![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Tayyareler | |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
<< Önceki Sayfa 2 |
Yazar | Mesaj |
nezih
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02/09/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1077 |
![]() ![]() ![]() |
100. msji coskuyla karsiladiniz ama size msj yazarken skor tam 101 idi :)
ozaman bir gonderme olsun 101. hava indirmeye, mesela C-47 D-day olabilirdi sonraki maket :) ama su andada 107 buu demek oluyoki f-107... dieee uzar gider... kisacasi latife. Sevgiler. Düzenleyen nezih - 18/06/2008 Saat 20:39 |
|
Sweat saves blood!
|
|
![]() |
|
Dr.BARKIN
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14/08/2007 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 264 |
![]() ![]() ![]() |
Orjinalini yazan: nezih
100. msji coskuyla karsiladiniz ama size msj yazarken skor tam 101 idi :) ozaman bir gonderme olsun 101. hava indirmeye, mesela C-47 D-day olabilirdi sonraki maket :) ama su andada 107 buu demek oluyoki f-107... dieee uzar gider... kisacasi latife. Sevgiler. :D geyik candyr |
|
mediiiiiic!
|
|
![]() |
|
Jolly Roger
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2436 |
![]() ![]() ![]() |
Para Medic...Yok o o de?ildi di mi? Parachutist Medic gibi olsa? PJ?
|
|
Consume Ergo Sum
|
|
![]() |
|
nezih
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02/09/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1077 |
![]() ![]() ![]() |
Orjinalini yazan: Dr.BARKIN
:D geyik candyr Bu kampayyda bizim ajans yapty.. hehe |
|
Sweat saves blood!
|
|
![]() |
|
Dr.BARKIN
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14/08/2007 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 264 |
![]() ![]() ![]() |
Orjinalini yazan: nezih
Orjinalini yazan: Dr.BARKIN
:D geyik candyr Bu kampayyda bizim ajans yapty.. hehe hangi ajans? |
|
mediiiiiic!
|
|
![]() |
|
idris
Üye ![]() Kayıt Tarihi: 17/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 3861 |
![]() ![]() ![]() |
Konu ba?ly?y neydi?
|
|
![]() |
|
nezih
![]() ![]() ![]() |
Grey Istanbul :)
|
|
Sweat saves blood!
|
|
![]() |
|
Jolly Roger
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2436 |
![]() ![]() ![]() |
Ne? Gey Ystanbul mu dedin?
|
|
Consume Ergo Sum
|
|
![]() |
|
Dr.BARKIN
![]() ![]() ![]() |
Maketi diyorum, be?endiniz mi :D
|
|
mediiiiiic!
|
|
![]() |
|
bosversen77
Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 26/10/2008 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 23 |
![]() ![]() ![]() |
yahu arkada?lar bu modelleri nereden buluyorsunuz? ben mi nerden alaca?ymy bilmiyorum yoksa çok mu bahtsyzym ya da beceriksizim bulamyyorum? Bir el atyn ?u olaya. Mesela bu modeli baya?y aramy?tym. Tabi Nazi Dönemi Uça?y olarak yapmak için. Sen nerden aldyn Dr. Barkyn arkada?ym? Hala stoklarda mevcut mudur acaba?
|
|
![]() |
|
<< Önceki Sayfa 2 |
![]() ![]() |
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |