![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Tayyareler | |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Sayfa 2 Sonraki >> |
Yazar | Mesaj |
onurku
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23/10/2005 Konum: Turkey Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 440 |
![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 02/08/2011 Saat 10:57 |
Herkese merhaba,
Nisan ortalarynda PM'in yeni çykartty?y bir kit olan Cessa 172 / T-41 modeli elime geçti. Kit bana Mehmet Bey tarafyndan ula?tyryldy?ynda henüz kutusu basylmamy?ty o yüzden a?a?ydaki fotolarda maalesef kutu resmi yok ama ilerleyen günlerde onu da temin edip ekleyece?im. Kit Minicraft'yn kiti olup PM tarafyndan Türk dekalleri eklenerek piyasaya sürüldü. Aslynda burada de?inmek istedi?im konu kit veya onun detaylaryndan ziyade dekallerin çe?idi. Bu dekalleri ilk defa kullandym ve etkili sonuçlar aldym diyebilirim. Bu dekallerde uça?yn üzerine dekali yapy?tyrdyktan sonra bir gün bekliyorsunuz ve ardyndan dekalin üzerindeki filmi kaldyryyorsunuz. Böylede dekalin etrafynda ta?yyycy film kalmady?y için herhangi bir parlama model üzerinde olmuyor. Ben uygulamayy yaparken özellikle parlak vernik kullanmadan dekali yapy?tyrdym ve hiç bastyrmadan uyguladym. Ayryca herhangi bir dekal solüsyonu da kullanmadym. Dekal kendi kendine tüm detaylaryn içine ilginç bir ?ekilde girdi. Dikey stabilizede bunu görebilirsiniz. Bir gün kadar bekledikten sonra da üzerinde bulunan filmi kaldyrdym ve güzel bir sonuçlar kar?yla?tym. Bu modeli benden ba?ka bu dekaller ile de yapan varsa yorumlaryny payla?yrsa sevinirim. ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
onurku
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23/10/2005 Konum: Turkey Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 440 |
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() Herkese iyi modeller Onur Kurç |
|
![]() |
|
tozbek
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23/08/2005 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1151 |
![]() ![]() ![]() |
Güzel bir çaly?ma oluyor. Devamyny bekliyoruz.
Dekali sulu mu yapy?tyryyorsun? Biraz daha bilgi verir misin? |
|
![]() |
|
onurku
![]() ![]() ![]() |
Dekali su ile normal dekal gibi yapy?tyrdym. Ama önemli olan bir gün beklemek. Sonrasynda üzerindeki filmi alttan hafif kaldyrdy?ymda kalany kendili?inden kalkty zaten.
|
|
![]() |
|
oruç reis
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16/09/2006 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 934 |
![]() ![]() ![]() |
Onurcum kolay gelsin.
|
|
Bolu-Angara'ly Modelci
|
|
![]() |
|
Atilla Güç
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30/09/2006 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 193 |
![]() ![]() ![]() |
Kolay gelsin sevgili Onur. Bu tip dekaller Kuru transfer tipinden de farkly sanyrym. Bu kiti nereden temin edebiliriz?
|
|
![]() |
|
onurku
![]() ![]() ![]() |
Orjinalini yazan: Atilla Güç
Kolay gelsin sevgili Onur. Bu tip dekaller Kuru transfer tipinden de farkly sanyrym. Bu kiti nereden temin edebiliriz? Çok te?ekkürler. Evet kuru transferden farkly. Bence en güzel tarafy hiç müdahaleye gerek kalmadan kendi kendine detaylaryn içine girmesi. Bayra?yn çok yakyndan detay foto?rafyny da çektim onu da ara kabloyu bulur bulmaz payla?aca?ym. Kiti de Mayys'ta Ankara'ya yary?maya gitti?imde Ankara Hava Kuvvetleri Müzesi'nde görmü?tüm. |
|
![]() |
|
tozbek
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23/08/2005 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1151 |
![]() ![]() ![]() |
Vernikçiler batty desene :)
|
|
![]() |
|
onurku
![]() ![]() ![]() |
Uygulamadan sonra koruma amaçly gene ataca?yz vernikleri Tolga Abi. Elimiz mecbur. :)
|
|
![]() |
|
Gurkan
Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 26/08/2006 Konum: Eskişehir Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2 |
![]() ![]() ![]() |
Harika dekaller, Plastikteki detaylar çok keskin görünüyor, bu modeli yapmak için sabyrsyzlanyyorum.
Gürkan Çolak |
|
![]() |
|
Ruhi BAYRAKTAR
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09/05/2007 Konum: Turkey Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 74 |
![]() ![]() ![]() |
vaycanyna bunu da yaptylar demek ki ;-)
?...im benim aklyma gelmi?ti valla :-) hadi bakalym, son sürak gidiyorsun. ben hala daha kutulary açyp açyp kapatyyorum... tyk yok |
|
![]() |
|
onurku
![]() ![]() ![]() |
Orjinalini yazan: Ruhi BAYRAKTAR
ben hala daha kutulary açyp açyp kapatyyorum... tyk yok Abi i?in keyfi de orada aslynda. Her ak?am bir kutu açyp içine bakmazsam yatamyyorum. :) Zaten toplasan 15 tane falan maketim var. |
|
![]() |
|
aga77
Üye ![]() Kayıt Tarihi: 27/12/2006 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 133 |
![]() ![]() ![]() |
Onur bey bu kit limited edition tarzy bir seymi.?yoksa pm nin di?er kitleri gibimi üretilip satylacak?
teminde mehmet bey bana yardymcy oldu demi?ssiniz,peki piyasada ba?kaca nasyl bulabiliriz? saygylar agah |
|
![]() |
|
nezih
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02/09/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1077 |
![]() ![]() ![]() |
Orjinalini yazan: onurku
ben hala daha kutulary açyp açyp kapatyyorum... tyk yok Abi i?in keyfi de orada aslynda. Her ak?am bir kutu açyp içine bakmazsam yatamyyorum. :) Zaten toplasan 15 tane falan maketim var. 15 maket mi? Yapma Onur vardir vardir :) |
|
Sweat saves blood!
|
|
![]() |
|
Ruhi BAYRAKTAR
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09/05/2007 Konum: Turkey Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 74 |
![]() ![]() ![]() |
Arkada?lar,
Benim bildi?im maket artyk kutulu olarak piyasada satylmakta. |
|
![]() |
|
onurku
![]() ![]() ![]() |
Orjinalini yazan: nezih
Orjinalini yazan: onurku
ben hala daha kutulary açyp açyp kapatyyorum... tyk yok Abi i?in keyfi de orada aslynda. Her ak?am bir kutu açyp içine bakmazsam yatamyyorum. :) Zaten toplasan 15 tane falan maketim var. 15 maket mi? Yapma Onur vardir vardir :) Yok valla Nezih 15 dolaylarynda belki de 17 falan olur ama 20 olmaz. Bunlary da yapmadan kit almayayym diyorum ama bakalym görece?iz. |
|
![]() |
|
onurku
![]() ![]() ![]() |
Orjinalini yazan: aga77
Onur bey bu kit limited edition tarzy bir seymi.?yoksa pm nin di?er kitleri gibimi üretilip satylacak? teminde mehmet bey bana yardymcy oldu demi?ssiniz,peki piyasada ba?kaca nasyl bulabiliriz? saygylar agah Limited edition olabilir keza Minicraft'yn kiti oldu?u için kaç tane basylacak bilmiyorum. Kitten hem Kara Kuvvetleri hem de Hava Kuvvetleri çykty?y için en kysa sürede bir tane daha edinmem lazym. Piyasada Ankara Müze dy?ynda nerede satylyyor bilmiyorum ama Ruhi Abi'nin dedi?i gibi kutulanyp piyasaya sürüldü diye biliyorum. |
|
![]() |
|
sbayar
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10/03/2010 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 189 |
![]() ![]() ![]() |
Onur'um süper gidiyor. Dekallere bende bittim. Önceden almasaydym bu kiti tekrar alyrdym. Zira iki tane yaptym. Hem gri hem beyaz. Üçüncüyü yapmama gerek yok :) Takipteyim. Kolay gelsin ;) Bu arada a?yrlyk olarak ne yaptyn ön tarafa? Ben baya?y u?ra?my?tym :))
|
|
Sertaç Bayar
|
|
![]() |
|
Sayfa 2 Sonraki >> |
![]() ![]() |
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |