![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Tayyareler | |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Sayfa 2 Sonraki >> |
Yazar | Mesaj |
nezih
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02/09/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1077 |
![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 29/03/2011 Saat 00:10 |
Bf109 Sweet Firmasi'nin, Fw190 ise Aoshima. Fw190'in kanopisi evde firlardi gitti ve sanirim karincalar kendilerine bir hava kuvveleri olusuracak sonunda. Buyuk olcekli abilerine bakarak asetattan yeniden kestim kanopiyi. Antenleri cekilemedi, hangi malzemeden yapabilcegimi bilemiyorum bu olcek icin acikcasi. Resimleri cok iyi cekemedim deformasyon oluyor cok yakina giremiyorum. Sanirim uzun sur yapmam ama buyuk konusmiyim P-47 ve P-51leri var daha Sweet firmasinin ve nefisler :)
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
nezih
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02/09/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1077 |
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Ruhi BAYRAKTAR
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09/05/2007 Konum: Turkey Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 74 |
![]() ![]() ![]() |
Nezih ellerine sa?lyk. Alman uçaklary gerçekten bamba?ka oluyor. Antenleri saç telinden yapabilirsin, yada suni peruk telinden...
|
|
![]() |
|
Ares
Admin Group ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04/01/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 3654 |
![]() ![]() ![]() |
Nezih; insan ölçe?ine dön bence, eci? kategorisinde ba?ymyzda Yalym var zaten, bir de sen çykma.
|
|
Ares
If you're in a fair fight, you didn't plan it properly... |
|
![]() |
|
Rahmi K.
Admin Group ![]() ![]() + + + Kayıt Tarihi: 21/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1212 |
![]() ![]() ![]() |
Bunlar gibi incik, boncuk i?i olan modellerden sonra takozdan hallice P-47 sana dokunmaz :) Güzel olmu? eline sa?lyk.
|
|
|
|
![]() |
|
KucukEniste
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2741 |
![]() ![]() ![]() |
"Maket yapyyorum artyk" dedi?in bu muydu? Yani yap tabii de... Kibrit kutusundan üç tane tank/tank avcysy çykartan Yalym'dan sonra bünyeme fazla gelebilir.
|
|
"Ye?il Vadi bizim."
"Hayyr bizim". "Öaaaaööa" "Tutmayyn küçük eni?teyi!" |
|
![]() |
|
nezih
![]() ![]() ![]() |
Orjinalini yazan: KucukEniste Yarymlary tamamlyyorum :)
"Maket yapyyorum artyk" dedi?in bu muydu? Yani yap tabii de... Kibrit kutusundan üç tane tank/tank avcysy çykartan Yalym'dan sonra bünyeme fazla gelebilir. |
|
![]() |
|
purdey
Üye ![]() Kayıt Tarihi: 02/11/2005 Konum: Turkey Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 196 |
![]() ![]() ![]() |
Koleksiyoncular için arada bir çykarylan dev boyutlu "1 lira" e?ssiz bir parça.
|
|
![]() |
|
onurku
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23/10/2005 Konum: Turkey Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 440 |
![]() ![]() ![]() |
Amanyn. Evde kaybolmasynlar dikkat et. :)
|
|
![]() |
|
Jolly Roger
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2436 |
![]() ![]() ![]() |
Maketler nerdenden çykty sanyyorsunuz? Olmu? abicim ellerine sa?lyk. A8'i adam etmi?sin hakkaten. Ben sabyrly bir zamanymy bekliyorum ona giri?mek için. Çok feci yerleri var kutudan çykty?y halinde. Alçak gönüllülük yapyp yazmamy? Nezih bey karde?im. Antenleri eski kullaklyk kablolaryndan çek derim.190'yn kanopisini de ke?ke söyleseydin, muhtemelen vardyr bende Platz'yn fazla bir takymy. Muhtemelen uyardy. Ben bu ara 144'e hazyrlyk olsun diye devlere giri?tim(1/72). Büyükte talim yapyp küçüklere giri?iyoruz ehehe....
|
|
Consume Ergo Sum
|
|
![]() |
|
Jolly Roger
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2436 |
![]() ![]() ![]() |
Iyy bu arada ?imdi farkettim. O alet E-3 de?il, F-4. Kyrmyzy kuyruklusu var my emin de?ilim. Kylavuzda var gösteriyor ama Marseille uzmanlary daha iyi bilir. Ben nedense dü?tü?ü G-2'nin kuyru?u kyrmyzyydy diye hatyrlyyorum ama tabii hakly oldu?umu iddia edemem.
|
|
Consume Ergo Sum
|
|
![]() |
|
nezih
![]() ![]() ![]() |
Olabilir kutuyu kaybettim ezbere söyledim :)
|
|
![]() |
|
Ruhi BAYRAKTAR
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09/05/2007 Konum: Turkey Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 74 |
![]() ![]() ![]() |
Nezih, bunlary iyi sakla benim 1/32 Su-30 ile gezdiririm... :-) (Modelin pitosuz uzunlu?u 68 cm, geni?lik ise 48 cm.)
|
|
![]() |
|
KucukEniste
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2741 |
![]() ![]() ![]() |
Orjinalini yazan: Jolly Roger
Iyy bu arada ?imdi farkettim. O alet E-3 de?il, F-4. Kyrmyzy kuyruklusu var my emin de?ilim. Kylavuzda var gösteriyor ama Marseille uzmanlary daha iyi bilir. Ben nedense dü?tü?ü G-2'nin kuyru?u kyrmyzyydy diye hatyrlyyorum ama tabii hakly oldu?umu iddia edemem. Bendeki bir Cutting Edge çykartma setinde kyrmyzy kuyruklu F-4 var. Kyrmyzydan ziyade primer oksit diyor. Uçak 3./JG27'nin uçaklaryndan sary 1'i ve Libya 1942 diyor. Pilotun adyny okuyamyyorum, zira planyny kaybettim ve elimdeki kalan foto?rafy o kadar net de?il. |
|
"Ye?il Vadi bizim."
"Hayyr bizim". "Öaaaaööa" "Tutmayyn küçük eni?teyi!" |
|
![]() |
|
nezih
![]() ![]() ![]() |
Marseille'in ucagi bu arkadaslar F-4 kirmizi kuyruk baktim simdi plana, JG 27
|
|
![]() |
|
nezih
![]() ![]() ![]() |
Orjinalini yazan: Ruhi BAYRAKTAR Abi hepmiz bigun bir hangara tasinicaz sonunda yer problemi kalkacak ortadan :)
Nezih, bunlary iyi sakla benim 1/32 Su-30 ile gezdiririm... :-) (Modelin pitosuz uzunlu?u 68 cm, geni?lik ise 48 cm.) |
|
![]() |
|
Jolly Roger
![]() ![]() ![]() |
HAHAHAHHA. Ben Ankara'daki yary?malardan birinde Yzzet abinin 32lik F-4F'inin kanadyna benim 144 F-4E'yi koyup birine foto?raflatmy?tym ama kimeydi unuttum. Foto?raf da yok bende. Okuyanlar arasynda foto?rafa sahip olan var ise Odin ryzasy için fykara karde?inize bir ula?tyryn. Dün de OH58 foto?rafy ararken 1/35 ölçek yapyp gerçe?inin arka kanadyna koyup foto?raflayan bir görgüsüz gördüm. Filoya hediye etmi? zaten. Hasedimden çatladym, hasegawa'ya vurdum kendimi....kyryldy tabii...110 kg, fazla geldi Japon'a....oooo saat 12'yi geçmi? ben de "Neden saçmalyyorum?" diyorum. Gerçi beynime Humbrol 116 da kaçmy? olabilir...Lingo lingo ?i?eler....
|
|
Consume Ergo Sum
|
|
![]() |
|
erhntly
Üye ![]() Kayıt Tarihi: 17/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 824 |
![]() ![]() ![]() |
Dü?ündüm de,
Dü?ünmeden de oluyor aslynda zorlamadan kendini, bunlar çok güzel olmu?lar :) aklyma girmesinler.... |
|
![]() |
|
Sayfa 2 Sonraki >> |
![]() ![]() |
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |