![]() |
Aktif Konular Üye Listesi Takvim Arama |
| |
| Tayyareler | |
| |
|
| << Önceki Sayfa 2 |
| Yazar | Mesaj |
|
nazilli
Üye
Kayıt Tarihi: 28/08/2005 Konum: Bursa Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 210 |
![]() Gönderim Zamanı: 26/04/2007 Saat 07:49 |
|
Sa?olun arkada?lar ve abilerim, bu belirtti?iniz detaylary 1/32 lik maketi yaparken dikkat edece?im,
Evet soldaki intake in altynda oversprey var, ama yine Bf 109 üstadyndan ho? oldu?unu duymak güzel, Yine Ufuk abinin dedi?i üzere haçlar kitten gri olarak çykyyor, sa?daki haç hatta suya byrakty?ymda çok parçalandy zor toparladym Clio 172; haklysynyz pistole konusunda, devilbiss kullanyyorum, i?ne ucu iyice deforme oldu, birde egzoz ve özellikle mottle yaparken sorun ya?yyorum, galiba yeterince tecrübe edinemedik. Toz pastei hiç denemedim ama ilk seferde deneyece?im. Copilot Clumsy; kanat köklerindeki durumu bende be?enmemi?tim zaten :), tuliplerin yerini kitten çykan yapym a?amasyna göre yaptym, gerçe?inde de öylemi bilmiyorum. Çizgi yerlerine gelince, bu konuda benim kafam çok kary?ty, hatta forumda sormu?tum bir kere, en sonunda bu çizginin sadece üstte olaca?y altta olmayaca?y ?eklinde bir yazy okumu?tum, buna dayanarak yaptym, de?i?ik markalaryn yapym planlaryna baktym ço?u birbirinden farklyydy, gerçek resimlere bakmaya çaly?tym tatmin edici sonuçlara ula?amadym derken sonunda bu ?ekilde ortaya çykty. Kolay gelsin herkese |
|
|
It is clear to take off!
|
|
|
|
|
nazilli
Üye
Kayıt Tarihi: 28/08/2005 Konum: Bursa Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 210 |
![]() Gönderim Zamanı: 26/04/2007 Saat 08:45 |
|
Orjinalini yazan: Atilla Güç
Devam uçaklar gelecek umarym. Üretimde Zafer'i aratmayacaksynyzdyr bize :) Evet devam uçaklar luftwaffe olarak gelecek, Üretimde Android Zafer'i geçece?imi sanmyyorum, :) |
|
|
It is clear to take off!
|
|
|
|
|
Clumsy
Üye
Pervane Sever Kayıt Tarihi: 23/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1408 |
![]() Gönderim Zamanı: 26/04/2007 Saat 15:22 |
|
Sonuç hiçbir zaman "altta olmaz" de?ildi ki, hep "hem üstte hem altta olur" idi.
Konunun ayny hatanyn defalarca yapylmasyndan dolayy sürekli gündeme gelmesi "acaba bu kadar dil dökmek bo?una my" sorusun aklyma getiriyor kendimce. Bu uzun bir konu... Talât abi; çizgiyi yapmaya gerek yok, gövdede birle?me yerinde yapy?tyrycy ta?masyn, macunda çekilmesin o bile yeter. O çizgi belli olmayacaksa gövde yany, kanatüstü vewsaire çizgisi de olmasyn diye de dü?ünülebilir ;) "tulip" ler arkadan ba?lyyormu? galiba , aklymda yanly? kalmy?. Saygylarymla, |
|
|
-Sorumluuu...
-Yok, yoook kesinlikle sorumlu de?il canym. Olsa olsa ancak sorunlu olur! -Peki o zaman. Sorunluuu... |
|
|
|
|
Batur
Üye
Kayıt Tarihi: 10/09/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 759 |
![]() Gönderim Zamanı: 26/04/2007 Saat 16:47 |
|
sevgili arkut,ben her seferinde i?te foto?raf burada,gövde yany çizgileri çok barizken üst taraftaki çizgi gözükmüyo,do?al olarak ölçek bazynda küçülttü?ümüzde hiç gözükmez diyorum...sonuç olarak ben luftwaffe uzmany de?ilim,gördü?üm ?eye göre konu?uyorum...tekrar geçmi? olsun bu arada :))
|
|
|
|
|
nazilli
Üye
![]() Gönderim Zamanı: 27/04/2007 Saat 09:50 |
|
Tamam Co pilot abi elimde 4 tane daha bf 109 var onlary dedi?iniz gibi yapaca?ym, haklysynyz yaptyktan sonra bakty?ynyzda gözü rahatsyz etmeyecek hatalar olmasa da olur herhalde, sa?olun tekrar
kolay gelsin |
|
|
It is clear to take off!
|
|
|
|
| << Önceki Sayfa 2 |
|
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|