Aktif KonularAktif Konular  Forum Üyelerini GösterÜye Listesi  TakvimTakvim  Forumu AraArama  YardımYardım
  Kayıt OlKayıt Ol  GirişGiriş
Tayyareler
 Modelsitesi Forumu : Plastik Modeller : Tayyareler
Mesaj icon Konu: EC 135 Air Zermatt Yanıt Yaz Yeni Konu Gönder
<< Önceki Sayfa   2
Yazar Mesaj
ulubilge
Yeni Üye
Yeni Üye
Simge

Aktif Durum: Aktif Değil
Gönderilenler: 22
Alıntı ulubilge Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 24/11/2007 Saat 23:46
Orjinalini yazan: istatistik

Dekaller alttaki hatlary kapatty.Sanki helikopterinarkasyna poster yapy?tyrmy? gibi. Ayryca dekallerin yan hatlary belli. Gözünüze sokarcasyna neredeyse.. Bu model için de?il ama ileriki modeller için çaresine bakylacaktyr kesinlikle.

Bazy arkada?lar sirke kullanylabilece?ini yazmy?lardy .
S 320 L - Yyldyzy takip edin ...
IP
maksimizasyon
Üye
Üye
Simge

Gönderilenler: 124
Alıntı maksimizasyon Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 25/11/2007 Saat 00:12
Orjinalini yazan: istatistik

Dekaller alttaki hatlary kapatty.Sanki helikopterinarkasyna poster yapy?tyrmy? gibi. Ayryca dekallerin yan hatlary belli. Gözünüze sokarcasyna neredeyse.. Bu model için de?il ama ileriki modeller için çaresine bakylacaktyr kesinlikle.

internette okudu?uma göre sirke ve aseton bu derdine derman olur ama bence microsol ürünlerinden bir set edin bence. ben humbrol decal fix kullandym. o kadarda i?ime yaramady. ama ondanda çok memnun olanlar var. maket hayatynda ?unu ö?rendim. ucuza fazla kaçmayacaksyn. bilmem kaç para verip kit alyyorsun. boya alyyorsun. emek sarfediyorsun. ucuz bir ürün bütün her?eyi silip süpürüyor.
IP
istatistik
Üye
Üye

Gönderilenler: 142
Alıntı istatistik Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 25/11/2007 Saat 00:20
Evet kaliteli ürün almayyp ucuza ( aslynda kalitesiz demek lazym) kaçynca eme?iniz bo?a gidebiliyor. Zaten bugün gittim mikrosol tedarik ettim ba?yma bir daha gelmesin diye.
IP
istatistik
Üye
Üye

Alıntı istatistik Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 27/12/2007 Saat 00:26
Aylar süren sürünmeden sonra sevabyyla günahyyla biti?i gördük :)

:)

Tabi yakyn plandan bakynca hatalar "kabak" gibi meydana çykyyor.
?effaf parçalara yapty?ym maske iyi kapatmady?yndan akmalar olmu?, dekali yerle?tirirken bir tarafy hafif yyrtylmy?, bir iki yerde boya ta?malary var. "Bunlary görüyorsunda neden düzeltmiyorsun?" dersenizde bunda hata yaptyk di?erlerine in?allah derim <:)   

Esas ö?rendi?im ?ey ise "gidip revellin 5 numaraly bir setini yeni ba?lady?yn zaman yapmaya kalkmazor oluyormu?" oldu. Kitin zorlu?una bol çapak vs de eklenince acemi modelcide çile yzdyrap sinir stres yapyyormu?.. Bu masadan çykty yenisini masaya koymaly en kysa zamanda...

Herkese iyi modeller

Düzenleyen istatistik - 27/12/2007 Saat 00:36
IP
Jolly Roger
Üye
Üye
Simge

Gönderilenler: 2436
Alıntı Jolly Roger Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 27/12/2007 Saat 10:06
Olmu? olmu?, daha fazla kurcalamaya gerek yok. Acemilik dönemi modellerini belge olarak saklamak iyidir:} Hem zaten ne demi?ler; "Ölüyü fazla yykarsan yao..rur ya s..ar." "Bitti" diyip kaldyrmak lazym.
Biraz daha basit bir?eyler koyun bence masaya. Rahat toplanacak, rahat boyanacak, talim niteli?inde bir?eyler.
Ellerinize sa?lyk.
Consume Ergo Sum
IP
istatistik
Üye
Üye

Alıntı istatistik Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 27/12/2007 Saat 10:53
Yalym sa?ol :) Acemilik dönemi için kesinlikle yanly? bir seçim. Ama beni tekrar model yapmaya ba?latty?y için hiç gykymy çykartmadym :D
IP
<< Önceki Sayfa   2
Yanıt Yaz Yeni Konu Gönder
Konuyu Yazdır Konuyu Yazdır

Forum Atla
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme
Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma
Kapalı Forumda Cevapları Silme
Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme
Kapalı Forumda Anket Açma
Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma

Bulletin Board Software by Web Wiz Forums version 8.04