
 |
| 

saral100
    Üye  
   Kayıt Tarihi: 16/11/2005 Konum: Izmir Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1029  | 
  ![]()   Gönderim Zamanı: 05/07/2006 Saat 23:22 | 

| 

Orjinalini yazan: seth  
.Hiç acımam bir haftada yaparım. ..yapar bu adam...:)  | 
 |
      |  
 |
| 

shaw
    Üye  
   Kayıt Tarihi: 21/03/2006 Konum: İzmir Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 513  | 
  ![]()   Gönderim Zamanı: 06/07/2006 Saat 06:48 | 

| 

Orjinalini yazan: seth  
Orjinalini yazan: shaw  
Söylenecek çok bir şey yok her şey ortada :D ellerine sağlık Nesimi abi. Ben bir tane daha "Gümüş Ok" yapmanı istiyorum :D Ferrari çok oldu ama :))) Sağol Üstüncan.Gümüş Ok'un yeni versiyonu piyasaya çıksın o zaman görebilirsin.Ama o zamana kadar eski versiyonlarının kitlerini bulabilirsem mutlaka yapacağım.Ama bir süre maket alımına ara verdim.Sonbahara artık...... Bu arada sen neden yapmıyorsun.Tavsiye ederim.Çok hoşuna gidecek....Mesela Mercedes MP4-20 veya bu Ferrari.... Abi gaza getirme alır yaparım vallahi :D Ben de bu aralar maket alımı yapamıyorum; yaz okulu bütçemi deldi geçti, kısmetse ağustos gibi bir şeyler alıp yapmayı planlıyorum ;)  | 
 |
| 

////////////// CRIME SCENE DO NOT CROSS //////////////

| 
 |
      |  
 |
| 

sıpa
    Yeni Üye  
   Kayıt Tarihi: 04/09/2005 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 114  | 
  ![]()   Gönderim Zamanı: 08/07/2006 Saat 17:21 | 

| 

Çok güzel olmuş. Biraz da yol tipi Ferrari yapsanız da gözümüz ,gönlümüz açılsa :)

| 
 |
| 

http://photobucket.com/albums/v730/dynakaos/

| 
 |
      |  
 |
| 

seth
    Üye  

![]()   Gönderim Zamanı: 08/07/2006 Saat 18:09 | 

| 

Orjinalini yazan: sıpa  
Çok güzel olmuş. Biraz da yol tipi Ferrari yapsanız da gözümüz ,gönlümüz açılsa :) Teşekkürler.O günlerde gelecek.....  | 
 |
| 

Private Glider Pilot

www.izmirmaket.com  | 
 |
      |  
 |
| 

çevikbir
    Üye  

Kayıt Tarihi: 16/11/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 253  | 
  ![]()   Gönderim Zamanı: 09/07/2006 Saat 19:04 | 

| 

Orjinalini yazan: sıpa  bir 360 spider ve 430 aynı anda tezgahta yakında gelir inşallah tabi benim oğlan yaptırırsa...
Çok güzel olmuş. Biraz da yol tipi Ferrari yapsanız da gözümüz ,gönlümüz açılsa :) siz bide gerçeğini görün... ellerine sağlık nes Düzenleyen çevikbir  | 
 |
| 

bakkal amca hase vormiii!!!

| 
 |
      |  
 |
| 

arinna
    Yeni Üye  
   Kayıt Tarihi: 21/09/2006 Konum: Hatay Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2  | 
  ![]()   Gönderim Zamanı: 22/09/2006 Saat 02:17 | 

| 

elinize saglik cok guzel olmus nice maket yapimlarina...

| 
 |
      |  
 |
| 

seth
    Üye  

![]()   Gönderim Zamanı: 22/09/2006 Saat 02:39 | 

| 

Orjinalini yazan: arinna  
elinize saglik cok guzel olmus nice maket yapimlarina... Teşekkürler.Aramıza hoşgeldiniz.  | 
 |
| 

Private Glider Pilot

www.izmirmaket.com  | 
 |
      |  
 |
| 

pascalpati
    Üye  

Kayıt Tarihi: 30/09/2005 Konum: Yurtdışı Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 242  | 
  ![]()   Gönderim Zamanı: 22/09/2006 Saat 05:53 | 

| 

nesimi ellerine sagl?k cok guzel olmus, neler var baska tezgahta? yeni F1 araclari geliyor mu?

:)  | 
 |
| 

Ulas Demirdag

| 
 |
      |  
 |
| 

seth
    Üye  

![]()   Gönderim Zamanı: 22/09/2006 Saat 18:17 | 

| 

Orjinalini yazan: pascalpati  
nesimi ellerine sagl?k cok guzel olmus, neler var baska tezgahta? yeni F1 araclari geliyor mu? :) Sağol Ulaş.Olmaz mı.Tezgah dolu şu aralar.Biri bitmeden diğeri başlayacak.Sürpriz olsun.....  | 
 |
| 

Private Glider Pilot

www.izmirmaket.com  | 
 |
      |  
 |
| 

CErginbas
    Üye  
   Kayıt Tarihi: 18/08/2005 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1160  | 
  ![]()   Gönderim Zamanı: 23/09/2006 Saat 01:39 | 

| 

Nesimi Abi eline sağlık.  Senin F1 serisi acayip bir şekilde büyüyor.  Bu da koleksyonunun güzel parçalarından biri olacak.  Darısı bizim koleksyonların da başına.

| 
 |
| 

Üretime evet, polemiğe hayır!!!

| 
 |
      |  
 |
| 

seth
    Üye  

![]()   Gönderim Zamanı: 23/09/2006 Saat 02:17 | 

| 

Sağol Ceki.Bunu yeni gördüğünü söyleme.Biteli nerdeyse iki ay oluyor.İmkanlar dahilinde bulduğum bütün F1 araçlarını alıp yapacağım.Şu an için hazırda 4 adet ve yapılmak üzere bekleyen 5 adet model var.Miata bitsin tam gaz devam F1lere 

Artık senden de beklerim şöyle yanar dönerli bir F1.....  | 
 |
| 

Private Glider Pilot

www.izmirmaket.com  | 
 |
      |  
 |
| << Önceki Sayfa 6 Sonraki >> | 
     | 
 ||

Forum Atla  | 
   Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma  | 
 |