![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Tayyareler | |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Sayfa 2 Sonraki >> |
Yazar | Mesaj |
jarjarbinks
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17/06/2010 Konum: Turkey Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 268 |
![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 17/09/2010 Saat 14:55 |
Merhaba
Kitimiz güzel ancak eski bir kit,yazylana göre 1990 yapymyymy? yani bu sene 20. ya?yny kutluyor.Kit içe bu arada içe detay.Kokpitde durum gerçekten içler acysy kalyp izleri,detaysyzlyk vs derken kaybolup gidiyorsunuz. Modelin iki boyama alternatifi var benim yapmaya çaly?ty?ym tek renk rlm lichtblau. Tuzla eskitme yapmayy denedim ama sanyrym batyrdym. ![]() Düzenleyen jarjarbinks - 17/09/2010 Saat 16:01 |
|
"If you are going through hell keep going" Sir Winston Churchill
|
|
![]() |
|
gokce
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23/02/2006 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 383 |
![]() ![]() ![]() |
Resim linki yanly? olmu?m sanyrym...
|
|
Rivet Making Academy
|
|
![]() |
|
jarjarbinks
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17/06/2010 Konum: Turkey Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 268 |
![]() ![]() ![]() |
haklasynyz böyle olmasy lazym.
|
|
|
|
![]() |
|
Ares
Admin Group ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04/01/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 3654 |
![]() ![]() ![]() |
Bu modelin kalybynda bir sorun var kanat bölgesinde. Gövdenin kanada üstten birle?ti?i parçada bir adym var plastikte. O adymy komple ucurmazsan ki 1mm gibi bir fazlalyk o, iki kanat 0 dihedralle duruyor. Foto?raftan tam anla?ylmyyor direkt kar?ydan poz olmady?y için.
Y?in sonunda olmasy gereken açy ?u; ![]() Model Arkut'un |
|
Ares
If you're in a fair fight, you didn't plan it properly... |
|
![]() |
|
jarjarbinks
![]() ![]() ![]() |
Selam.
Bahsetti?iniz problemi bende farkettim modeli bir süre öyle sabitleyip.aralyklarla birle?im yerlerine ye?il kafa sürece?im umarym bu bir çözüm olur. Elimde tiner kalmady akrilik boyalarla çaly?yyorum, Boya inceltmek ve airbrush temizlemek için (nalbur, eczane veya tekel bayiisinden alynabilcek) ne kullanabilirim. Ayryca boyayy söktüm ba?tan pre-shading ve boyama yapaca?ym renk tamiyanyn light bluesu zaten rlm 76ya yakyn bir renk. ![]() Düzenleyen jarjarbinks - 17/09/2010 Saat 17:08 |
|
|
|
![]() |
|
Ares
Admin Group ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04/01/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 3654 |
![]() ![]() ![]() |
Tekel bayiinden gydalyk etil alkol, çok acilse evdeki limon kolonyasy;)
|
|
Ares
|
![]() |
|
jarjarbinks
![]() ![]() ![]() |
bazy sitelerde akrilik boya çözmek için izopropil alkolü çok tavsiye ediyorlar ondan bir tane istedim eczaneden.iyi midir i? görür mü?
|
|
|
|
![]() |
|
Ares
![]() ![]() ![]() |
Gydalyk etil alkolle ayny i?i gorur ama eczaneden edinirsen nispeten pahalydyr.
|
|
Ares
|
![]() |
|
jarjarbinks
![]() ![]() ![]() |
Eczane annemin eczanesi oldu?u için bana bedava :)
|
|
|
|
![]() |
|
jarjarbinks
![]() ![]() ![]() |
maketin silinip ikinci kez pre-shadinglenmi? hali gecenin ilerleyen saatlerinde boya ve eskitme gelecek. tuzla dökülmü? boya efekti nasyl verilir? soruma bir açyklama getirirseniz sevinirim. ![]() Düzenleyen jarjarbinks - 17/09/2010 Saat 18:33 |
|
|
|
![]() |
|
Artt
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23/10/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 634 |
![]() ![]() ![]() |
Tüfek icad olundu mertlik bozuldu...
http://medievaldio72.blogspot.com/ |
|
![]() |
|
jarjarbinks
![]() ![]() ![]() |
Link bozuk gözüküyor ayryca modelin boyasyny attym yinede ilginiz için te?ekkür ederim
artyk wash yapycam bir sorum daha var kuru pastel olmadan wash yapylabilir mi? |
|
|
|
![]() |
|
LooseCannon
Admin Group ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 22 |
![]() ![]() ![]() |
Linki copy/paste..
|
|
It is generally inadvisable to eject directly over the area you just bombed
|
|
![]() |
|
jarjarbinks
![]() ![]() ![]() |
te?ekkür ederim ama dedi?im gibi gerek kalmady.
|
|
|
|
![]() |
|
jarjarbinks
![]() ![]() ![]() |
![]() Bu ?ekilde toparlayabildim in?allah ini? takymlaryda problem çykarmaz. |
|
|
|
![]() |
|
jarjarbinks
![]() ![]() ![]() |
![]() bu arada bu aletle ilgili bilgi sahibi olan var my? |
|
|
|
![]() |
|
volkanist
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11/09/2005 Konum: Ankara Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 61 |
![]() ![]() ![]() |
ich bin haynın maynın
|
|
![]() |
|
Jolly Roger
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2436 |
![]() ![]() ![]() |
Bu G-10 JG1 mi JG 300 mü? Her iki ko?ulda da bana yapacak daha önce görmedi?im bir tane daha gri G-10 çykty hehe. Pilotun ismi yazyyor mu kylavuzda Jarjar bey? Hmm bu arada sanyrym kanopideki ba? zyrhyny unutmu?sunuz.
|
|
Consume Ergo Sum
|
|
![]() |
|
Sayfa 2 Sonraki >> |
![]() ![]() |
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |