![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Tayyareler | |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
<< Önceki Sayfa 3 Sonraki >> |
Yazar | Mesaj |
KucukEniste
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2741 |
![]() ![]() ![]() |
Bo?una u?ra?mayyn, tembellik ve yava?lykta beni geçemeyeceksiniz i?te. 4 sene oldu benim F-14 diyorum. Kyskanç Buraklar sizii...
|
|
"Ye?il Vadi bizim."
"Hayyr bizim". "Öaaaaööa" "Tutmayyn küçük eni?teyi!" |
|
![]() |
|
panzerjager
Üye ![]() Kayıt Tarihi: 21/09/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 651 |
![]() ![]() ![]() |
ben nasylsa bitiremicem bendekini. mumyalayyp sonraki neslime mi saklasam.
emre sen bilirsin maket tur?usu kurmak için neler gerekir? sirke, ba?ka? |
|
![]() |
|
idris
Üye ![]() Kayıt Tarihi: 17/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 3861 |
![]() ![]() ![]() |
Sonunda hepsini alacam elinizden o olacak.
|
|
![]() |
|
Burak Öztan
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 682 |
![]() ![]() ![]() |
Orjinalini yazan: Blackbird
Flap ve slatla açyk yapylabiliyor mu ? Evet. Orjinalini yazan: panzerjager
Orjinalini yazan: Burak Öztan
Çok aceleye getirmeden yava? adymlarla ilerliyorum. ahanda... bu uçak ta bendeki gibi 1 yyl yatacak galiba. ben de çoook yava? ilerliyorum hatta mehteran gibi gidiyorum birle?tir- boya-boyayy sök, maskele-boya-boyayy sök, boya-vernikle-tolandyr-tozlary yyka .......ühüüüü Çok enteresan, siz AKA'cylaryn hali bir ba?ka oluyor demek. :) Benim yava? ilerlememin sebebi kitin hem Hasegawa hem de tomkedi olmasy.O yüzden biraz daha itina göstermeye çaly?yyorum. |
|
![]() |
|
KucukEniste
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2741 |
![]() ![]() ![]() |
Ufff, ta?y yedim kafama.
AHAcy olunca ne farkediyor ki? Önemli olan modelcinin tembel veya vakitsiz (veya benim gibi her ikisi birden)olmasy. Bu arada panzerjaeger derdine yansyn, ben bendeki kediyi dün üretim hattyna koyup kalan son boya rötu?laryna vs ba?ladym. Yaryn Isparta ellerine gitmeseydim haftasonuna hallolurdu, kysmetse bu ay sonuna en azyndan vernik i?i biter. Burak, lafy burada kesip daha çok kedi görelim. |
|
"Ye?il Vadi bizim."
|
![]() |
|
panzerjager
Üye ![]() Kayıt Tarihi: 21/09/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 651 |
![]() ![]() ![]() |
AKA cy my? demek öyle olduk, burdan adminlere sesleniyorum ayrymcylyk yrkçylyk bananecilik adamsendecilik var!
evet AKA cyyym noolmu?. uçak ta yapabiliyorum, gemi de yapabiliyorum araba da yapabiliyorum. Arabacy geçinip araba yapamayan yada uçakçy geçinip kalyp izi temizleyemeyenlerden de?iliz ya. emrenin dedi?i gibi sadece vakit ayyramama sorunu var ühüüüüü. ?u doktora bi bitsin ozaman ortaly?yn ....... anladynyz siz onu :))) benim tomkediyi kysyrla?tyrdym ben , aldym flaplaryny. kyzgynly?a da giremez it dala?yna da... |
|
![]() |
|
Burak Öztan
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 682 |
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Burak Öztan
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
idris
Üye ![]() Kayıt Tarihi: 17/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 3861 |
![]() ![]() ![]() |
Boyadan önce camlary yapy?tyracaksyn de?il mi?
|
|
![]() |
|
Burak Öztan
![]() ![]() ![]() |
Orjinalini yazan: idris
Boyadan önce camlary yapy?tyracaksyn de?il mi? Geçici yapy?tyracam. Fini?inde kanopi açyk olacak. :) |
|
![]() |
|
idris
![]() ![]() ![]() |
Ön tarafy yapy?tyryp tesviyesini ?imdiden bitirmen gerekir.
|
|
![]() |
|
Clumsy
Üye ![]() ![]() Pervane Sever Kayıt Tarihi: 23/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1408 |
![]() ![]() ![]() |
benekler çok simetrik olmu? sanki...
|
|
-Sorumluuu...
-Yok, yoook kesinlikle sorumlu de?il canym. Olsa olsa ancak sorunlu olur! -Peki o zaman. Sorunluuu... |
|
![]() |
|
panzerjager
![]() ![]() ![]() |
geçmi? olsun kedi suçiçe?i olmu? galiba.
bu arada önceki tatsyz aty?malary unutalym istiyorum. Modelcilik hayatyma pembe bir sayfa açmak istiyorum. ellerinize sa?lik çok süper bi model,örnek aldy?ym modelcilerden birisiniz, ailecek çekirdek çytlayyp seyrediyoruz, bitmi? halini görmek için sabyrsyzlanyyoruz. Düzenleyen panzerjager - 13/03/2007 Saat 10:13 |
|
![]() |
|
oy61
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1471 |
![]() ![]() ![]() |
Motor bölümü biraz de?i?ik geldi acaba kitte parça eksikli?i filan my vardy?
|
|
Hayat bos!!!
Öyleyse epoxi ile dolduralim |
|
![]() |
|
KucukEniste
![]() ![]() ![]() |
Orjinalini yazan: oy61
Motor bölümü biraz de?i?ik geldi acaba kitte parça eksikli?i filan my vardy? Egsozlar "açyk" konumda verilmi? zannedersem. Tomcat normal dururken egozlardan teki "açyk" teki "kapaly" oluyor genelde. |
|
"Ye?il Vadi bizim."
|
![]() |
|
oy61
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1471 |
![]() ![]() ![]() |
Egzozlaryn konumundan de?il arka stabilize ile motor bölümü arasynda çok büyük bir bo?luk var. Orada gövdenin bir uzantysy olmasy gerekiyordu.
|
|
Hayat bos!!!
Öyleyse epoxi ile dolduralim |
|
![]() |
|
KucukEniste
![]() ![]() ![]() |
Oradan "çamur atyyor"mu?, çaktyrma :) Panzerjaeger'in i?i o.
|
|
"Ye?il Vadi bizim."
|
![]() |
|
idris
![]() ![]() ![]() |
Orjinalini yazan: oy61
Egzozlaryn konumundan de?il arka stabilize ile motor bölümü arasynda çok büyük bir bo?luk var. Orada gövdenin bir uzantysy olmasy gerekiyordu. O parça kitte var tabiiki. Bence onu yapy?tyrmayy unutmu?. |
|
![]() |
|
<< Önceki Sayfa 3 Sonraki >> |
![]() ![]() |
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |