![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Tayyareler | |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
<< Önceki Sayfa 2 |
Yazar | Mesaj |
nezih
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02/09/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1077 |
![]() ![]() ![]() |
Heyecan.. ?evk.. te?vik.. ne dersek diyelim kendi açymdan sölüyorum bence böle organizasyonlara ihtiyaç var.. herkese te??kürler.. tebrikler..
|
|
Sweat saves blood!
|
|
![]() |
|
hudaverdi
Üye ![]() Kayıt Tarihi: 01/10/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 337 |
![]() ![]() ![]() |
efendim saygylar,
hobbytime.com.tr nin söz konusu ödülü bu gün itibari ile elime geçmi?tir.ileti?im i sa?lady?y için admin achilleus a ve çok kysa bir zamanda ödülü ankara dan ula?tyran hobbytime a te?ekkür ediyorum. di?er yary?malar için arkada?lary ?evke getirmesi ve i?in ciddiyetini anlamalary açysyndan modelin resmini koyuyorum. (güzel bir model,hem uça?yn kendisi,hem de maketin kendisi kolay bulunur,görülür de?il.ilginç modeller pe?inde ko?an arkada?lar için alynyp yapylasy bir model.ba?a çykylabilecek durumdaki biraz çapak ve hafif pürüzlümsü bir yüzey dy?ynda gayet iyi bir model olarak gözüküyor.meraklylaryna tavsiye edilebilir.ayryca dün ankaradan yola çykmy?,bu gün istanbul da teslim aldym) ![]() Düzenleyen hudaverdi - 24/01/2007 Saat 01:59 |
|
![]() |
|
Jolly Roger
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2436 |
![]() ![]() ![]() |
Ha? Ne? Amanyn oy kullanmayy bile kaçyrmy?ym...Aferim bana... Herkese tebrikler.
|
|
Consume Ergo Sum
|
|
![]() |
|
<< Önceki Sayfa 2 |
![]() ![]() |
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |