![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Tayyareler | |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
<< Önceki Sayfa 2 |
Yazar | Mesaj |
hsöylemez
Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 05/05/2009 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 24 |
![]() ![]() ![]() |
O kadar çok hata yapmy?ymki , siz düzeltiyorsunuz zaten..
Dört tane foruma birden ayny anda ekledim.. Bu kadar çok profesyonel modelciyi bir arada görmedim.. Sayi modele ba?lyyaly yakla?yk bir yyl kadar oldu ondandyr.. Kusura bakmayyn.. Korkucak bir?ey yok bu uçak bu ?ekilde bitecek zaten.. Do?rusu varsa resimleyim, böylece herkez aydynlanmy? olur.. Ylginiz için te?ekkürler.. |
|
![]() |
|
Jolly Roger
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2436 |
![]() ![]() ![]() |
Y?te bu yüzden Luft 46 ya da "what if" modeller yapmayy seviyorum ehehehe. Yapacak hata daha az.Ya da çok uzmany olmayan konularda model yapyyorsunuz yine hatalar kamufle oluyor hehe. Elinize sa?lyk.
|
|
Consume Ergo Sum
|
|
![]() |
|
sozgen70
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22/11/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 133 |
![]() ![]() ![]() |
Canynyzy sykmayyn model güzel görünüyor. Önemli olan sizin be?enmeniz. Hobiye yeni ba?lady?ynyza göre size küçük bir tavsiyede bulunayym: ara?tyrma kysmy modelcili?in en kritik a?amasy bence. F-16C dedi?inizde bile türlü farklylyklar var. Block 30-40-50'sini bir yana byraktym ayny block numaralary içinde bile farklilyklar var. Zamanla ö?reniliyor. Hatta TAI'de staj yaparken ö?rendi?im bir ?ey var, kuyruk numaralary arka arkaya olan uçaklar bile birbirlerinin typatyp aynysy olmuyor. Ço?unlukla gözle görünmeyen farklylyklar onlarla ifade ediliyor. Küçük bir syr: hatasyz model yoktur :)
Orjinalini yazan: hsöylemez
O kadar çok hata yapmy?ymki , siz düzeltiyorsunuz zaten.. Dört tane foruma birden ayny anda ekledim.. Bu kadar çok profesyonel modelciyi bir arada görmedim.. Sayi modele ba?lyyaly yakla?yk bir yyl kadar oldu ondandyr.. Kusura bakmayyn.. Korkucak bir?ey yok bu uçak bu ?ekilde bitecek zaten.. Do?rusu varsa resimleyim, böylece herkez aydynlanmy? olur.. Ylginiz için te?ekkürler.. |
|
![]() |
|
Jolly Roger
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2436 |
![]() ![]() ![]() |
Orjinalini yazan: sozgen70
Küçük bir syr: hatasyz model yoktur :) Katylyyorum:} |
|
Consume Ergo Sum
|
|
![]() |
|
Clumsy
Üye ![]() ![]() Pervane Sever Kayıt Tarihi: 23/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1408 |
![]() ![]() ![]() |
Tekrar selam;
Bir ?ans ki uça?yn sol ön çaprazdan çekilmi? foto?rafyny bulma ?ansym oldu. Malûm; sizin daha da iyi bildi?inzi gibi uça?yn basmy? oldu?unuz foto?rafyny sitesinden arady?ynyzda her türlü bilgisi ortaya çykyyor; kuyruk numarasy(87-0020), nereden geldi?i... vesaire. O seri numaradan yola çykyp google.com' da ufak bir ara?tyrma yapynca da bu foto?rafyna ula?mak mümkün oldu. Linki burada: http://www.f-16.net/gallery_item27142.html ?ahsen benim evhamlandy?ym gibi kanatucundaki zymbyrtylarla ilgili sorun yokmu?. E güzel! Yyi maketler! Düzenleyen copilot_clumsy - 22/09/2010 Saat 08:53 |
|
-Sorumluuu...
-Yok, yoook kesinlikle sorumlu de?il canym. Olsa olsa ancak sorunlu olur! -Peki o zaman. Sorunluuu... |
|
![]() |
|
<< Önceki Sayfa 2 |
![]() ![]() |
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |