![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Tayyareler | |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
<< Önceki Sayfa 5 Sonraki >> |
Yazar | Mesaj |
levburkara
Üye ![]() Kayıt Tarihi: 11/12/2009 Konum: United States Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 579 |
![]() ![]() ![]() |
Bence guzel gidiyor Deniz Bey. Dekali kaldirmayi halen istiyor musunuz bilemiyorum ama scotch tape (seffaf bant) gibi bir bantla rahat kalkacagii tahmin ediyorum. Ancak dekalin siluheti kalabilir. Tabi dekal bir daha kullanilmaz boyle bir durumda (yedek dekaliniz var mi bilmiyorum). En kotu ben size burdan yollayabilirim daha koyu renklisini halen ustunde calisiyorsaniz. Eskitmeler cok guzel gorunuyor. Kolay gelsin.
|
|
![]() |
|
lamurt
Üye ![]() Kayıt Tarihi: 12/07/2006 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 144 |
![]() ![]() ![]() |
syrada mirage var sanyrym? :)
|
|
![]() |
|
deniztoker
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16/09/2009 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 821 |
![]() ![]() ![]() |
burak bey cok tesekkur ederim sa?olun ....
decali kaldyrmak problem deil ama onu yerine yapystyracak ve bulabylece?im bi alternatfi yok sa?olun sizde burdan istrseniz gonderebilirm demi?siziniz eksik olmayyn cok te?ekkür ederim ...walla bu ?ekilde devam edicem sanyrym ... |
|
arif deniztoker
|
|
![]() |
|
deniztoker
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16/09/2009 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 821 |
![]() ![]() ![]() |
murad bey o mirage a baslamystym ama cok kotu bi kitti o yuzden byrak tym :)
ama eduard yn mirage 2000 i sto?umda mevcut insallah yakyn bi zamanda baslycam bakalym .... |
|
arif deniztoker
|
|
![]() |
|
deniztoker
![]() ![]() ![]() |
decal a?amysna giri?tim ...devamy gelecek...
![]() |
|
arif deniztoker
|
|
![]() |
|
deniztoker
![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
arif deniztoker
|
|
![]() |
|
deniztoker
![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
arif deniztoker
|
|
![]() |
|
deniztoker
![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
arif deniztoker
|
|
![]() |
|
deniztoker
![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
arif deniztoker
|
|
![]() |
|
deniztoker
![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
arif deniztoker
|
|
![]() |
|
idris
Üye ![]() Kayıt Tarihi: 17/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 3861 |
![]() ![]() ![]() |
Bu decalleri nereden buldun Arif?
|
|
![]() |
|
deniztoker
![]() ![]() ![]() |
niye abi kötümü *??
kitin içinden cykan decalleri kullandym !! |
|
arif deniztoker
|
|
![]() |
|
idris
Üye ![]() Kayıt Tarihi: 17/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 3861 |
![]() ![]() ![]() |
Ben o decalleri fellik fellik aryyorum nicedir ondan sordum.
Elinde olan varsa talibim. |
|
![]() |
|
deniztoker
![]() ![]() ![]() |
Abi kullandim resimde gordugun gibi ama artanlari istersen getiririm sana der etme yaw :)
|
|
arif deniztoker
|
|
![]() |
|
idris
![]() ![]() ![]() |
Y? i?ten geçmi? zaten.Sen en iyisi bana o kutunun numarasyny ver.Bakalym ba?ka yerlerden bulabilecek miyim.
|
|
![]() |
|
deniztoker
![]() ![]() ![]() |
oke abi bakyyym evde ....
http://www.cyber-hobby.com/shop/index.php?main_page=product_info&products_id=8831 Bu adres te kitin kutu resmi war i?ine yararsa bakarsyn.... |
|
arif deniztoker
|
|
![]() |
|
deniztoker
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
|
arif deniztoker
|
|
![]() |
|
deniztoker
![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
arif deniztoker
|
|
![]() |
|
<< Önceki Sayfa 5 Sonraki >> |
![]() ![]() |
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |