![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Tayyareler | |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
<< Önceki Sayfa 3 Sonraki >> |
Yazar | Mesaj |
Ares
Admin Group ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04/01/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 3654 |
![]() ![]() ![]() |
Orjinalini yazan: Jolly Roger
Siyah Sovyet uça?y my var, ben mi bilmiyorum?:} Firefox der tek geçerim |
|
Ares
If you're in a fair fight, you didn't plan it properly... |
|
![]() |
|
Jolly Roger
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2436 |
![]() ![]() ![]() |
Servise giren diyeyim Witzie'ci?im. Ayryca evet sabitleri kastettim. Berkut da siyahty de?il mi. Ona bakarsak adamlaryn P-70lri filan da siyahty. Sormak istedi?im avcy uça?y olarak 1980ler'den bu güne var my? Ben hatyrlayamadym.
Eurobeyci?im Su34 filan siyah my boyanyyor örne?in? Mig mi kastettiniz? |
|
Consume Ergo Sum
|
|
![]() |
|
europho.to
Üye ![]() Kayıt Tarihi: 15/09/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 156 |
![]() ![]() ![]() |
Orjinalini yazan: Lt von Witzland
Bir Rus'un Aggresor kavramyndan alynmasy my gerekir yoksa gurur mu duymasy gerekir bilemiyorum; .... ile takdir toplayan (en azyny söylemek gerekirse) bir hava gücünün e?itimlerinde hala Ruslar'y referans olarak alyyor gibi görünmesinden ... onur duyulacak bir pay da çykarylabilir mi diye içimden geçirdim do?rusu.... Ayni seyi Ruslar yapsaydi, Rusya uzerinde Amerikan hava kuvvetleri ucagini temsil edecek renk ve isaretlerle ucan bir ucaga karsi savas talimi yapsaydi Ruslar, gorurduk Amerikalilar gurur mu duyardi yoksa ortaligi ayaga mi kaldirirlardi :) |
|
![]() |
|
europho.to
Üye ![]() Kayıt Tarihi: 15/09/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 156 |
![]() ![]() ![]() |
Migleri kastettim Jollycigim, malum Ruslarin Migleri hep tek sayilidir, Amerika da uydurdugu olasi miglere ileride uretilir muretilir diye cift sayi vermistir. Gerci sonradan Mig-31 ve 37'yi cikarttilar ya neyse, herhalde artik yeni mig nasilsa uretilmez diye duyum aldiklarindan, aman bana ne ya :D
|
|
![]() |
|
Lt von Witzland
Üye ![]() Kayıt Tarihi: 21/11/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 159 |
![]() ![]() ![]() |
Ben bakarym ona :)
SU'nun bir dolu var çift de (YAK, AN, IL ve TU'lar da var) Mikoyan-Gurevich (MIG) bürosunun da deneyselleri saymamak lazym o zaman sevgili Jolly :) "MIG avcylary" desek ne dersin? |
|
![]() |
|
Jolly Roger
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2436 |
![]() ![]() ![]() |
O da olur. Bu arada koyu lacivert üzerine kanat hücum yüzleri kyrmyzy uçan F-5F de vardy yanly? hatyrlamyyorsam. O sanyyorum Yak-38 taklidi yapyyor.
|
|
Consume Ergo Sum
|
|
![]() |
|
idris
Üye ![]() Kayıt Tarihi: 17/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 3861 |
![]() ![]() ![]() |
Orjinalini yazan: europho.to
Migleri kastettim Jollycigim, malum Ruslarin Migleri hep tek sayilidir Mig-8 |
|
![]() |
|
Jolly Roger
![]() ![]() ![]() |
Mig avcysy F-4 mü oluyor? Mig Killer var ya eki eki eki....
|
|
Consume Ergo Sum
|
|
![]() |
|
Lt von Witzland
Üye ![]() Kayıt Tarihi: 21/11/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 159 |
![]() ![]() ![]() |
Yok F-4 olmaz o çift sayy :D
|
|
![]() |
|
Jolly Roger
![]() ![]() ![]() |
F-105?
|
|
Consume Ergo Sum
|
|
![]() |
|
Lt von Witzland
![]() ![]() ![]() |
Bak o siyah kyrmyzy boyansa güzel olabilirdi...
|
|
![]() |
|
KaanX
Admin Group ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17/08/2005 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 883 |
![]() ![]() ![]() |
Malum Ruslarin Migleri hep tek sayilidir Peki mig 1.44'ü tek mi sayaca?yz çift mi? Yoksa çift vurup tek mi saysak? |
|
Yeminli modelci
|
|
![]() |
|
Jolly Roger
![]() ![]() ![]() |
4-4'lük ritm altyna 8-8 çalyyorsak olur abi, çift vurup tek sayabiliriz:}
|
|
Consume Ergo Sum
|
|
![]() |
|
Captainairbus
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21/08/2005 Konum: Antarctica Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 701 |
![]() ![]() ![]() |
Orjinalini yazan: phantom80
ABD agressor filo pilotlarynyn filo içersinde ayny birer Rus pilot gibi ya?amlaryny sürdürdüklerini filo içersinde rusça sloganlarla dolu oldu?unu ve de yanly? hatyrlamyyorsam yine filo synyrlary içerisinde :)ruble kullandyklaryny okumu?tum:)E?itim sadece uçaklarla kalmyyor herhalde:) Ak?amda vodka çekiyorlarsa sabaha tam rus + pilot olurlar :) Tek çift tek çift :P Düzenleyen Captainairbus - 27/09/2007 Saat 19:30 |
|
ex copilot.
|
|
![]() |
|
Lt von Witzland
![]() ![]() ![]() |
"Ak?amda vodka çekiyorlarsa sabaha tam rus + pilot olurlar :)" +1
tak toçno ! :) |
|
![]() |
|
europho.to
![]() ![]() ![]() |
Orjinalini yazan: idris
Migleri kastettim Jollycigim, malum Ruslarin Migleri hep tek sayilidir Mig-8 Idris bey avukat gibisiniz kanuni bosluklari degerlendiriveriyorsunuz, o mig 8'e bakiniz bi jet midir once, mig dedikse o kadar degil :D Mig 1.44 diye sormus bir KaanX arkadas, ahan da Wiki kaynagina dayanarak diyebilirim ki procenin ismi 1.44 olabilir ama o ucaklara Mig-35 ve Mig-39 diye bosuna isimler takilmamis :P hem bana ne ya oylesine bi genelleme yaptik iyi ki :D |
|
![]() |
|
idris
Üye ![]() Kayıt Tarihi: 17/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 3861 |
![]() ![]() ![]() |
Pervaneli Mig ler yok mu yani euro bey?
|
|
![]() |
|
Jolly Roger
![]() ![]() ![]() |
Yran F-14'ü gibi uçan Agressor F-14 var my acaba ya....Düm tek a düm tek...
|
|
Consume Ergo Sum
|
|
![]() |
|
<< Önceki Sayfa 3 Sonraki >> |
![]() ![]() |
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |