![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Tayyareler | |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
<< Önceki Sayfa 2 |
Yazar | Mesaj |
LooseCannon
Admin Group ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 22 |
![]() ![]() ![]() |
Yni? takymy dikmeleri için bir tavsiye; bu uçak G-10 oldu?u için kullandy?y standart oktan yakyt kullanmamakta. Bu nedenle yer ekiplerinin hata yapmasyny önlemek amaçly olarak dikmeler normalin dy?ynda boyanmakta genelde. Dikmenin tamamy kyrmyzyya boyandy?y gibi yarysynyn da kyrmyzyya boyandy?y durumlar söz konusu, ve hatta bazy G10'laryn jantlary da kyrmyzyya boyanmakta.
|
|
It is generally inadvisable to eject directly over the area you just bombed
|
|
![]() |
|
jarjarbinks
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17/06/2010 Konum: Turkey Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 268 |
![]() ![]() ![]() |
Jolly bey Uça?ymyz Bf-109 G-10 III/JG 1'dir.Pilot ismi yazmyyor ancak uça?ymyz Kasym 1944de Anklam(Kuzey Almanya'da bir yer)'da bulunmu?.
Sayyn Loose Cannon öneriniz için te?ekkür ederim,aklymyn bir kö?esinde bulunacak ?u an karar veremedim hala. |
|
"If you are going through hell keep going" Sir Winston Churchill
|
|
![]() |
|
jarjarbinks
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17/06/2010 Konum: Turkey Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 268 |
![]() ![]() ![]() |
Selamlar
Tatilimin ve sabrymyn bitmesi üzerine(dolayly olarak zor ve uzun okul yolunun ba?lamasy) bende modelimi bitirmeye karar verdim son durum bu ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
jarjarbinks
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() Okul konusunu bir saatli?ine kapatym detaylery ekledikten sonra kit görücüye çykar hale geldi. Kendimi ileriye ta?ymak ve sonraki modelleri daha iyi yapmak için yorum ve ele?tirilerinizi bekliyorum. |
|
|
|
![]() |
|
Clio172
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 511 |
![]() ![]() ![]() |
Eline sa?lyk, temiz bitim.
Foto?raf çekimin, ön gölgeleme tekni?i uygulaman, eskitmen (gerçi egzostlar ve lastikler eksik kalmy?), kanopi maskelemen ve pistole hakimiyetin gittikçe oturuyor. Syrada yykama (wash) ve vernik atma konulary var. Tebrik ederim. |
|
Hakan Yalcinkaya
M-41 "Bulldog", M-36 "Jackson" R.I.P. (2002-2011) |
|
![]() |
|
jarjarbinks
![]() ![]() ![]() |
Dün gece maketin üstündeki detaylaryn üzerinden kuru pastel tozuyla geçtim,sonuç böyle oldu (bence güzel oldu)
![]() ![]() Bu arada Revellin 2.Dünya sava?y alman uçaklaryndan uça?yn kuyruk kysmynda durmasy gereken gamaly haç çykmyyor mu yoksa gamaly haçsyz istisnai uçaklar seçilip ona göre kamuflaj ?emalary my veriliyor? Düzenleyen jarjarbinks - 22/09/2010 Saat 15:30 |
|
|
|
![]() |
|
Clumsy
Üye ![]() ![]() Pervane Sever Kayıt Tarihi: 23/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1408 |
![]() ![]() ![]() |
Maalesef Almanya' da hiçbir üretici gamaly haçy çykartmyyor. Hatta Almanya' ya ithâl edilen bütün dekallerde gamaly haç kysymlary çykartylyyor ya da ba?ka ?ekilde hallediliyor.
Kuru pastel sonrasynda vernik uygulamasy yapyldy my? |
|
-Sorumluuu...
-Yok, yoook kesinlikle sorumlu de?il canym. Olsa olsa ancak sorunlu olur! -Peki o zaman. Sorunluuu... |
|
![]() |
|
jarjarbinks
![]() ![]() ![]() |
Cevabynyz için te?ekkürler,o kysmy artyk kendi olanaklarymyzla çözmeye çaly?aca?yz :)
Hayyr yapylmady,vernik i?ine henüz hiç girmedim. |
|
|
|
![]() |
|
Clio172
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 511 |
![]() ![]() ![]() |
Valla tamamen raslanty olarak okudu?um kadaryyla Alman ceza kanunun 86a maddesine göre nasyonel sosyalist partinin kullandy?y bir amblem, mühür vs. kullanmanyn cezasy üç yyl hapismi? :P.
Vernik hem dekallerin parlamasyny önleyecek hem de kullandy?yn pastelin yerinde kalmasyny sa?layacak. Güzel olmu?, eline sa?lyk. |
|
Hakan Yalcinkaya
M-41 "Bulldog", M-36 "Jackson" R.I.P. (2002-2011) |
|
![]() |
|
jarjarbinks
![]() ![]() ![]() |
tekrar selamlar
acemi oldu?um için yine sizi soru ya?muruna tutuyorum kusura bakmayyn. 1)nasyl bir vernik atylmaly?(taksim 2001 mmy veya average bir nalburda bulabilece?im türden) 2)vernik nasyl atylmaly? 3)vernik dekallere,eskitmeye ve akrilik boyaya bu ?ekildeyken zarar verebilir mi? Düzenleyen jarjarbinks - 22/09/2010 Saat 18:56 |
|
|
|
![]() |
|
<< Önceki Sayfa 2 |
![]() ![]() |
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |