![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Tayyareler | |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Yazar | Mesaj |
oruç reis
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16/09/2006 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 934 |
![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 07/06/2010 Saat 18:30 |
Bolu-Angara'ly Modelci
|
|
![]() |
|
onuresenlik
Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 19/08/2009 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 26 |
![]() ![]() ![]() |
Oruç Bey merhaba,
Öncelikle tebrikler. Eskilere dair yine çok güzel bir model olmu?. Daha önceki modellerinizde de belirtti?im gibi, favorim siyah beyaz foto?raf. Sanyrym biraz daha can katyyor modele, eskiye dair olmasy itibariyle. Ayny modelden bende de var ve ba?lamayy dü?ünüyorum. Yalnyz F-84'ler ile ilgili pek bilgiye ula?amadym. Filo, renkler, vs.. Bu konularda var ise referans siteleri verebilirseniz veya bilgilerinizi payla?abilirseniz çok memnun olurum. |
|
![]() |
|
Baris Can
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21/12/2009 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 385 |
![]() ![]() ![]() |
Makedin resimlerine bakyp, çok güzel olmu? derken burnuma boya kokulary geldi sanki. :-)
Tebrik ederim. Herkese iyi forumlar diliyorum. |
|
Dü?ünenin gücü, dü?leyebildi?i dü?üncelerin synyrlary kadardyr.
|
|
![]() |
|
oruç reis
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16/09/2006 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 934 |
![]() ![]() ![]() |
Ylginize t?k ederim.
Onur bey modelin 282 numaraly havada uçan bir fotosu var onuda ole'nin sitesinden birde Tayyareci.com'dan yararlandym. Yani fotoya bakarak boyalary çykarabildim. |
|
Bolu-Angara'ly Modelci
|
|
![]() |
|
Blackbird
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17/09/2006 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 660 |
![]() ![]() ![]() |
Bu çok güzel olmu?!
Ma?aallah, fabrika havasyna girmi?sin abi? |
|
![]() |
|
onurku
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23/10/2005 Konum: Turkey Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 440 |
![]() ![]() ![]() |
Hakan öncelikle eline sa?lyk. Herhalde artyk bu yyllarda uçan uçaklardan elinde eksik olan kalmamy?tyr. 282 nolu uçak benim de hep dikkatimi çekti. Ben de F-84 modelini yaparken üzerinde bir hayli dü?ünmü?tüm. Sanki bana kanat ucu yakyt tanklary ba?kaymy? gibi geliyor. Tabi bu konuda detay bilgisi olan varsa payla?yrsa sevinirim. Ayryca Türk Bayra?y'nyn da kenarlary sanki elden geçmeli gibi. Bir de genel olarak ?u koleksiyonun tümünün bir fotosunu göndersene merak ettim son durum nedir?
|
|
![]() |
|
onurku
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23/10/2005 Konum: Turkey Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 440 |
![]() ![]() ![]() |
Orjinalini yazan: onuresenlik
Oruç Bey merhaba, Yalnyz F-84'ler ile ilgili pek bilgiye ula?amadym. Filo, renkler, vs.. Bu konularda var ise referans siteleri verebilirseniz veya bilgilerinizi payla?abilirseniz çok memnun olurum. Merhaba. Bu konuda özellikle Hakan'yn da faydalandy?y Ole Nikolajsen'in sitesinde güzel resimler mevcut. Genelde uça?yn önce resmini bulup sonra modelini yapmak yolundan gitti?imden size de bu yolu öneririm ve seçece?iniz F-48'ü iyi incelemenizi öneririm. Hava frenlerinde farklylyklar olabiliyor. |
|
![]() |
|
Jolly Roger
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2436 |
![]() ![]() ![]() |
Foto?rafta kanat ucunda T-33 yakyt tanklary var gibidir. Ayryyeten burun da kuyruk ucuyla ayny renk durur. Konuyu çok derinlemesine ara?tyrmadym açykçasy ama gözlerim bana o renk mavi olmamaly diyor. Maviyse de daha açyk bir ton olmaly sanki. Bilen beri gelsin. Güzel olmu? o ayry.
|
|
Consume Ergo Sum
|
|
![]() |
|
tozbek
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23/08/2005 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1151 |
![]() ![]() ![]() |
Çok güzel bir üçleme olmu?. Ke?ke bende "kolleksiyoner" modelci olabilsem :( Az imalat ve maymun i?tahlylykla bu çok zor...
|
|
![]() |
|
oruç reis
![]() ![]() ![]() |
Ozanym eywallah ses seda yok sende be yaw :-)))
Onur karde?im gerçekte tanklary fazla inceleyemedim ayreten o dönemin F-84 uçaklarymyzda ba?ka bir yakyt tanky ta?yyan foto görmedim.Haklysyn kuyruk bayra?y sonradan benim içimde ?üphe oldu ama ne yapalym öylede byraktym.Yalymcym tonunu bulamadym malum fotolar siyah beyaz. Tolga abim in?. senide aramyzda gözüken modellerin olur. |
|
Bolu-Angara'ly Modelci
|
|
![]() |
|
![]() ![]() |
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |