![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Tayyareler | |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
<< Önceki Sayfa 2 |
Yazar | Mesaj |
FIREMAN
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14/12/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 307 |
![]() ![]() ![]() |
Sinan Abi,
E?er secti?in ürün 'In stock' de?ilse,aylarca sallayabiliyorlar..ama e?er ellerindeyse 10-12 günde elinde oluyor.. |
|
The black sheep among all white ones..
|
|
![]() |
|
halil
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28/10/2006 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 27 |
![]() ![]() ![]() |
Benimde bu site ile ilgili bir olayym oldu.
Ystedi?im modelin olmady?yny sipari?i verdikten sonra farkettim. Mail ile olayy anlattym ve ellerinde olan istedi?im ba?ka bir modelle de?i?tirmek istedim. Hemen de?i?tirdiler. Problem ya?amadym. |
|
![]() |
|
oy61
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1471 |
![]() ![]() ![]() |
Bende in stok görünen bir kiti sipari? etmi?tim. Bir süre beklememe ra?men kargoya verilmeyince maille ileti?ime geçtim. Ellerinde yo?un talep nedeniyle kalmady?yny sipari? verilen yeni partiden gelecek ayny kiti bana yollayacaklaryny söylediler. Bende bu durumda paramyn iyadesini istedim ve onlarda iyade ettiler.
Düzenleyen oy61 - 20/02/2007 Saat 00:21 |
|
Hayat bos!!!
Öyleyse epoxi ile dolduralim |
|
![]() |
|
Viperman
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25/05/2006 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 187 |
![]() ![]() ![]() |
bende dalgynlykla olmayan bir malzemeyi istemi?im. o parca hariç geri kalanyny hemen yolladylar, durumu fark edip e-posta ile baska bir malzeme ile de?i?tirmelerini istedim, hemen de?i?tirip onu da ayry yolladylar.
|
|
![]() |
|
murat baksoy
Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 06/09/2006 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 17 |
![]() ![]() ![]() |
bende bir çok kez aly?veril? yaptym hiç bir sorun çykmady, gayet memnunum.gümrü?e falan da takylmadym
|
|
![]() |
|
abarking
Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 03/03/2007 Konum: Turkey Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 13 |
![]() ![]() ![]() |
selamlar,
ben de uzun süredir lucky meraklylaryndanym. "torabora" beyin anlatty?y ?ekilde fiyaty görebiliyorsunuz ve ne fiyat yazarsa o fiyattan geliyor evinize kadar. ileti?imleri çok iyi, bir sipari?imde benimde istedi?im ürünlerden biri ellerinde kalmamy? tedarik için beklemeniz gerekli dediler, bende 1-1,5$ daha pahaly bir ürünle de?i?tirmelerini istedim, hiç sorun çykarmadan ek ücret istemeden de?i?tirdiler ve gönderdiler. yylba?y hariç 12-16 günde geliyor. siteyi açty?ynda solda yeni eklenenlerin oldu?u bir liste var, o liste de en alt kysymda sonu "sale" ile biten seçenekler vardyr, orada çok iyi indirimler bulabilirsin. ?u ara 5. yyllaryny kutluyorlar, epey üründe güzel indirim var, bende sipari? vericem bu ara:) |
|
![]() |
|
<< Önceki Sayfa 2 |
![]() ![]() |
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |