![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Tayyareler | |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Sayfa 2 Sonraki >> |
Yazar | Mesaj |
nezih
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02/09/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1077 |
![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 14/11/2005 Saat 09:25 |
Revell'in yeni serileri ile karşılaştırdıgımızda nispeten detayların az
oldugunu düşündüğüm bir kiti.. ancak gayet oturan bir kalıba sahip.. Airwaves firmasının detay seti ile süslemek istedim ancak.. kanopi ve gövdede kesimler ve delikler açmak ve daha açacak olmak enerjimi baya aldı.. umarım keyifli olur sonu.. sevgiler ![]() Kapalı bir kanopiyi açmanın bukadar meşaketli olacağınını tahmin etmiyordum ![]() ![]() ![]() ![]() Düzenleyen nezih |
|
Sweat saves blood!
|
|
![]() |
|
Rahmi K.
Admin Group ![]() ![]() + + + Kayıt Tarihi: 21/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1212 |
![]() ![]() ![]() |
Emeğine değecek, bence gayet güzel. Ayrıca kazasız belasız açmışsın, neyle kestin kanopiyi ?
|
|
![]() |
|
nezih
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02/09/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1077 |
![]() ![]() ![]() |
Sağol Rahmi abi.. kanopiyi açarken çok sabırlı bi şekilde amaliyat neşteri kullandım..
|
|
Sweat saves blood!
|
|
![]() |
|
carlgustav
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 12/01/2005 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1190 |
![]() ![]() ![]() |
Kokpit de kanopi de çok güzel olmuş.
|
|
A critic, is a legless man who teaches running.
|
|
![]() |
|
nezih
![]() ![]() ![]() |
Aga sağol asıl mevzu zaten bundan sonra başlayacak... hayırlısı..
|
|
Sweat saves blood!
|
|
![]() |
|
Captainairbus
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21/08/2005 Konum: Antarctica Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 701 |
![]() ![]() ![]() |
Nezih güzel olacak belli. Ölçek nedir acep...
|
|
ex copilot.
|
|
![]() |
|
idris
Üye ![]() Kayıt Tarihi: 17/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 3861 |
![]() ![]() ![]() |
72
|
|
![]() |
|
nezih
![]() ![]() ![]() |
Umarim Ercan abi
![]() ![]() 72 kiti.. saygilar.. |
|
Sweat saves blood!
|
|
![]() |
|
Erinç Özgür
Moderator Group ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23/08/2005 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 579 |
![]() ![]() ![]() |
Nezih, fotoeçin üzerindeki o yeşil film boya tutmasını engellemesin? Ben Airwaves'inkini kullanmadan önce selüloziğe yatırıp sökmüştüm kaplamayı. Kullanım kılavuzunda öyle yapın diye yazıyordu.
Kokpiti fırça ile mi boyayacaksın? |
|
Y'ar not afraid of the dark, are ya ?
|
|
![]() |
|
nezih
![]() ![]() ![]() |
Erinc abi buna dikkat etmemistim acikcasi..
![]() setlerine pek asina olmadigim icin bana olagan bir durum gibi geldi tabi ama kokpiti airbursh kullanarak komple RLM 02 atarak boyadim o sebeple bir sorun cikmamasini umit ediyorum diger govde parcalari cercevede daha..onlarin rengini sokmeye calisacam.. tesekkur ederim Düzenleyen nezih |
|
Sweat saves blood!
|
|
![]() |
|
Erinç Özgür
Moderator Group ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23/08/2005 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 579 |
![]() ![]() ![]() |
Ar-240C-0'lar 1941 sonrası üretimi olduğu için kokpitleri RLM 66'dır.
Fotoeç kullanırken küçük parçaları önce boyayıp, mat vernikleyip sonra yapıştırmak bana daha pratik geliyor. Gerçi konunun uzmanı Kaan, bakalım o ne der? Düzenleyen Erinç Özgür |
|
|
|
![]() |
|
Erinç Özgür
![]() ![]() ![]() |
Aslında JG5 wappenschild'i için Fw-190 dekalleri küçük kalabilir. Finlandiya'ya gönderilmeden önce henüz Rechlin'deki haliyle de yapılabilir. Ayrıntıları mailden yolladım.
Düzenleyen Erinç Özgür |
|
|
|
![]() |
|
nezih
![]() ![]() ![]() |
Erinc abi biliyorum 41 den sonra RLM 66 kullanilmaya baslandi kokpit
rengi olarak ama 1-2 belli belirsiz resimde kokpit rengi acik gozukuyor keza prototip i de olabilir bu resimler o sebeple RLM 02 kullandim bilemiyorum... neyse geri donus cok zor olacak eskitmesi ve vernigi ve tüm detaylar bitti zaten ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Sweat saves blood!
|
|
![]() |
|
nezih
![]() ![]() ![]() |
Abi dekallerde sonucsuz kaldigina gore bu kiti V serisi olarak yani
prototip olarak dekalsiz ve tamami RLM 02 olarak yapmam mümkün olabilirmi acep! |
|
Sweat saves blood!
|
|
![]() |
|
Erinç Özgür
![]() ![]() ![]() |
Yapıciiz bişiler artık.
Yapın masteng, edin taygır, boyayın şavrole ama bulaşmayın dedim kardeşim what if gece avcılarına, bişi biliyoz ki konuşuyoz alala yaa! ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Erinç Özgür
![]() ![]() ![]() |
V3 yaparsan düz 02 ile kurtarıyorsun. Kaynağı mailledim.
|
|
|
|
![]() |
|
nezih
![]() ![]() ![]() |
Tamam Erinc abi tessekkurler...
|
|
Sweat saves blood!
|
|
![]() |
|
nezih
![]() ![]() ![]() |
Bu aşamada kokpiti RLM 66 boyadım ve eskittim.. Aeromaster firmasının su bazlı boyalarını attıktan sonra eskitme sırasında yaglı boya ve terebentini tercih ettim..
![]() ![]() ![]() |
|
Sweat saves blood!
|
|
![]() |
|
Sayfa 2 Sonraki >> |
![]() ![]() |
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |