![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Tayyareler | |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
<< Önceki Sayfa 2 |
Yazar | Mesaj |
gokhaneren
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26/02/2007 Konum: Turkey Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 138 |
![]() ![]() ![]() |
Phantom denemeyle her türlü sorunu a?abilece?ini dü?ünüyorum.En güzeli bol bol denemek kah yanylmak kah tutturmak...
Burak bey benim bir çaly?mam vardy 1:32 ölçekli,fena da bitmedi aslynda,bir bakyn isterseniz.Fyrça ile çaly?anlary vinci ile akraba etmeyin yahu :) Gerçi bu resimleri maskeleme ile ilgili ba?ka bir topikte de eklemi?tim,ancak bulup da linkini veremedi?im için tekrar ekliyorum,özürler... ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
phantom80
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17/03/2006 Konum: Bitlis Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 503 |
![]() ![]() ![]() |
gökhan a?abey dedi?in do?ru deneye deneye elde ediliyor bazay ?eyler..?imdiye kadar hep 72 ölçek pyr pyr makedi yapty?ym için fyrçayla boyadym.48 de en azyndan kanopi biraz daha belirgin bu yüzden maske daha kolay olur.bu modelini görmü?tüm çok ho? duruyo..selamlar saygylar
|
|
![]() |
|
<< Önceki Sayfa 2 |
![]() ![]() |
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |