![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Tayyareler | |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
<< Önceki Sayfa 2 |
Yazar | Mesaj |
Ares
Admin Group ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04/01/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 3654 |
![]() ![]() ![]() |
Orjinalini yazan: KFKF
Greatmodels.com 'da benzer bir dönü?üm seti var. (KAE19 Conversion PB4Y-2 Privateer stokta - 41USD) Hani belki yapmak isteyen olur. Bu ayny set, demek yeniden üretilmeye ba?lanmy?:) Ben fii tarihinde Eli Raphael'in modelini görüp gaza gelmi?tim, o zaman set üretimden kalkmy?ty ancak ebay'de bulabilmi?tim, neyse ne kadar verdi?imi unutmaya ba?lasam iyi olacak galiba:) |
|
Ares
If you're in a fair fight, you didn't plan it properly... |
|
![]() |
|
Ares
Admin Group ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04/01/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 3654 |
![]() ![]() ![]() |
Orjinalini yazan: tozbek
Hayrola Ufuk? Erken ba?lamy?syn çaly?maya? Ya?lanyyor ve yava?lyyorsun :) Yki yary?manyn da öncesinde Türkiye ?ampiyonalary var, kafadan birer hafta iptal olmak anlamyna geliyor bu, birde bitecek olan Luftwaffe projesi var, artyk zaman çok mu az my sen hesap et:) |
|
Ares
|
![]() |
|
Ares
![]() ![]() ![]() |
Orjinalini yazan: Farhad
Bu arada Tamiya F-16 ne oldu?? Onada kysa süre içinde devam etmeyi planlyyorum hayyrlysy artyk:) |
|
Ares
|
![]() |
|
KFKF
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26/08/2006 Konum: Turkey Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 378 |
![]() ![]() ![]() |
Orjinalini yazan: Ares
Orjinalini yazan: KFKF
Greatmodels.com 'da benzer bir dönü?üm seti var. (KAE19 Conversion PB4Y-2 Privateer stokta - 41USD) Hani belki yapmak isteyen olur. Bu ayny set, demek yeniden üretilmeye ba?lanmy?:) Ben fii tarihinde Eli Raphael'in modelini görüp gaza gelmi?tim, o zaman set üretimden kalkmy?ty ancak ebay'de bulabilmi?tim, neyse ne kadar verdi?imi unutmaya ba?lasam iyi olacak galiba:) Benim klasik sorunum. Acaba alsam my? Ya sonra o modeli o kiti bir daha bulamazsam? Yada ben o modele ba?layyncaya kadar daha iyisi piyasaya çykar ise? |
|
Koray Fenman
|
|
![]() |
|
Ares
![]() ![]() ![]() |
vakum gövdenin sol tarafyny kabaca kesip kitin parçasyyla alakasyna baktym, ortaya çykan sonuç gözlerimin ya?armasyna sebep oldu, iki macun bir zympara isimli kerata kid tekni?ini bol bol uygulayaca?ym gibi gözükmekte.
![]() Privateer'in ebadyny göstermek için yanyna kesilmemi? bir B-24J gövdesi koyup durumu belgeledim (evet bitince nereye koyaca?ym ?u an muamma olan bir miktar dört motorlu makedim depoda beklemekte) Arkadan hizalayynca ön taraftan uzunluk farky belli olmakta. ![]() Yaryn gövdenin öbür tarafyyla motorlary tesviyeye hazyrlamayy planlyyorum. |
|
Ares
|
![]() |
|
KucukEniste
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2741 |
![]() ![]() ![]() |
Sormasy ayyp bu bitince nereye girecek?
|
|
"Ye?il Vadi bizim."
"Hayyr bizim". "Öaaaaööa" "Tutmayyn küçük eni?teyi!" |
|
![]() |
|
Ares
![]() ![]() ![]() |
Muhtemelen dolabyn kabul edebilece?i son bir raf ve yeni düzenlemeler y?y?ynda uygun bir yuva bulacaktyr kendisine
|
|
Ares
|
![]() |
|
wehrwulf
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20/08/2005 Konum: Turkey Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 214 |
![]() ![]() ![]() |
Gün gelecek maketler için ev alacan sen demedi deme:).Lakin kit harbi güzel olacak.Kolay gelsin baba.
Not:Mesaj sayym 109 oldu Ufuk. "109" !!..Allahym ne güzel bir sayy "109" Zynnn zynnn zynnn: (ehehehe) Düzenleyen wehrwulf - 03/08/2007 Saat 00:36 |
|
Varly?y bir?ey kazandyrmayanyn,yoklu?u hiç bir ?ey kaybettirmez aga
|
|
![]() |
|
Jolly Roger
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2436 |
![]() ![]() ![]() |
Eveeet. Ufuk bundan sonra Trumpeter 1/16 T-34 alyr, ona da Su100 conversion set (ki var)alyr onu yapar diyorum ben. Bak Ufuk, bu sefer zamanynda haber ver figürlerini boyayayym... Geçen sefer kaldyk öyle son gün haber verince.
|
|
Consume Ergo Sum
|
|
![]() |
|
<< Önceki Sayfa 2 |
![]() ![]() |
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |