![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Sivil Araçlar | |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Yazar | Mesaj |
HAKAN
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19/08/2005 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 876 |
![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 03/09/2005 Saat 06:18 |
Bu aralar 59'um geldiğinden peş peşe 59 üretiyorum.
En son el caminodan sonra bu seferde 59 tek kapı. Kit Monogram'ın 1/24 ölçekte.Tesviyesi sırasında bir az sıkıntı yaratıyor.Bununla beraber kalıp izi hemen hemen hiç yok gibi. Kurgulamadada şu ana kadar bir sorun çıkmadı(aman dilimi ısırayım.Charger'de başıma gelenleri daha unutmadım.) ![]() Renklerden bahsedeyim sizlere.Yeşili Audi'nin yeşili.Beyazıda bildiğimiz white pearl.Jantlarsa neyin olduğunu bilmiyorum.Elimdeki yedeklerden buldum.Kim bilir kimin jantları ![]() ![]() ![]() ![]() Düzenleyen HAKAN |
|
![]() |
|
HAKAN
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19/08/2005 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 876 |
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
HAKAN
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
CErginbas
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18/08/2005 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1160 |
![]() ![]() ![]() |
Hakan abi
Çift renk kasa şahaneymiş. Bu arada motoru üzerine koyfğun kırmızı parça da neyin nesi? ne işe yarar nerden çıkar. ![]() kolay gelsin |
|
Üretime evet, polemiğe hayır!!!
|
|
![]() |
|
benbeni
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18/08/2005 Konum: Trabzon Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 554 |
![]() ![]() ![]() |
Hakan abi özellikle motor eskitme tarzın çok hoşuma gidiyor
|
|
Herkes kendi Tanrısına, diğerlerinin dualarını susturması için yalvarıyordu
|
|
![]() |
|
HAKAN
![]() ![]() ![]() |
Orjinalini yazan: cerginbas
Hakan abi Çift renk kasa şahaneymiş. Bu arada motoru üzerine koyduğun kırmızı parça da neyin nesi? ne işe yarar nerden çıkar. ![]() kolay gelsin O parça motor standı.Ertl'in 51 Chevy'sinden çıkıyordu.Birde Amt'nin 49 Mercury'sindende buna benzer bişi çıkıyordu.Yani kitlerden çıktı. ![]() |
|
![]() |
|
BUROCK
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19/08/2005 Konum: Bursa Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 929 |
![]() ![]() ![]() |
Bir 59 sever olarak sonucu merakla bekliyorum
![]() Renk cok hos olmus Bursaspor renkleri ![]() Yandaki cita arkaya kadar uzayacak degilmi abi ? Benim kitleri hazir et haftaya ordayim ![]() |
|
Burak BALKIR
..To Become Old and Wise You Must First Be Young and Stupid !! |
|
![]() |
|
HAKAN
![]() ![]() ![]() |
Orjinalini yazan: BUROCK
Bir 59 sever olarak sonucu merakla bekliyorum ![]() Renk cok hos olmus Bursaspor renkleri ![]() Yandaki cita arkaya kadar uzayacak degilmi abi ? Benim kitleri hazir et haftaya ordayim ![]() !!!!!!!!! İnanmıyorum ama allahtan hayırlısı ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Korkut
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18/08/2005 Konum: Ankara Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1409 |
![]() ![]() ![]() |
Hocam dıştan gayet iyi de
![]() ![]() Sevgilerle, |
|
![]() |
|
HAKAN
![]() ![]() ![]() |
Orjinalini yazan: Korkut
Hocam dıştan gayet iyi de ![]() ![]() Sevgilerle, Teşekkürler üstad.Aslında resimlerde kalın gibi durduğu sizleri yanıltmasın gerçekte hiçde abartılı değilller. Birde her detay için masraf yaparsak yanmışız hocam. Zildi zurnaydı idare ediyoruz işte ![]() Kablo seriminden kastınızı anlayamadım.Biraz açarmısınız? |
|
![]() |
|
Korkut
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18/08/2005 Konum: Ankara Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1409 |
![]() ![]() ![]() |
Orjinalini yazan: HAKAN
Kablo seriminden kastınızı anlayamadım.Biraz açarmısınız? Kabloların distribütörden çıkıp bujilere giderken izlediği yol, ve bu yolda giderken kendi ağırlığının ve sertliğinin bileşeni olarak aldığı şekil. Mesela benim 1/16 Jaguar SS100 de gayet kötü bir kablo serimi yapmışım (özellikle düzeltmiyorum, hiç kablolar böyle havadan gider mi?): ![]() Ama örneğin Corvette motorundaki serimim fena değil (burada zil teli kullanıp boyamıştım): ![]() Veya El Camino motoru da iyi (burada da Detail Master kullanmıştım, resim kalitesi kötü..): ![]() Sevgiler... |
|
![]() |
|
HAKAN
![]() ![]() ![]() |
Konu anlaşılmıştır üstad.Teşekkürler.Bir kez daha elden ve gözden geçireceğim.
|
|
![]() |
|
yildiray
Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 20/08/2005 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 73 |
![]() ![]() ![]() |
kabloları eksoz manifoltu tarafına değilde,emme manifoltu tarafına iliştirmeniz gerekiyor.çünkü bujiler eksoz tarafında olmaz.belirtmek istedim.selamlar
|
|
![]() |
|
![]() ![]() |
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |