Aktif Konular Üye Listesi Takvim Arama Yardım | |
Kayıt Ol Giriş |
Alym-Satym | |
Modelsitesi Forumu : Duyuru ve Uyarılar : Alym-Satym |
Konu: Boyalar | |
Yazar | Mesaj |
Kadir Vecihi
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 16/11/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1 |
Konu: Boyalar Gönderim Zamanı: 16/11/2005 Saat 02:56 |
Herkese selam,
Yurt dışında, Cezayir de, şantiyede çalışmaya başladığımdan ve 1-2 yıl maalesef maket dünyasından uzak kalıcağım; bu yüzden boyalarımı satıyorum. Genelde AFV için toplanan renkler ağırlıkta. Amacın boyaların ziyan olmadan kullanılmasını sağlamaktır. İlgilenenler 0532 549 80 20 nolu telefondan veya [email protected] bana ulaşabilirler. Cuma ya kadar İstanbul’dayım. Listedeki boyalar kullanılmamıştır. Tek boyaların hepsini bir seferde elden çıkarmak istiyorum. Maketlede değişiklik yapabilirim.... Herkese İyi modeller.... Humrol 14ml - 3YTL matt 49 (4 adet) : matt Varnish metallıc 54 matt 32 Dark grey Humrol 28ml – 5ytl Parlak vernik enamel Revell (14 ml)- 3 YTL metallıc 94 : Altın Polly Scale (akrilik 15 ml)- 5YTL Panzer Dark yellow Panzer Dark gray Panzer olive green Panzer red brown Polly Scale (akrilik 30 ml)10 YTL Sand Mud ( 2 adet) Tamiya (10 ml)-3YTL Dark copper Hulll red Model Master (14,7 ml) -4YTL Rust (2adet) Sand (2 adet) Armor sand (2 adet) Panz. Schnarzgrau RAL 7021 Panzer Dunkerelb 1943 1/2 Testors (7,4 ml)- 2YTL Rust black TESTORS BOYA SETLERİ 32 YTL ***Plastik model finishing set içindekiler: 11 ana renk ( 7,4 ml) 1 tane tiner (7,4 ml) fırca – ince zımpara – bıcak ... ( boyalar enemel)- *** Spraying Acrylics for military Aircraft : 8 adet air-brushe için boya ( 9 boyadan oluşan setin bir boyası kullanılmıştır)-18 YTL |
|
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |