![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Tayyareler | |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Sayfa 2 Sonraki >> |
Yazar | Mesaj |
Jolly Roger
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2436 |
![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 17/02/2009 Saat 02:04 |
"O ne lan?" dedirten B&V tasarym ofisinin asimetrik geometrili ve motorlu, insany gördü?ünde gizli kamera aratan kyvamda uçak tasarymlaryndan biri. Revell'in leziz kalyplamasy ile pi?irmeye hazyr halde evlere teslim gelen modelimizi Model Master soslary e?li?inde servis ediyoruz...Ya karnym acykmy? ya da çok fazla "Yemekteyiz" seyrediyorum... Neyse evladymyzy Havacylyk Müzesi'nden cüzzi bir miktara alyp büyük bir i?tahla giri?tim. Kendisi amiyane tabiri ile "cillop" oturuyor. Neyse, kendisi "Luft'46" dedi?imiz synyfta bir uçak oldu?undan kelli üzerinde abidik kamuflaj desenleri denedim. Fena olmady gibi. Henüz i?i var, eskitme ve kirletme i?leri daha bitmedi. ?imdilik ?öyle:
![]() ![]() ![]() Saygylar. Ha pardon, bu arada uça?ymyz bombardyman filosunda olarak verilmi? kutuda; ancak baktym çok rollü bir alet ben de ZG26 bandy çekip Zerstörer olarak bitireyim dedim....itirazy olan? Düzenleyen Jolly Roger - 17/02/2009 Saat 02:12 |
|
Consume Ergo Sum
|
|
![]() |
|
nezih
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02/09/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1077 |
![]() ![]() ![]() |
Vay kamo supermi?... kitin motor detayy oldugunu bilmiyordum sen yapmadyn dimi scratch...
|
|
![]() |
|
sozgen70
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22/11/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 133 |
![]() ![]() ![]() |
Selam,
Bu uçak pek Luft'46 kategorisinde sayylamaz bence. Bir kaç örne?i uçmu? ve beklenmedik ölçüde kararly uçu? karakteristikleri göstermi?. Kuyru?u solda, sa?da, ya da normal simetrik olarak uçurmu?lar. Daha sonra daha muhafazakar tasarymy olan Fw.189'a ihaleyi kaybetti?i için üretimine devam edilmemi?. Ke?if filolaryndan birinin dekalleri çykyyor mu kutudan, bildi?im kadaryyla ke?if uça?y olarak tasarlanmy?? Bir soru daha: bu kit Airfix kalyp de?il de?il mi? Keyifli modeller. |
|
![]() |
|
Lt von Witzland
Üye ![]() Kayıt Tarihi: 21/11/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 159 |
![]() ![]() ![]() |
Hmm, Luftwaffe ucaklari, ozellikle Luft 46, hic uzmanlastigim bir konu degildir; hakim olamadigim detay seviyesi karsisinda genel bir bilgiye sahip olmayi tercih etmisimdir. Ancak bahsi gecen kesif ucagi Bv 141 olmasin? P.194 basindan beri yer taarruzu icin tasarlanmis olmali...
Jolly'cigim sana ben yorumlarini baska bir platformda dile getirdim. Hic olmamis, bir kere ben asimetrik ucak yemem; ayrica servis cok yavas ve mutfaginda hijyen hic yok (evet yok) :P Afiyet olsun. Platform platform kovalarim seni... |
|
![]() |
|
Jolly Roger
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2436 |
![]() ![]() ![]() |
Eh evet hakikaten kary?tyrdy?ynyz uçak BV.141 sanyyorum. Tariften Airfix'e kadar tutuyor.
Witzieci?im NO SOUP FOR YOU!! 1 YEAR!!! |
|
Consume Ergo Sum
|
|
![]() |
|
sozgen70
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22/11/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 133 |
![]() ![]() ![]() |
Do?ruuuu, do?ruuuu, pardonnnn, pardonnnn :) Her asimetrik uça?y Bv.141 sanmamak lazym demek ki...
|
|
![]() |
|
sozgen70
![]() ![]() ![]() |
Benim i?yerindeki bilgisayar bu sitedeki resimleri açmyyor, o nedenle resimleri görmeden yorum yazdym. Böyle yapmamak lazym demek ki.
Bu arada bana da genel kültür oldu, Revell'in P.194 kalbynyn iyi oldu?unu ö?renmi? oldum. Hatta ben bunu gidip alayym. |
|
![]() |
|
Jolly Roger
![]() ![]() ![]() |
Tavsiye ederim. Ayryyeten Special Hobby'nin de farkly kalyp bir 194'ü var sanyyorum. Atlamy?ym, Nezih bey karde?im kit kutudan çykty?y gibi. Motor detayy iptidai miktarda var, ben u?ra?madym ama açyk yapacaklary bir miktar u?ra?tyracaktyr.
|
|
Consume Ergo Sum
|
|
![]() |
|
sozgen70
![]() ![]() ![]() |
Merhaba,
P.194'ü dün aldym, hakikaten güzelmi?. Bu arada Revell'in son sürümlerinden Arado Ar.240 ve Focke-Wulf TL Jager'de çok güzel kitler. Detay ve kalyp kalitesi P.194 kadar iyi. |
|
![]() |
|
Jolly Roger
![]() ![]() ![]() |
Ayny dönem kitleri zaten. 240'y görmü?tüm fakat Flitzer hala almayy ve yakyndan görmeyi istedi?im bir kit.
|
|
Consume Ergo Sum
|
|
![]() |
|
Jolly Roger
![]() ![]() ![]() |
Nahan da bitti:
![]() ![]() ![]() |
|
Consume Ergo Sum
|
|
![]() |
|
Jolly Roger
![]() ![]() ![]() |
Devamy...
![]() ![]() ![]() K.Ç.G. yapaca?ym diye hedefldim ama en sonunda pitot yerine ince metal tel koymaktan kendimi alamadym dolayysyyla bo?u bo?una detay yapmamy? oldum. Pi?man myyym? Hayyr! Oh be maket bitirdim...Ba?la ba?la nereye kadar!!!! Arada bir de birtanesinin bitmesi lazym di mi? Düzenleyen Jolly Roger - 23/02/2009 Saat 13:13 |
|
Consume Ergo Sum
|
|
![]() |
|
Blackbird
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17/09/2006 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 660 |
![]() ![]() ![]() |
Kamuflaja hayran kaldym vallahi.
|
|
![]() |
|
Ares
Admin Group ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04/01/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 3654 |
![]() ![]() ![]() |
Çok ?yk
|
|
Ares
If you're in a fair fight, you didn't plan it properly... |
|
![]() |
|
ardeth
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1368 |
![]() ![]() ![]() |
Kamuflaj süper olmu?. Ylginç bir tasarymmy?.
|
|
Bu dünya fanidir sakyn aldanma, ma?rur olup tac-ü tahta dayanma, yedi iklim benim deyu güvenme...
|
|
![]() |
|
Clumsy
Üye ![]() ![]() Pervane Sever Kayıt Tarihi: 23/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1408 |
![]() ![]() ![]() |
Hysss...
|
|
-Sorumluuu...
-Yok, yoook kesinlikle sorumlu de?il canym. Olsa olsa ancak sorunlu olur! -Peki o zaman. Sorunluuu... |
|
![]() |
|
Rahmi K.
Admin Group ![]() ![]() + + + Kayıt Tarihi: 21/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1212 |
![]() ![]() ![]() |
Katylyyorum, kamuflaj harika olmu?.
|
|
|
|
![]() |
|
KucukEniste
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2741 |
![]() ![]() ![]() |
Durdun durdun kudurdun. Yyi ki kudurmu?sun ama :)
|
|
"Ye?il Vadi bizim."
"Hayyr bizim". "Öaaaaööa" "Tutmayyn küçük eni?teyi!" |
|
![]() |
|
Sayfa 2 Sonraki >> |
![]() ![]() |
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |