![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Tayyareler | |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
<< Önceki Sayfa 2 |
Yazar | Mesaj |
sbayar
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10/03/2010 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 189 |
![]() ![]() ![]() |
Tamamdyr Tolga. Ne olur ne olmaz ben bu hafta sonu bi gidip bakayym müze'ye. Ona göre bi?eyler yaparym artyk.
Gökçe sa?ol :) Sen napyyorsun? nasyl gidiyor? Hani icraatlaryn? :) |
|
Sertaç Bayar
|
|
![]() |
|
onuresenlik
Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 19/08/2009 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 26 |
![]() ![]() ![]() |
Orjinalini yazan: tozbek
RT-33 ve normal T-33'lerin fark edece?ini zannetmiyorum. Sonuçta foto?raf sistemleri hariç ana bakymlar tek bir merkezde yapylyyordu. Yine de ara?tyrmakta fayda var. Benim hayalim ise yeni 32 ölçek T-33'ü yapabilmek... Merakla geli?meleri bekliyorum, Tolga hangi yeni 32 ölçek T-33? detayly bilgi alabilir miyiz:) |
|
![]() |
|
F-4E
Üye ![]() Kayıt Tarihi: 11/11/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1158 |
![]() ![]() ![]() |
model budur..selam ve sevgiler
![]() |
|
![]() |
|
tozbek
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23/08/2005 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1151 |
![]() ![]() ![]() |
Daha fazla bilgi için: http://www.hyperscale.com/2010/reviews/kits/czech3203reviewbg_1.htm
|
|
![]() |
|
sbayar
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10/03/2010 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 189 |
![]() ![]() ![]() |
Uzun bir aradan sonra tekrar merhaba. Dün ak?am modeli bitirmeyi ba?ardym. :) Arada biraz kopukluk oldu ama kusura bakmayyn artyk.
i?te resimler... ![]() ![]() ![]() |
|
Sertaç Bayar
|
|
![]() |
|
sbayar
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Sertaç Bayar
|
|
![]() |
|
sbayar
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() |
|
Sertaç Bayar
|
|
![]() |
|
sbayar
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() |
|
Sertaç Bayar
|
|
![]() |
|
tozbek
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23/08/2005 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1151 |
![]() ![]() ![]() |
Ellerine sa?lyk. Beyazyn temizli?i çok ho?uma gitti. Yki uçak da gayet güzel duruyor.
Oturdu?um yerden konu?manyn kolayly?yna sy?ynarak: "T-33'lerin drop tanklarynyn rengini biraz solma ile açsa myydyn?" Ellerine sa?lyk, Tolga |
|
![]() |
|
sbayar
![]() ![]() ![]() |
Te?ekkürler Tolga'cym. Esasynda bende istedim öyle bir eskime yada solma görüntüsünü ama batyryrym diye pek de cesaret edemedim. O yüzden böyle byraktym. Bu halinden de devam edebilirim sanyrym. Belki ilerde yapabilirim ama tekni?ini ö?renmem lazym...
|
|
Sertaç Bayar
|
|
![]() |
|
mozkar
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17/01/2006 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 174 |
![]() ![]() ![]() |
Ellerinize sa?lyk...
|
|
mete
|
|
![]() |
|
sbayar
![]() ![]() ![]() |
Te?ekkürler Mete Bey.
|
|
Sertaç Bayar
|
|
![]() |
|
<< Önceki Sayfa 2 |
![]() ![]() |
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |