![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Tayyareler | |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
<< Önceki Sayfa 2 |
Yazar | Mesaj |
KucukEniste
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2741 |
![]() ![]() ![]() |
Lastikleri kirletmek için Mig Productions pigmentleri kullandym. Light Dust ve Gulf War Sand renklerini kary?tyrarak kullandym.
|
|
"Ye?il Vadi bizim."
"Hayyr bizim". "Öaaaaööa" "Tutmayyn küçük eni?teyi!" |
|
![]() |
|
gokce
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23/02/2006 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 383 |
![]() ![]() ![]() |
Çok te?ekkür ederim , ilk fyrsatta deneyece?im
iyi modeller |
|
Rivet Making Academy
|
|
![]() |
|
ulubilge
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28/10/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 22 |
![]() ![]() ![]() |
Orjinalini yazan: Emroglan
Bu arada Eduard Efendi bu seti "Biz boyadyk, siz u?ra?mayyn" diye satyyor (Pre-Painted) ama külliyen yalan. Kokpitin RLM 02 kodlu griye boyaly olmasy lazym, oysa Eduard Efendi'nin boyaly verdi?i parçalardaki renk epey açyk bir mavi... olsa olsa RLM 65 olur. Bu sebepten kendilerine hürmetimizi gösterir bir iki küfür sallyyoruz. Akabinde parçalary boyaya hazyrlyyoruz. [IMG]http://img.photobucket.com/albums/v209/modelciemre/Bf109E-4/Bf109E407.jpg" /> Ve boyamaya ba?lyyoruz. Soldaki mavili parça "hazyr boyaly" olan, sa? tarafsa olmasy gereken renk. Kysaca Eduard Efendi biraz kazykperver! [IMG]http://img.photobucket.com/albums/v209/modelciemre/Bf109E-4/Bf109E409.jpg" /> "Yoruldum, yeter" gibi mazeretlere karny tok olan zalim ve kyyycy Murat Madak "Onlar kururken makete devam!" diyerek bana ini? takymydyr, pervanedir, pilotun pelu? ayysydyr... ?eklinde parçalary toplatyyor. Bir yandan da any ölümsüzle?tirmi?: [IMG]http://img.photobucket.com/albums/v209/modelciemre/Bf109E-4/Bf109E410.jpg" /> Selamlar ; Boya yaparken kullandy?ynyz sary hamur gibi ?eyin ady nedir . Türkiye ' de nerden bulurum ? |
|
S 320 L - Yyldyzy takip edin ...
|
|
![]() |
|
KucukEniste
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2741 |
![]() ![]() ![]() |
Sary hamur gibi ?ey Uhu-Tac, normalde duvara poster veya ufak tefek ?eyleri geçici olarak sabitlemek için kullanylan bir malzeme. Pek çok kyrtasiyede bulabilirsiniz. Ambalajyn içinde küçük karelere dilimlenmi? olarak satylyrlar, gereken boya göre bu kareleri birle?tirebilirsiniz.
|
|
"Ye?il Vadi bizim."
|
![]() |
|
tozbek
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23/08/2005 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1151 |
![]() ![]() ![]() |
Ben de tanka ba?layayym bare :)
Ellerine sa?lyk... |
|
![]() |
|
KucukEniste
![]() ![]() ![]() |
Aradan bir yyla yakyn zaman geçmi?... ama müze yary?masyndan sonra modelimi alamadym zira askerdeydim. Mayystan beri de modelimi sa?olsun benim için alan Yalym'y görmek ancak bu haftasonu kysmet oldu...
Bitmi?inin düzgün foto?raflary: ![]() ![]() ![]() |
|
"Ye?il Vadi bizim."
|
![]() |
|
KucukEniste
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() |
|
"Ye?il Vadi bizim."
|
![]() |
|
vayhan
Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 20/02/2007 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 40 |
![]() ![]() ![]() |
Emre,
Bende ME109 yapiyorum. Lakin senin kokpiti gorunce benimkini copemi atsam nedir? |
|
![]() |
|
KucukEniste
![]() ![]() ![]() |
Anamyzyn karnyndan modelci do?madyk ki Volkan :) Yapa yapa elinin aly?masy lazym, sonra sen dü?ünmeden elin kendili?inden yapyveriyor.
Yalnyz kokpitte kaçak yolcu var galiba, foto?raflara bakynca ?imdi farkettim. Yalym kanopinin açyk parçasy dü?mesin diye ka?yt syky?tyrmy? herhalde araya :) |
|
"Ye?il Vadi bizim."
|
![]() |
|
<< Önceki Sayfa 2 |
![]() ![]() |
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |